אירלה - האם לזה התכוונת?

justme007

New member
אירלה - האם לזה התכוונת?

אני עדיין עובדת על התרגום של החלקים בצד, אבל תירגמתי רק את החלק הפתיחה האם לזה התכוונת? http://62.219.224.165/alz/home.htm שמתי את זה זמנית בשרת שלי עד שאני אמצא מקום לשים את זה.

justme007

New member
נראה לי שהבנתי עכשיו למה התכוונת

לא ממש לתרגם, אלא לבנות אתר משלי? יש לי מלא רעיונות, אני רק מקווה שיהיה לי זמן. בן השאר רציתי לשים שם מקום לבלוגים, לענתי ולכל שאר החברים בפורום שיכולים לשים שם יומן יומי שממנו אפשר ללמוד. אפשר לתרגם המון מהאינטרנט ומשאר הדברים. אולי אני אחליף את מה ששמתי בחוברת שהכנתי. הולכת לשים אותה - יקח לי ממש 5 דקות להמיר את זה לHTML

justme007

New member
אני אמשיך לעבוד על זה השבוע

תכנס מידיי פעם לראות: http://justme007.250free.com יהיה לי מאוד קל לבנות אתר יותר נורמלי, אני אנסה השבוע לעבוד על זה, משהו בסגנון של האתר ששלחת לי. שבוע טוב לכולם

כל הכבוד, תמשיכי וזה יהיה נפלא

בחורה נפלאה את ,לא עוצרת ומייד מיישמת. ראיתי שהעברת את המסמך שכתבת ואני סומכת עלייך שזה ילבש צורה ותוכן במהרה. כל טוב וחיבוק לאמא שלך שיש לה כזו בת נפלאה, טובה

zs1957

New member
כל הכבוד על היוזמה

הייjstme007 תמשיכי להיות פעילה ונמרצת. מאחלת לך בהצלחה במשימה. אמא שלך יכולה להתגאות שיש לה בת מוצלחת כמוך,שגם דואגת ומסורה לה מאד. זהבה שחם

justme007

New member
תודה זהבה - היוזמה של אירילה

שאסיים את האתר אז אני אקנה דומיין והכל. יש לי גם המון רעיונות שאני מקווה לאט לאט ליישם. אני רק מקווה שיהיה לי זמן, ואני אצטרך גם את העזרה שלכם. אני רוצה גם לשים בלוג אישי, במיוחד לענתי, שתוכל לרשום שם כמו יומן יומי על מה שהיא עוברת. אני בטוחה שזה יכול לסייע להמון אנשים. (מקווה שהיא תסכים לעזור). אנסה הלילה גם לסיים עוד כמה חלקים באתר. לפחות את החלק של ההסברה.

אירילה

New member
Justme007 מוריד את ה../images/Emo47.gif בפניך

לא היה כובע באייקונים אז השתמשתי בכתר
בכל אופן היוזמה עדיין שייכת לך ,אני רק זרקתי לך את הכפפה........ בהמשך.....צרי עמי קשר במסר בנדון.
ויישר כוח לפועלך זה גרשון

טיקו1

New member
שאלות על האתר של JUSTME

אולי נמצאה המתנדבת לעבודה באתר העמותה? מהו האתר החדש המוקם בפורום?

justme007

New member
שלום טיקו1

כרגע האתר בשלבי בניה במקום זמניף אני עדיין מנסה איכשהו לתרגם את מה שגרשון שלח לי (שזה המון חומר עם מונחים רפואיים) - שאסיים לתרגם, אז אשמח לקבל את העזרה של האנשים בפורום - כל עזרה תתקבל בברכה.

zs1957

New member
בהצלחה במשימה החשובה

אנחנו פה לשרותך בכל עת. זהבה שחם

zs1957

New member
ענתי מה שלום אמא?

היי ענתי, אני מקווה שחל שיפור במצבה של אמא והיא מתאוששת. את חסרה לנו מאד בפורום.מדי פעם את כותבת. חיבוק גדול לך לאמא. רפואה שלמה, זהבה שחם

ענתי44

New member
החום לא יורד../images/Emo10.gif

זה מה שמדאיג את הרופאים. עשרה ימים חום נמשך. אחרת היו משחררים אותנו. עשו לה אתמול בדיקות לברר מה עם החום ונראה היום. אתמול היא לא נתנה לי ללכת הביתה. בגלל שבחג לא הייתי.מסכנה שלי. אני לא מספיקה להכנס הרבה לפורום. אבל מבטיחה כשאחזור עם אמא הביתה אני אחזור לפורום.

justme007

New member
אוייש - לא הייתי פה שבוע לא ידעתי

שאמא שלך חולה, זה מאוד מעציב אותי לשמוע. אני מאוד מקווה שהיא מרגישה יותר טוב

justme007

New member
ענתי - אז את מסכימה ?

אני רוצה לבנות לך בלוג יומי באתר שאני בונה

ענתי44

New member
סליחה על הבורות../images/Emo9.gif

אבל מה זה בלוג יומי? מה אני אמורה לעשות?

justme007

New member
בלוג יומי - הסבר מה זה

בלוג זה כמו יומן, שאת כותבת את מה שעובר עלייך ועל אמא ביום יום ושאפשר להגיב על זה. חשבתי שאפשר ללמוד ממך המון, אני יכולה פשוט להעתיק מהפורום את כל מה שאת כותבת ושמגיבים - זה יכול להיות בלוג יומי. שמתי כבר אייקון בשבילך ואני רוצה לבנות לך בלוג - אבל אם את לא מעוניינת אז אני אוריד - סתם שמתי את זה היום שעבדתי קצת על האתר. אגב, התחלתי לתרגם את האתר שגרשון שלח לי, אני מתרגמת כרגע את "הגורם" שזה מאוד קשה כי זה מאוד במונחים רפואיים, אבל למדתי ככ הרבה היום, אפילו שאלומיניום הוא חלק שקשור לגרימת המחלה...די מרתק. אני עדיין מתרגמת אבל זה קשה.

למעלה