איריס נשמתי בהצלחה מחזיקה אצבעות

איריס נשמתי בהצלחה מחזיקה אצבעות

שיהיה לך הכי טוב שבעולם אוהבת אותך ילדה. ושהכל יסתדר רק כמו שאת רוצה.

10הילה10

New member
איריס יקירתי גם אני מחזיקה לך

אצבעות ומתפללת כי מגיע לך הטוב ביותר

עדיLEE

New member
מצטרפת להחזקת האצבעות../images/Emo140.gif גם של

הרגליים להצלחה כפולה

iris3111

New member
תודה לכל הבנות שמחזיקות לי אצבעות

גם בלי לדעת למה. ובכן היום היתה לי ישיבה אצלי בעבודה והייתי צריכה לדבר לגבי תנאי העבודה שלי שהורעו לאחר 20 שנות עבודה.זאת מבלי לבוא למשא ומתן איתי פשוט החליטו חד צדדי. זה לא נעים לקבל רגל בישבן אחרי 20 שנות עבודה. ורק לןידיעה כללית אני עובדת כאם בית בדיור מוגן לקשיש. ומתפקידי לתת שרות של 24 שעות ביממה. המשכורת אחרי 20 שנות עבודה תסלחו לי אבל אני מתביישת להגיד. ומזה עוד הורידו לי. לעג לרש. בעלי המאה הם בעלי השררה ואגב זה משרד השיכון.... בסופו של עיניין לא ניסגר כלום אני צריכה ליכתוב מיכתב עם היסטוריוןחחחח לספר מ-א ועד- ת יגישו את זה לוועד מנהל או לדירקטוריון ורק אז..... אז בנתיים אני עדיין באויר. מאוד מקווה שיהיה טוב. אני אופטימית מטיבעי. אלא אם ארוויח את ה-50 מיליון בפיס....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מותר לחלום זה לפחות לא עולה כסף. ובכל אופן לאחר שיגעתי אותכן עם הצרות שלי אתן לכן חיבוק חזק ותודה לכולן.

marish

New member
הרעת תנאים

היא עילה להתפטרות שדינה כדין פיטורין = מגיע לך פיצויי פיטורין! ואחרי 20 שנה זה הרבה כסף! תעמדי על שלך, אולי כשהם יבינו שבמקום לחסוך עלייך הם יצטרכו להוציא המון מהכיס הם יחשבו שוב. במיוחד שזה משרד השיכון.

אני מבינה שאת עובדת מדינה?

מה זאת אומרת הרעת תנאים? את יכולה לתבוע אותם!! גם אם המעסיק פרטי. גם אם מנסים לבעוט אותך החוצה. נסי לפנות למועצת הפועלים ביישובך, או אזורך והם יעזרו לך.

מדגימה

New member
מצטרפת מחזיקה אצבעות

איריס כל הכבוד שאת נלחמת אני מאמינה שאת תזכי בהטבות ובשכר הוגן לאחר 20 שנות עבודה ,עם ותק שכזה אני מאמינה שאת תצליחי אני מחזיקה לך אצבעות. ואת אל תשברי

leah1010

New member
תנאי עבודה

עצוב לקרוא שגם היום מתייחסים במשרד ממשלתי לעובדים קבועים "כעבדים". אם את עובדת קבועה, ראשית עליך לגשת לועד העובדים במקום עבודתך אם יש. אם אין, תלכי לאיגוד המקצועי שאת משתייכת אליו לייעוץ. אם מרעים את התנאים שלך זה כמו שמפטרים אותך ומגיע לך פיצויים כפי שכתבה כאן קודם . אני מקווה שהאיום ללכת לאיגוד המקצוע או תביעה בבית הדין לעבודה תעזור ל"בעלי השררה והמאה". את יכולה גם לפנות לנציב תלונות הציבור במשרד השיכון או להתייעץ עם יועץ משפטי. אני מקווה שהבעיות האלה היו "זמניות" בלבד והתנאים יחזרו לקדמותם ואפילו אולי יהיו טובים יותר. קשה מאד היום למצוא עבודה אז צריך לחשוב פעמיים בנושא עזיבת מקום עבודה. ב ה צ ל ח ה ! ! !

איריס ליבי אלייך. מי יתן ויתגשמו כל

משאלותייך ורצונותייך. אני נושאת תפילה שתצליחי בכל צעדייך ומאמינה שתנצחי ובגדול!!! את שעוזרת לכולנו עם המון סבלנות וסובלנות, אכפתיות ודאגה, נחזיק לך אצבעות עם המון חום ואהבה, שהכל יבוא על מקומו בשלום!!! אוהבת ומעריכה אותך עד לעננים וחזרה...

iris3111

New member
תודה חתולה הזכרת לי את הקטנה שלי

היום בת 13. קשהיתה קטנה היה לנו טקס השכבה של חיבוקי נשיקה שין שן ( חיכוך אף באף) ועוד חיבוקי ולקינוח.... אמא אובבת אותך עד השמיים ועד החוקבים ובחזרה. ולא זה לא שגיאות כתיב ככה החמודה היתה אומרת.

iris3111

New member
תודה מירה כשאקבל את הפיס 50 מיליון

אולי יתגשמו המשאלות... חחחחח וברצינות זה לא הוגן שהמנהלים מקבלים משכורות של 50 אלף שח לחודש ואנחנו עם משכורת יסוד ועוד מחפשים מאיפה לקצץ לנו. מה יהיה אם יקצצו להם?....... ולנו שיניחו לשלום שנוכל בכבוד לחיות ולשלם את המשכנתא. לא מבקשת הרבה נכון?

liat1953

New member
איריס-תנסי להתיעץ עם מי שרק ניתן

אל תוותרי,דאגי לעצמך ועשי זאת ללא ידיעת הסובבים אותך-למענך,שלא ינצלו אותך. מצרפת אתר של עו"ד שניתן לפנות אליה בכתב...תכתבי לה במה מדובר על מנת שיכוונו אותך.מקוה שיעזרו לך...איני מכירה את העו"ד מצאתי בשיטוט וחיפוס עבורך. בהצלחה לך מכל ה
...ושהכל יהיה לשביעות רצונך ולטובתך.

פרפרית 4

New member
איריס מאחלת המון הצלחה במאבקך...

למרות שאני פחות אופטימית ופחות נאיבית. כי לפעמים הרעת תנאים היא המטרה עצמה שמאחוריה עוד מטרה,להיפטר מהוותיקים ולהכניס עובדי קבלן (כוח אדם) במחירי עבדות ממש ללא צורך לשלם אחר כך פיצויים, גם אם זה אומר הורדה באיכות השירות והמיומנות. אז חיזקי ואימצי!!!!!!!!!!!

למעלה