איריס/אפרת ברוכה השבה

אגוז.

New member
איריס/אפרת ברוכה השבה

רציתי להיות ראשון המברכים אך(מון)שרי תמיד מקדימה אותי בנוסף גם הסוד על עוגת האגוזים התגלה הוא כבר לכל המעונינים

שרי42

New member
אגוזזזזזזז

לא אמרנו שאצלנו במשפחה אין סודות? נשבעת לך שלא נגסתי משום חתיכה...היא שלמה.....מחכה למלכה

אפרת.א

New member
חחחחח חומד שלי.....

מה קרה לך? אה? אתה חושב שרק אותך היא מקדימה ??? יש לה טורבו לאישה! אמנם גילתה העלמה את סוד העוגה - אבל אל דאגה ....במאמר מוסגר אספר לך שהיא - ממנה לא תטעם... תיכננתי עליה עד הפירור האחרון! ו....אין! פשוט אין צ`אנס - אפילו לא פיצפון...!!!!!! מה אתה אומר - שניתן לה להריח קצת?!? ככה, אתה יודע...רק בגלל - שעכשיו שבת:) אחרת לא יהיה לנו סיכוי לג`חנון של תקווה... (מה אתה אומר? שנוותר?:)) הנה - יופי - רואה? ככה היא עושה לי תמיד הקרצייה! אני נחושה בדעתי לא לתת לה פירור - ובאותה שניה , ככה איך שהיא מסתכלת לי לתוך העיניים בעיני העגל שלה - זהו - טרחחחחחחחח - אני נשברת!(טוב, במקרה הזה עוזר גם הג`חנון של תקווה) לא יכולה - פשוט - לא יכולההההההה - היא ממיסה אותי המון שרי הזו שלך:)) טובבבבב נו......``נחמצ`וווווווו תשימי מים - שנשתה איזו כוס קפה או שתיים!`` שבת קסומה לך - ושוב תודה תודה תודה - על העוגה! בפעם הבאה - העוגה עלי!

שרי42

New member
חחחחחחחחחחח הרגה אותי...

ואתה עוד מאמין לה שהעוגה עליה? חחחחחחחחחחחחח נפלתי על הרצפה...הקרציה לא יודעת להכין חביתה.....היא בטח תרוץ אל ההיא עם עיני העגל ותרד על הברכיים...פליזזזזזז תעשי עוגה........מכירה אותה. אתה רואה איך היא מחלקת את העבודה?...נחמה תשימי מים...עכשיו אתה מבין עם מי יש לך עסק?

אגוז.

New member
העיקר התוצאות

לא יודע מי תכין את העוגה אך אצלי בעבודה לא חשובה הדרך תמיד הכל נמדד בתוצאה ומון שרי עליך תמיד אפשר לסמוך

שרי42

New member
ישששששששששששששששש

תלמדי קרציה שכמותך....ככה מתיחסים לחברים מואהההההההההה אגוז

למעלה