איריס

Camillinia

New member
איריס

האמת היא שאיריס די מסכנה כשחושבים על זה, היא בטח הייתה ממש בשוק כשהיא גילתה שפדרו הוא אבא של קמילה, אבל אני לא מרחמת עליה כי היא עשתה מספיק דברים רעים לקמילה. בכל מקרה, מעניין לראות מה היא תעשה עכשיו...

גילגולה

New member
איריס הטיפשה - תמיד מגיעה....

מתי שלא צריך ותמיד מגיעה לדברים בפתאומיות שזה מאוד מקלקל לה. אכן טיפשה , מה תעשה עכשיו עם אהבתה לפדרו?????שהוא אבא כבר לבת ולעוד אחד בדרך - רק שלא תתאבד , סתם סתם חחחחחחחחחחחחח. וכמו שכבר נאמר היא פשוט מסכנה אבל ממש מסכנה, אבל היא הזיקה למספיק אנשים שקרובים לה כמו אלנה, קמילה , פדרו, סינטייה - כל אחד בתורו.

גילגולה

New member
אבלללללללל - הסצינה של הערב....

היה ללא ספק הקטע של מיגלוש עם בתו סיסה. חבל על הזמן איך הוא התפרץ עליה ובצדק , כי זה לא תפקידה להתערב לו בחיים ומי היא בכלל שתקבע לו- ואכן התנהגותה לאלנה ממש לא היתה במקום.

גילגולה...

לדעתי הוא לא התפרץ עליה בצדק..ואפשר להבין טוב מאוד את ההתנהגות של סיסה. מיגל התפרץ עליה בגלל שהוא עדיין מאוהב באלנה והיה רוצה לראות אותה וידה ידה ידה..בקיצור הוא טיפה מורעל בקשר לאלנה והוציא את העצבים שלו על סיסה שרק רצתה שיהיה לו טוב. לדעתי בתור הבת שלו יש לה זכות להתערב לו בחיים..בכלל ממילא היא חלק מהם. בקשר לאיריס.. מה היא כבר עשתה לקמילה אולי תגידו לי? כי לא זכור לי משהו עד כדי כך חמור או רציני..אלא רק מריבות של שתי בנות שמתנהגות בילדותיות.. איריס היתה קוראת לקמילה ז'ודס וקמילה היתה מתפרצת כמו ילדה קטנה ומתייחסת ברצינות אל איריס...ומקללת אותה חזרה.. במה כבר היא הזיקה לאלנה? גרמה לה לשרוף קלוריות בזמן שהיא הרביצה לה במרץ? מה היא עשתה לסינתיה? רבה איתה קצת? או מה היא עשתה לפדרו האידיוט שמרביץ לה כמו חמור. בסדר..נכון..היא עצמה סתומה שצריכה להתבגר קצת..אבל אני לא מאמינה שבמריבות יש רק צד אחד שהוא האשם..יש גם את התגובה של הצד שכנגד שמשפיע על הלך העניינים. ואף אחד מקמילה אלנה פדרו או סינתיה..כזה תמים. עוד דבר בפרק של היום.. מעצבן אותי שאלנה כלכך משוכנעת שהיא צודקת ועושה את המעשה הנכון בכך שהיא לא גילתה כל השנים האלה לפדרו שהוא אבא של קמילה. היא היתה צריכה להגיד לו ולא להסתיר את זה..לא משנה אם הוא הלך יום אחד ונעלם. היא היתה צריכה למצוא אותו כדי להגיד לו את האמת לא משנה כמה זמן יעבור וישר ברגע הראשון לספר לו כי יש לו כל זכות לדעת. שלא תעשה מעצמה קדושה.

ים כחול

New member
../images/Emo45.gifגודאס../images/Emo9.gifמסכימה עם כל מילה שלך !

אהבתי את הסיכום שלך

מיגל התפרץ בצדק רב !!!!

למרות שכוונותיה של סיסה היו להגן על ליבו הדואב של אביה - אין לה זכות.זו היתה התנהגות ילדותית חסרת אחריות - חוסר התחשבות באבא שלה. מיגל לא עיוור בקשר לאלנה - הוא אדם מתורבת שמתנהל בחיים שלו בעומק מחשבתי וריגשי.לא משנה אם היא עזבה אותו - הם החליטו להיות בקשר רופף. הוא התעצבן כיוון שרצה לראות איפה אלנה עומדת לגביו ותשובה הוא קיבל כשהגיע אליה ושמע אותה אומרת לזילדה שאם פדרו ייתקשר להגיד לו...... איריס - ככה זה המכשפות = תמיד מקבלות אינפורמציה לפני כולם.היא עכשיו בטוחה שאיבדה את פדרו אבל בעצם לאלנה אין כל כוונה לחיות איתו. מתי היא תספר לקמילה?למיגל? היה מאוד מרגש....

אני לא חושבת שמיגל התפרץ בצדק רב

את אומרת שההתנהגות של סיסה היתה חסרת התחשבות..ההפך הוא הנכון..היא עשתה זאת כדי להגן על אביה ולעשות את הטוב בישבילו..כמובן שבאותו רגע מבחינתו זה לא נראה כמו המעשה הנכון כי הוא כרוך אחרי אלנה, אבל כדי להתגבר עליה הוא צריך להתרחק ממנה. הסיבה שהוא התפרץ ככה היא מפני שמיגל הוא מן שפוט של אלנה..הוא אמנם אדם מתורבת,אבל לפעמים מתורבת מידי לטעמי..הוא נפגע ממנה קשות אבל בכל זאת ממשיך להתחשב בה ולהיות מנומס אליה..אני לא אומרת שהוא צריך להיות גס כלפיה אבל הוא לא צריך להישאר שם כמו כלבב מחכה שהיא רק תסמן עם האצבע אחרי שהיא זרקה אותו..שידאג קצת לתחת שלו..ואם הוא לא יעשה את זה..את טוב שסיסה שם כדי לעשות זאת בישבילו. אגב...אני לא בטוחה שהבנתי למה את מתכוונת שאת אומרת "עמק מחשבתי וריגשי" אני מפרשת את דבריך...ויכול להיות שלא נכון..אבל האם את מתכוונת לכך שהוא שומר את הרגשות שלו בלב ומתנהג בנימוס למרות שהוא פגוע? לדעתי זה מעשה ממש לא טבעי וגם לא בריא.. כמו שבפרק של אתמול ראו שהוא כלכך שומר את הרגשות שלו עד שהוא פשוט מגיע לנקודת שבירה. הוא כלכך שומר על להיות בסדר כל הזמן שזה פשוט מעצבן.

ים כחול

New member
../images/Emo99.gifמיגל../images/Emo99.gif

גבר עדין תרבותי וחכם , אנושי כלכך
רגיש מאד ! מופנם ועצור עד כאב , חושב הרבה לפני שהוא מתפרץ רק סיסה מסוגלת להוציא אותו משלוותו , אבל בסוף הוא תמיד סולח לה כי הוא יודע שהיא מעריצה אותו ודואגת לו מאד ומכל הלב
אני מתה עליה , והגיע להלנה קצת נזיפה על הדרך בה טיפלה בכל עניין הפרידה ממנו . יש רגעים שאני אוהבת את הלנה ורגעים בהם אני מתוסכלת ממנה כמה שקרים וטעויות היא עושה בחייה ובסוף סולחים לה . אני לא מקבלת שקרים בחיי כדי להגן עליי כביכול , זה מקומם !!! .. לפעמים בא לי שמיגל יתחבר בסוף עם אנה המקסימה
מאחר ואותי עדיין לא הספיק להכיר ....

ים כחול=מה שלומך?../images/Emo152.gif

באמת חבל שמיגל טרם זכה להכירך.אני רואה אותך חורזת לו חרוזים בחנות הספרים......
באמת אנא בחורה יפה ומשכילה ועדיין מאוהבת בו.ראית את העיניים שלה כשסיסה סיפרה לה שגירשה את אלנה?
בינתיים היא נובחת ונושכת את הוטרינר היורם....
. לפי דברייך אני מרגישה שאת לא רוצה להראות דעה נחרצת לגבי האם מעשיה של סיסה היו מוצדקים או לא.את כזאת ניטראלית נכון?
אני כבר כתבתי מה שאני חושבת ויש שלא מסכימים איתי.
כל עוד ההורים שפויים לילדים אין זכות להתערב בחיי הוריהם !!!!!
=אוי שכחתי את הדיאטה .........

ElinorL

New member
פאצ'י זה לא נכון!

בתור ילדים אנחנו גם צריכים לדאוג להורים שלנו וזה שהם ההורים שלנו לא אומר שהם לא בני אדם שלא עושים טעויות ולא חושבים ישר תמיד... שמקרה הספציפי הזה אני לא ממש יודעת אם סיסה הייתה צודקת (במיוחד בגלל שלא ראיתי מה היה) אבל אני מבינה את הכעס שלה ולמה היא רצתה להעיף אותה אבל אני חושבת שזה היה עניין של מיגל מה שהוא יעשה אפילו אם הוא לא חושב בהגיון כי זה לא עניין של סיסה להתערב (ואני אומרת את זה שהיא לא הייתה צריכה להתערב כי זה לא העסק שלה ולא כי ילדים לא צריכים להתערב בעניינים של ההורים שלהם) לסיכום אולי את צודקת במקרה הזה אבל בכלליות אני לא מסכימה עם מה שאמרת!

ים כחול

New member
פאצ"ו ../images/Emo25.gif

אני דורשת ומייד לחזור לשם ימוש
מה זו הרשמיות הזו ??
טוב אז ככה : סיסה צודקת אבל אין לה זכות להתערב בחייו של מיגל
היא יכלה לדבר עם הלנה קצת יותר ברוגע וגם להעביר את המסר בצורה תרבותית יותר . (אני מחבבת את סיסה ) ... בסתר ליבי הייתי רוצה שאנה תצא עם מיגל ולא הלנה . אבל אם זה גורם אושר למיגל
אז אוותר
.... חבל שאורלנדו לא מאוהב באמא של קאפיטו , אני מאמינה שהיא הייתה עושה הכל בשביל הדירה והכסף
תארו לכם את אמא של קאפיטו בשמלה כסופה צמודה חחחחחחחחחח
או כשהם במיטה והוא מבקש ממנה עוד סיבוב ... אז היא לוחשת לו , בתנאי שתקנה לי מדיח חדש (בשילוב ליקוק באוזן)
.......

ElinorL

New member
איכסה!

יהיה לי סיוטים בלילה שהיא ליידי בשמלה הכסופה! חחח

לכל חברי הפורום שאינם הורים

אני אומרת לכם שאתם חושבים שזה היה מוצדק וכי לילדים יש אפשרות להתערב בחיי הוריהם - כי אתם עדיין לא הורים. וזהו - עיצבנתם אותי אבל מקבלת את דעתכם בבגרות. תתקשרו אלי בעוד 15 שנה כשיהיו לכם ילדים בני 20 שיחשבו שהם צריכים או יכולים להתערב לכם בחיים.

אז זאת דעתך..

זה תלוי בטיב היחסים בין ההורים לילדים,עד כמה הם קרובים,ומה מידת הבגרות של הילדים.. אני למשל מייעצת לאמא שלי ואומרת לה מה דעתי בכל מיני נושאים..והיא גם מעוניינת לשמוע את דעתי.

אגב...

היא ממש לא אמרה לו מה לעשות עם החיים שלו. היא לא הורתה לו להתנהג בצורה מסויימת שאפשר להגיד שהיא "אמרה לו מה לעשות" היא ראתה שאבא שלה במצב עדין והיא עשתה מה שהיה נכון לדעתה באותו הרגע כדי להגן על אבא שלה.. אחרי הכל היא בכל זאת אדם בוגר ויש לה קצת שכל ואלה היו השיכולים שלה.. שאגב היו גם צודקים..למה בכלל הוא צריך לראות את אלנה ביום שאמור שמח בישבילו..

ElinorL

New member
אור ופאצ'י

אני לא יודעת אם במקרה הזה סיסה צדקה אבל על העיקרון הכללי לילדים יש לגיטימציה בהחלט להתערב בחיי ההורים תאמינו לי שאני מאוד הייתי רוצה לעזור לאמא שלי עם הסרטים שהיא עוברת ואמרתי לה שהיא לא צריכה לשחק חזקה כי גם הורים הם בני אדם ובני אדם הם יצורים שברירים ובגלל זה אני תמיד פה בשבילה גם אם יש סצינה בין מיה למנואל במורדים(ובשבילי זה הרבה!) אם תשימו לב תראו שזה דומה למה שסיסה אמרה לאבא שלה מתי שהיא שמה את הראש שלו על הרגלים שלה (אמרתי את זה שהשפעת הסידרה כי זה היה יפה, נכון וחכם וזה מזה עשה לה טוב על הנשמה וזה עשה לי טוב שלה טוב:) אני מאוד מנסה להיות שם בשביל אמא שלי והורים צריכים להבין שאנחנו לא טיפשים וגם יכולים לעזור ולעודד ואני יודעת שאני עושה לה טוב על הלב שאני מגלה אכפתיות!

למעלה