אירית ואורית- האם אתן מלבדות רק

אירית ואורית- האם אתן מלבדות רק

עם צמר כבשים? סתם כקוריוז- האם ניסיתן פעם ללבד עם שיער של חתול פרסי? או שהפרווה רכה מדי וקצרה מדי? הייתי מנסה אבל החתולה שלי הסתפרה לפני חודשיים אז אין לה מספיק אורך.

תשאלי את איולי היא ניסתה.

או שתערכי חיפוש אחורה בפורום כי היו אפילו צילומים של חרוזים מלובדים משיער החתול של איולי.

איולי

New member
הי קשת, אכן אני ניסיתי.. ולהלן המסק

המסקנות הניסוי נערך על פרוות שלושת החתולים שלנו שהם אמנם מאותו הגזע אך הפרווה שונה את הפרווה אספתי מהמסרק בו אנחנו מסרקים אותם כל יום פרווה של חתול אחד התלבדה נהדר, האמת? אם היה לי גלגל טוויה הייתי עושה מהפרווה חוטים של אחת החתולות התלבדה לא יפה השאירה שוונצים, היא יותר קש כזו ושל השלישית התלבדה נחמד אבל בהשוואה לדובון חתולון לא הכי הכי נשמח לשמוע על עוד ניסיונות

לידיעתכן....ברגע שפתחתי את השרשור

הזה ברחו שני הנציגים השיערים הולכי על 4 בבית ונעלמו פוף!!!!!! איזה מפחידות אתן....
(נציגה יפיופה אחת)

ברגע שהפרווה שלה תארך אני אנסה ../images/Emo13.gif

והנה תמונה של המקסימה. תארי לעצמך איזה ליבוד יכול לצאת עם פרווה שכזו...

e m u n a

New member
וואו...איזה חתולים מלכותיים יש לכן!

ממש חתולים עם אופי. מודה שרעיון הליבוד בצמר חיות הבית נשמע לי נועז משהו...
(שמרנית שכמותי?) אתן מכבסות את השערות לפני העבודה או שישר מהמסרק לספוג והמחט??

לצבעים של קשת-אירית היא המומחית

בליבוד מים וסבון-לי אין הרבה ניסיון בנושא עיקר עיסוקי בצמר הינו בליבוד מחט וסריגה והעיקר העיקר-בובות אבל לענין שאלתך-פעם סרגתי באמצע הקיץ בעין גדי ששם חם בטרוף ואשה אחת ניגשה אלי ושאלה אותי אם אני סורגת עם צמר כלבים הרמתי עיני אליה ופתחתי אותן גדולות גדולות ושאלתי-מה? ענתה לי-"אני כאן כי יש לי בעיות עם הפרקים ומישהו אמר לי שאם אשים על הפרקים משהו מצמר כלבים זה יעזור לי- חוץ מזה מי יסרוג באמצע הקיץ אם אין לו סיבה ממש רצינית לכך?" אז ניסיתי להסביר לה שלסרוג עם חוט כותנה בקיץ זה ממש לא נורא ושדווקא יש לי סיבה מאוד אמיתית-יש איזו ילדה קטנה שממש אבל ממש מחכה לבובה ודווקא -סרוגה! התבוננה בי במבט מוזר-והלכה

בודאי שלא-אז רק שמעתי לראשונה

שזה אפשרי והכלבה שלי כבר היתה מאוד זקנה אז לא רציתי לספר אותה וגם לא יודעת לטוות חוטים מסיבים כל כך קצרים אם ממש מתחשק לך אפשר ללכת למספרת כלבים לאסוף שיער ולשאול את אירית וללבד לפי ההנחיות שאירית נתנה לליבוד משטח

אני יודעת-ובכל זאת בכל בדיחה יש

משהו מהאמת חשבתי שאולי מישהו בכל זאת ירצה ראיתי את האתר שלך-ידידותי ונחמד וגם את נראית כזו-נעים להכיר

aliner

New member
איזה חבל שלא לקחת ממנה טלפון

הייתי מביאה אותה אליי שתראה מה זה "צמר כלבים". כריות שלמות אני מוכנה שתבוא להכין כאן. צ'וזי ונוריס
(2 הכלבים המתוקים שלי) ישמחו להיות לה לחברה ולספק לה א-י-נ-ס-ו-ף שערות לטוויה.

למעלה