איריס!

mipmip

New member
אין... מה דעתך על זה?..

ואם לא.. אפשר לקבל תרשים או הוראות לאיזה פרפר פשוט שתרצי?

איזה יופי. מה עושה מי שאין לו מדפסת

אוף. יש לי בבית רק דבורים. מפה אחת. עוד לא ניסיתי לסרוג אותה.

iris3111

New member
דוגמא מאוד יפה. השאלה שלי אם את

יודעת ליקרוא תרשימים? פרפר כזה אני מתחילה מהקצה למטה סורגת שני חלקים עד לגובה שהכנפיים מיתחברות בינהן ואז מחברת אותן לחתיכה אחת ושוב מסיימת כל חלק בניפרד. בהצלחה חמודה ותראי לנו תוצאות.

mipmip

New member
אני לא מבינה מאיפה את מתחילה בדיוק.

ויש לי שאלה בקשר לתרשים.. הבנתי שריבוע מושחר זה ריבוע של 4 עמודים מלאים וריק זה ריבוע שמורכב ב2 עייני שרשרת ועמוד.. אבל ככה הסריגה מתרחבת נורא.. את יכולה להסביר לי מאיפה את מתחילה ומה כל ריבוע אומר בדיוק? תודה.

אבל זה בדיוק ככה.

אני דווקא חשבתי לסרוג את הפרפר עם המפית כלומר להמשיך מכל הצדדים שלו ריבועים ריקים ולעשות גמר יפה. רק מה אין לי מדפסת אז אצטרך עכשיו לשבת לי עם דפים משובצים ולצייר.

חמודה, את רק צריכה לבקש

אם את רוצה אני מוכנה להדפיס לך מה שאת רוצה ותבואי מחר לבית הספר שלי ותקחי. רוצה ?

תודה מתוקה ../images/Emo39.gif

אין לי אפשרות להגיע לבית הספר גם לא יודעת בדיוק את הכתובת. אבל אשמח אם תדפיסי לי ותשמרי לי ואני אגיע אחרי שתתני לו כתובת כשאוכל. תודה רבה.

iris3111

New member
ריבוע ריק -עמוד שני עיני שרשרת

ועמוד. ריבוע מלא-4 עמודים. אחפש לך מפית של פרפר חמוד וקל שתתחילי. הפרפר הזה יסבך אותך. תתחילי מפשוט וככה גם תלמדי את הטכניקה לעבודה.

יקירתי את יכולה להדפיס לי את הנוכחי

המפית הזו שכאן. היא מקסימה ובא לי לנסות אותה. אבל כאמור אין לי מדפסת ואשמח לקבל ממך כאשר יהיה מפגש.

iris3111

New member
חמודה מצרפת לך פרפר מקסים וקל

תהליך העבודה- את צריכה ליספור את מיספר הריבועים גם הלבנים וגם השחורים. עשי שרשרת בסיס . אני לא סופרת עיניים אלא עושה שרשרת בסיס ארוכה ובשורה השניה סופרת את הריבועים, שזה כמו שכתבתי קודם עמוד שני עיני שרשרת באויר ומדלגים במקביל על שני עני שרשרת בסיס ועמוד = ריבוע ריק. ריבוע מלא= 4 עמודים, עמוד בכל עין שרשרת. שימי לב לעשות גם שוליים יש צורך להוסיף עוד 4 או5 מישבצות ריקות או לחילופין לעשות משבצת מלאה מישבצת ריקה ושוב מישבצת מלאה. בהצלחה חמודה

iris3111

New member
ההודעה מעלה עבור mipmip הגדילי

את התמונה ותיראי יותר טוב

mipmip

New member
איריס תודה רבה לך.. עוד שאלה קטנה..

אני צריכה להכפיל עוד מספר הריבועים ב4 נכון?

iris3111

New member
לא הבנתי את השאלה שלך למה להכפיל?

נתתי הנחיות ברורות לעשות קודם שרשרת בסיס די גדולה בלי ליספור. אחר כך יותר קל ליספור בשורה השניה את העמודים - הריבועים . האם לזה הכוונה? ואגב שרשרת הבסיס שנישארת לי אני פורמת לאט ובעדינות עד להיכן שצריך ומסתירה את החוט.

אפשר גם לעשות כיסוי מיטה מחוט דק

רומנטי כזה.............. השאלה שאני שואלת זה מתי בדיוק אעשה את כל זה? כל פעם אתן מעלות דברים מדהימים.......

למעלה