אישה כלבה

spice

New member
אישה כלבה

הגידו, אתם מכירים אישה כלבה??? אל תגידו לי שלא!!! אישה כלבה זו אישה שקיימת בכל הרבדים של האוכלוסיה. בצפון תל אביב ובדימונה, מחדרה ועד גדרה... סממני האישה הכלבה: דבר ראשון, היא פשוט כלבה אבל כ-ל-ב-ה... היא לא דופקת חשבון לאף אחד, ואפילו לא לסמכות עליונה ממנה (אם קיים כזה דבר). האישה הכלבה אומרת את האמת אבל... את כל האמת, עד כמה שהאמת כואבת ובפרצוף... האישה הכלבה נבדלת מהאישה הבהמה (טוב, זה נושא לכשלעצמו)... לכלבות שביניכן... אנא הגיבו ואל תחסכו מערס הכלבתיות השוכן במעמקי נשמתכן... הב... הב... נ.ב תספרו לי על כלבות אבל כ-ל-ב-ו-ת הידועות ככלבות בסביבתכם ומחוצה לה..

MajoR_ToM

New member
מעניין למה את מיתעניינת בזה

יש כזה דבר אישה כלבה . וזה מונח יותר רחב ממה שפירטת . אבל למה זה נושא לדיון ? האם זה באמת לאיפה שהידרדרנו ? האם הנושא הבא לדיון יהיה - `` מי מכיר פה צפונים ? `` ?

e-shfiyut

New member
כן ובנוסף על כך....

לי לקראתי את ההודעה בפעם הראשונה... לא הבנתי.... ובאמת חשבתי למה.. אז המסקנה היחידה שהגעתי אליה זה ש... אל תעלבי... שאת גומרת מזה... סתם... אין לי רעיון יותר טוב אבל זה לא נושא ... ואני מצטערת להגיד לך שאני לא מכירה כאלה... ומה ההבדל בין כלבות ל... אני לא זוכרת מהנ אמרת כבר... אבל זה לא נראה לי ממש חשוב... וזהו

AshkA_

New member
איימ א ביץ`

זה מזכיר לי בדיחה נחמדה, למרות שהיא כבר פחות אקטולית -מה זה רויאל ביץ`? -שרה נתניהו בעניין הכנות. תשמעו, לפי דעתי חשוב להיות כנה, צביעות זו בין התכונות הכי מגעילות שיש, אך מצד שני הומצא דבר חשוב אך די הורס לפעמים שנקרא טקט ופוליטיקלי קורקט. יש דברים שפשוט אסור להגיד אותם, זה עניין של הגינות, דיפלומטיות. כאן נוצר הפרדוקס - האם לשתוק ולא להביע את מה שאתה באמת חושב, במחיר הכנותת או לומר ולהסתכן באובדן של דברים. סוגיה מעניינת. השאלה אבל למה אתה מתכוון, לכלבה מבחינה של פרחה, או מבחינה של בן אדם שהיסוד שלו הוא רוע (טוב לא היסוד, זה התפתח), שמרגיש הנאה מסבל של אחרים. לא הגדרת את זה בדיוק

למעלה