אישה כוחנית, או וותרנית

lucky me

New member
אישה כוחנית, או וותרנית ../images/Emo35.gif ../images/Emo62.gif

אני רואה שאין הרבה היענות היום, אז החלטתי לשאול שאלה ( בעיקר לגברים): איך הייתם מעדיפים את האישה שלכם אישה חזקה, שעומדת על שלה, לא מתפשרת ויותר אקטיבית בקשר, או אישה שמוותרת לך על רצונותיה, ותמיד מקשיבה למה שאומרים לה לעשות? זה באמת מעניין לדעת מה אתם חושבים! | we dont need to die to get to paradice, we must create it here!!!

../images/Emo45.gif

אני חושבת שאשה וגבר צריכים להיות כוחניים באותה המידה שהם וותרנים. אשה [או גבר...] צריכה לדעת לעמוד על שלה אב לא על לריב על שטויות שבכלל לא מעניינות אותה רק בגלל שהבטחון העצמי שלה לא משהו והיא מפחדת שבמידה והיא תוותר על דבר שבכלל לא אכפת לה היא תרגיש שדורכים עליה...

leper

New member
אישה בעלת

ישירות,כזו שאומרת דברים במקום. לדוגמה: הכנות לקראת יציאה. היא "למרות שהאופנה ללבוש חולצה מכופתרת חומה עם פסים ורודים,מתאימה לרוב הבנים, נדמה לי שספורט אלגנט יושב עליך יותר טוב." הוא "בסדר" בפקק 500 מטר רדיוס מכוניות. היא "אני שמחה שאתה שומר על אימון יום יומי,אבל תאמין לי שהחיטוט באף לא מחזק את שרירי כף היד." הוא "בסדר" לפני שהיא נכנסת לשרותים: היא "אתה יודע שאני נהנת לצלול,אך לא תכננתי לטבוע בשרותים,אולי תרים את האסלה בפעם הבא?" הוא "בסדר" לאחר מסיבת נישואין היא "בכך שאחזת בישבנה של אחות הכלה, התעוררה בי תחושת תיסכול מההתנהגות שלך, ברגע זה איני רוצה לשהות איתך באותו החדר, אני משאירה לך מצעים על הכורסה." הוא "בסדר" וכמו שאתן רואות,גישה ישירה ואמיתית גורמת לנו להגיב בכנות והבנה. רק תהיו ישירות. בסדר?

חומר למחשבה

בימים טרופים שכאלה של מלחמות, פיגועים, מיתון וסארס, דבר אחד באמת חשוב בבחורה: תכלס, היא בולעת או יורקת?

free soul

New member
אז למה שאני אומרת את הכנות לגבר...

הם מעקמים את הפרצוף....?

leper

New member
איזו מין

כנות מדובר? "אני רואה לך את השערות באף,אני מצפה שתוריד אותן בהקדם." או "אתה השמנת בתקופה האחרונה." או "נעים מאוד קוראים לי XXXXX אתה מוצא חן בעיניי, אפשר להזמין אותך למשקה?" (וחוץ מזה לחלקנו הפרצוף בנוי בצורה עקומה, זה לא מדד, תעיפי מבט לכיון הזנב.)

free soul

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא..ממש לא!!! אני לא אומרת דברים כאלו ואחרים שיפגעו באחרים!!! גדלתי לומר את האמת אך גם להיתחשב בהם!

leper

New member
הרגישי חופשי

לתת דוגמאות. אני לא מוצא סיבות שמשהי כנה, יהיה עלבון.

ישנם הרבה מקרים בהם

האדם שמולך [גבר או אשה] לא מסוגל להתמודד עם הכנות. אף על פי שהיא לא נאמרה בכוונה לפגוע.

morannnnnnnn

New member
מה הייתם מעדיפים?

אישה חמודה ומתוקה שנראית טוב או מישהי יפהפיה מהממת אבל לא חמודה במיוחד?

lucky me

New member
מה הכוונה מישהי מהממת, שלא חמודה?

את מתכוונת באופי? כי לדעתי אופי זה הכי חשוב תותי

למעלה