אישה אורחת,חג שמח לך,בואי...

Deerest

New member
ההוא שקפץ ראשון

נחשון בן עמינדב. משהו עם התורה והים, לא זוכר. העניין הוא שבבוקר רציתי לקרוא לה, לאשה, משהו באותו סגנון, אבל השתבשו לי העניינים. איך קראת אותי.

דירסט,תודה לך,עשית לי את היום!

ואני מדבר בכנות! כי להיות דומה לך,אפילו באינטואציה,זה מחמיא לי,וגם כשלא נותנים לי,אני משתדל לקחת. לא הייתי חושב על זה לבד,על הכוונה שלך! תודה.

Deerest

New member
גרמת לי להסמיק

אני מכיר כאלו שלא חשוב מה תאמר, הם/ן לוקחים/ות רק את העלבונות, ואת המחמאות זורקים לפח. בפרשנות כמובן. אשריך. אותו כנ"ל לגבי הבעיטות. איני חושב שמישהו כאן מנסה לבעוט במישהו. לפעמים כדי לנסות סובב מישהו, נדרש כח שיתגבר על עוצמת ההרגל. הכאב שמורגש (אם בכלל) הוא לא כתוצאה מהכח שהופעל אלא כתוצאה מההתנגדות. אבל יותר נוח לומר קבלתי בעיטה. כתבתי לך פעם בשרשורי העבר - איפה שכואב, שם זה הזמן והמקום לבדוק למה. שם יש עבודה לעשות, שם נפתח מרווח התבוננות. מתי אתה הולך לרופא? כשכואב. גלשתי קצת? אז מה.

בהתייחסות להעצמה!

לקחת את העלבון לא פחות חשוב,לדעתי,מלקחת את המחמאה. אצלי דירסט,אני לוקח את העלבונות ברצינות יתרה,עם מגמת האטה,שאין לי הסבר אישי/מדעי לקיומה. האמת תאמר,שאני לוקח מחמאות כמובן מאליו,ובעלבונות אני רואה דבר שאפשר לכנותו,"פידבק אמיתי יותר".. כשאני כועס,אני מרגיש את זה בתסמינים פיזיים שלא משתמעים לשתי פנים, ואם להתייחס לעניין הבעיטה,אז מיד אחרי שאני מסיים את התגובה,מתחילה המלחמה...............וזה כואב.. אני לא מצליח לתת קרדיט ל"רמת היכולת",שיש לי לבעוט לעומת לשבח. ברגע שהגבתי למישהי,בעדינות וברכות שלא היו אופיניים לי,לא הבנתי ממש עד לאותו הרגע,שאולי חל בי שינוי ח י ו ב י . אני סבור שאנו יצורים שמתפתחים ללא הרף,ואם להקיש מזה,אז אני שואף להתפתח לרמת חוסר רצון "להחזיר בעיטה"....... ואתה יודע מה,דירסט?: אני עוקב אחר תגובותיך,יחסית הרבה זמן,ויש לי מה ללמוד מהשקט שאתה מפגין אחרי כל סערה. בהתייחס אלי ספציפית,אני חש,ואני מאד מקווה שאיני טועה,שקצב ההתקדמות שלי,הוא מהיר יחסית,למרות שלא בזה הוא נמדד. ואני אכן משתדל לעשות עבודה,כמעט אך ורק איפה שזה כואב,ואני מפספס המון המון,עם כל האובייקטיביות שלי,שמקורה,הזיקה הסמויה שלי,לתחום הפילוסופיה. אהבתי את המשפט שלך בשורה האחרונה,(כתבתי "אהבתי את הסוף שלך"-ומחקתי) אולי,כי אני מאד מזדהה איתו,אבל מנסה לאחרונה לרסן את הדחף הזה. אתה בטח תשאל מדוע: אז כשכיף לי לאונן,אני מאונן,עד שזה נמאס,מזיין בהנאה,וחוזר חלילה,ואני נהנה ככה,100% מהזמן. קשה עלי עד מוות השיגרה,וגם בחוסר עשייה,אני תמיד דואג לשנות. הדיסוננס הקוגניטיבי.

אם

רוצים להגיד הכל לעשות מה שבא לנו זה יכול להיות רווח וזה יכול להיות הפסד הכל תלוי במילה ובמעשה עם הזמן אנחנו לומדים את עצמינו לומדים את הרווח ואת ההפסד אני מבינה שלמדת שהדחף הזה גורם לך להפסד לכן אתה רוצה לרסן ריסון ואיפוק זה ממש אומנות בהחלט לא קל אבל זה אתגר וזה משתלם התגובה הזו שלך כל כך מרגשת יש בה המון כנות ופשטות לך על זה דיסו בהצלחה

תודה אישה,לגבי הריסון.

יש הרגשה ממכרת של ניצחון,והיא הולכת ומתפוגגת עם הזמן שעובר... זו הסיבה שלא כולנו עומדים בפיתוי. אני עמדתי בהם לאורך זמן,ונשאר לי עוד אחד אחרון,כמעט...בהזדמנות... צהריים טובים.

"והיא הולכת ומתפוגגת עם הזמן שעובר"

נכון אבל אם את הרגשת הניצחון + התוצאות הטובות של הריסון אתה תדגיש כמו כאן ותתיק אותם במוח תמיד תוכל לבקר שם ולהנות כל פעם מחדש ואז אתה יכול לעלות ברמת הקושי של הריסון זה גם סוג של ריקוד

אבל אישה,

מה עשינו בזה? את גוזרת עלי חיי ריסון כרוניים... וזה יהפוך להיות שיגרה אצלי,מה את עדיין לא מכירה אותי?.... ננסה להתייחס לשאלות של אביבה,ואולי נלמד איזה משהו חדש. אין לי כח תמיד להתייחס לשאלות שמצריכות ממני מחשבה,וזה צריך לבוא ספונטאנית,הנה,עכשיו לדוגמא,בזמן שאני כותב,הייתי יכול להתייחס,אבל מי שסבור שזה אותו הדבר,טועה לדעתי. בכדי שאתייחס למה שאביבה שאלה בכותרת,אני צריך מצב רוח מיוחד,או במילים אחרות,להיות בכושר,שאין לי כרגע... ערב טוב. תודה לך אישה.

חחחחחחחחחחחחחחחח

אבל דיסו אני מציעה לך שיגרה נעימה

רגע

לפני........ ניתנה לי ההזדמנות לברר שוב איתכם דברים מהלב אז נכון ששקרתי וההוא זה לא הוא והחבר זה היא וההיא זה......... וזה כי רציתי אותכם נטו לא מעורבים את החשיבה ,את הראיה ואת הלב שלכם וכן אפשר היה להקיש שזה נוגיע בי ואתה משום מה כתבת "יהיה מפגש נעים, שיחה קולחת, מדי פעם תצייני לעצמך בפנים: "או, את זה אני אברר אצל חברי בפורום, מה דעתם וכו' וכו'" ואצלי אני שמעתי צליל של "צחוק" ואני שאלתי הוא חכם למה הוא נכשל? איזה מסר הוא מעביר לי? ולמה ככה?

Deerest

New member
חתיכת ריקוד

הציטוט שלי, שהעלית, היה בקשר ללידת "מובן מאליו" חדש. לא שלחתי איתו כל צחוק. במה נכשלתי אם לא בקשתי להצליח? תקראי, ושימי לב למה שהתרחש רק אצלך במחשבות בכלל ללא עזרתי. לא פלא שתשמעי צליל של "צחוק". בדרך כלל צלילים אלו נובעים מההד של המניפולציות. לא היה צורך ל"שקר". אני (אנחנו) כאן רוצה(ים) לעמוד מול האמת. ולא רק כאן... אז רוצים...

נחמד לי לקרוא ../images/Emo51.gif

אני חושבת שמחר יהיו לי תנאים לכתוב אל תשכח אני צריכה אספקת חמצן למוח חחחחחחחחחחחחח
כייייייף לי היום ועוד יותר כיף עכשיו

הרגע הגעתי ..... לאן לבוא חחחחח../images/Emo9.gif

חזרתי מטיול מקסים בדרום הנוף ,הצבעים,האביב ...כמה נפלא! ונפלא שקראת לי ....תודה
מחר יום חדש

למעלה