אירילה מוריד מודעות של כותבים ללא הסבר

אירילה מוריד מודעות של כותבים ללא הסבר

התואיל להסביר לי מדוע הורדת מהפורום כבר שתי הודעות שלי, ההודעות לא כללו דברי נאצה הסטה או לקו בחוסר נימוס ותרבות. ההיפך הוא הנכון הם נועדו לקיים דיון פתוח של התושבים בנושא, הפורום הוא במה אז אל תהיה צנזור ותחליט על דעתך האישית כי הודעה זאת או אחרת לא נראית לך בגלל שאינך מסכים לתוכנה. לטעמי תפקידך הוא לנהל את הפורום אך לא להכתיב את דעתך. הריני מבקש ממך להחזיר את הודעותי לפורום בכדי שהתושבים יוכלו לקרוא אותם ולנהל דיון עניני בנושא ההודעות.

אירילה

New member
סה"כ נמחקה הודעה אחת בלבד שלך.

תשובה מפורטת יותר תקבל במסר אישי (מפאת תקלת במערכת המסרים כעת תקבל את המסר בהמשך היום)

אירילה

New member
ההודעה השניה שורשרה עם מספר הודעות

נוספות לשרשור בעמוד 8 של הפורום ולא נמחקה ,זאת לאחר שהתגובות לא היו ענייניות וירדו לפסים אחרים.

היא לא בעמוד 8

ההודעה האחרונה שלי היא מלפני כשלושה ימים לבערך והיא איננה בעמוד 8 אתה מתכוון להודעה אחרת יש שתי הודעות שלי שהורדו אשר מהוות דיון פתוח בנוגע לוועד אליהם כוונתי אבקש למצוא אותם אם הורדת רק אחת ולמה במסרים אישיים אולי כדאי שכולם יבינו מה הם שיקוליך בהורדת הודעות כשלא נטעה ונחשוב ששיקוליך הינם לא ראויים אלא עניניים

אירילה

New member
הודעתך שנמחקה היא מ 29/3/07

ולא מלפני 3 ימים. הסבר תקבל כאמור במסר על סיבת המחיקה ,עפ"י רוב מלווה המחיקה במסר, אם לא קיבלת ,התנצלותי מראש.

תשובה לאירילה

אז היכן ההודעה שלי שכתבתי מלפני שלושה ימים היא לא בעמוד 8

אירילה

New member
צר לי ידידי ,אך אין כל הודעה מחוקה מלפני 3

ימים ,ולא ראיתי אף הודעה שלך מלפני 3 ימים. ייתכן כי כלל לא נשלחה ,בכל אופן אני מבטיחך שלא נמחקה כל הודעה שלך מאז .

מר שינויים ההודעה שלך נשלחה לארכיון הלאומי

כי יש לה ערך היסטורי נדיר מסתם לדחוף אותה לעמוד 8.

אדון מתחזה אולי תזדהה עם תשובות כאלו

תשאיר תגובות אלו לעצמך כי או שמשעמם לך או שאתה כתחביב נכנס לכל מיני פורומים והופך רב שיח חשוב לקלישאות אז ראשית אם אתה כזה חכמולוג תזדהה כי מי שמגיב כמו שאתה מגיב לפחות שלא יסתתר תחת מעטה של ערפל ותעשה טובה לכולם או שתגיב באופן עניני להודעות או שמלא פיך מים אם אתה יודע מזה.

למעלה