אישה בת 37 מחפשת גבר שיסכים |זהירות

שילה1

New member
אישה בת 37 מחפשת גבר שיסכים |זהירות

להיות אבי ילדה."עשה לי ילד" שכזה. כך הבוקר בידיעות אחרונות. והתנאי:גילאי 28-48,שיהיה להם קשר אינטלקטואלי,שיתחייב לסייע כלכלי(0כי בעצמה לא יכולה לכלכל ילד),שיהיה בקשר רציף עם הילד,ולא בהפריית מבחנה. גברים בעיקר,אך לא רק,מה דעתכם?

אש אש

New member
לא רואה בזה פסול

כל שהיא רוצה זה להיות אמא'לה מי אני שאשפוט? אחרי שזכיתי בארבעה ילדים? מאחלת לה בהצלחה.

תגובתי

למה שאעשה לה?בתור מצווה?בשביל הזיון? ומה עם הילד?יקבל גבר מידי פעם בתור אבא ולא יילך לספר לו סיפור כל ערב?ולסייע כלכלי?מזה לשכת הסעד? ברור שיימצא גבר כזה.תמיד לכל דבר יש ממצא. פשוט כואב לי הילד מכל הסיפור. שתתחתן או שתאמף 2 ילדים.לפחות שהם יהיו אחים ויגדלו יחד.

אש אש

New member
היא לא ביקשה אותך.

היא מחפשת את האחר במצבה,שצמא לילד אם התנאים יהיו נוחים להם,יעשו ולא יהיו שונים מכל זוג גרוש אחר הילדים יגדלו באותם תנאים ואולי באוירה פחות מתוחה,ועויינת.

אני מבינה שקריאתה נואשת

כנראה שהאשה מאוד נואשת ואפשר להבין את מצוקתה, למרות שבעיניי ילד זה דבר שבא מאהבה וקשה לתכנן עם מישהו שלא מכירים,זה די נשמע קר,מנוכר וכואב. לדעתי עליה בכל זאת לחפש קשר עם מישהו ולבנות משפחה אמיתית ואם לא אז לדעתי עדיף הפרייה ..אך קשה לשפוט שמחה שאני לא במצב הזה וצר לי עליה ומקווה שבכל זאת תמצא לה איזה אביר.

hotman10

New member
זה לא רק שהיא נואשת...

אלא- רוצה גם את התמיכה, בלי זוגיות.

אש אש

New member
מי אמר לך שלא הייתה שם?

והרבה פעמים? וניכשלה קצת הרבה לפניי....זה הכול. דיי אל תיהיה קשה יש לי חברה כזו אחרי כל כך הרבה מחשבות ניסיונות ותיסכולים החליטה ש............. התחרטה,היום היא בת 43 רווקה וטוענת שלא תעשה דבר כזה לילד שלה... לא יודעת כמה זה נכון אני יודעת כמה אומץ כמה גבורה כמה כוח,לא יודעת צריך בכדי לוותר בעולם הזה על ילד משלך. אני? לא הייתי עומדת בזה . הייתי מוכנה לעשות זאת גם בדרכה שלה אם לא הייתי מצליחה בדרך אחרת ונותנת לכם לנתח אותי בפורום.

שילה1

New member
לא רוצה לנתח את אופייה,ולא את

אישיותה.(והרמז ברור ...) אלא רק את בקשתה בעיתונות.

אלמרה

New member
אני מבחין אצלה בשתי מצוקות.. לפחות

האחת מצוקת המצב הכלכלי השניה "מצוקת השחלות" והכמיהה המאוד ברוכה לילד. איני רוצה להישמע שיפוטי כי מדובר באישה ומצוקותיה אך זאת אומר: על מצב כלכלי קשה (עדיין לא נשמעת כרעבה לפת לחם) יש הרבה מה לעשות כדי להתגבר ולהשתקם. על מצוקת הכמיהה לילד, הפניה הגלויה ופומבית בעיתון אינה נראית לי מובנת שכן, מדורים רבים בכל עיתון שלא לדבר על האינטרנט עושים את מלאכת זיווג הזיווגים בצורה יפה מאוד ודיסקרטית! הפניה בריש גלי, "עשה לי ילד" ועוד עם תג דרישות ממותג כהלכתו, הייתי אומר תמהתני... על מצוקות נוספות של האישה הזו הנשקפות מהפניה הזו - יש רבים וטובים ממני שיוכלו לנתח ולהסביר. אגב מה היה העיתון עושה לו גבר היה פונה בבקשה לקבל כתבה כזו? העורך היה פוטר אותו ב"לך תזדיין, מה אתה מחפש כאן במה לאיתור מועמדת"? לא יודע...

שילה1

New member
האם אין משהו אגואיסטי בבקשתה?

הכוונה:"עשה לי ילד" וגם דאג לכלכלתו. אם באמת זה רצונך,ומכבדת אותו,מצאי לך פתרונות כלכליים.הלא כן?

אש אש

New member
את החלטת שהיא מובטלת אה?../images/Emo8.gif

אנשים בקושי שורדים היום... חיים את היום יום, יש שסופרים את השקלים אז להם אסור לחלום לקוות,לרצות משהו כל כך אנושי? את החלום שאני ואת הגשמנו? זה הרי לא רק מגיע מאהבה...זה מתחיל הרבה לפניי,כן קשור גם לגיל זה מתחיל אצלנו בתוך הבטן הנשית שלנו,הכמיהה לתינוק.

שילה1

New member
לא לא..האישה אינה מובטלת.מעידה על

עצמה שהיא שחקנית וסופרת. לכולנו מותר לחלום,אבל יש לקחת בחשבון מציאות. וגם..אחריות על מעשינו. הרי אנחנו מבוגרים ואמורים להיות בוגרים..לא?

אני חושבת שהיא חיפשה ואולי לא

אולי היא לא מצאה זוגיות מתאימה,קשה לי להאמין שהיא הגיעה להחלטה הזו ללא חיפוש קשר קודם לכן,אך כנראה היא פוחדת שלא תזכה להגשים את תחושת האמהות ובגלל זה זה נראה שהיא מחפשת רק להגשים את נושא האמהות .אני בטוחה שהיא היתה מעדיפה זוגיות אמיתית עם משפחה משלה.אבל כפי שאמרתי קודם לכן זה נשמע,מחושב קר וכואב וחבל שהיא הגיעה למצב הזה ואני בטוחה שזו לא הזוגיות והחיים שהיא רצתה.

מציץ

New member
כגבר, הייתי בורח כל עוד נפשי בי.

מצד שני, מכיר מישהי שהיתה באותה הסיטואציה, חיפשה,מצאה,ילדה תינוק מקסים, שהוריו גרים היום יחד כזוג,שמחים ומאושרים. אז מי אני שאשפוט?

s h o o s h a

New member
לא מכובד

האם לא פשוט ו'ראוי' יותר להירשם באתר הכרויות בעל שם ופרסטיג'ה ולנסות למצוא 'שידוך' נאות מבלי לתלות מודעת רחוב תחת הכותרת "עשה לי ילד". הרי אם רק בילד היה רצונה, סכום פעוט כתרומה לבנק הזרע וטיפול חף מכל כאב ואם אין סיבוכים מיותרים, יש הריון ויש ילד. אלא מאי? הגברת זקוקה גם לתומך. כן, כן. יקרא הגבר בשמו. אבל לבקש תמיכה זה 'לא נעים'. "נעים" יותר לבקש 'עשה לי ילד'. ולא רק שתעשה אותו תתחייב גם לגדל אותו איתה ולדאוג לכל צרכיו ומחסורו, וגם של אמו, הרי היא צריכה לגדל אותו. וכמובן, בל נשכח - לא בהפריית מבחנה אלא בשיטת פרו ורבו המקורית. כאילו, מה? מה היא בסך הכל ביקשה/מבקשת? היא רוצה ילד? אבל לא רוצה מחוייבות? יש לה היום מספיק דרכים להביא ילד לעולם. אבל ילד זקוק למימון. אין לה כסף = לא להביא ילד. לא מביאים ילד לעולם תוך התניות כמו אלו שהיא העמידה. ילד הוא צורך אגואיסטי, אבל אני חושבת שגם לאגואיזם צריך שיהיו גבולות. לא מכובד בכלל ולענין האנושיות (או נכון יותר, חוסר האנושיות) אתיחס בפעם אחרת

אש אש

New member
תשובתך גם לא מכובדת,איתך הסליחה

לא רצית שישפטו את האמא שבך ואת שופטת מישהי שרוצה להיות אמא. תשובתך כואבת.

s h o o s h a

New member
אם דברי התפרשו כמשפט-קטונתי

אולי קריאה נוספת תבהיר את הכוונה ואם לא, לא נורא לא חוזרת בי מאף מילה ואינני מנסה להצטייר כמתחסדת או מצטדקת זו דעתי ואני איתנה בה

למעלה