אישה לאישה מה?

לא בדיוק.

אתה צודק שאין הרבה פרגון אצל הרבה בחורות אבל זה לא בדיוק ככה שאם תפריד ביניהם לרגע תפתח תיבת פנדורה.

leper

New member
אישה לאישה מה?

יש לכן שתי גישות שאני לא מבין: מצד אחד אני רואה שחלק מיכן נמצאות בעולם אכזרי אחת מול השניה,אתן מנתחות בונות ומפרקות נשים אחרות בסביבה הקרובה, לעיתים אתן מתיחסות אליהם כאילו הן מאיימות על מעמדכן ואתן חותרות הרכילויות נגדן. ומיצד שני אתן יכולות תוך שלושים שניות להיות חברות מעולות לנשים שרק כרגע הכרתן ולסיים את הפגישה בנשיקה. איך הסינון שלכן נעשה לגבי נשים אחרות?

סקסית69

New member
כמה סיטואציות:

אתם חושבים שאנחנו שונות מכם אבל תן לי להסביר לך משהו: נניח שאתה מגיע לעבודה והגיע עובד חדש, אתם מתחילים לדבר והשיחה מתפתחת לנושאים מעניינים, במקרה שניכם מאוד אוהבים מחשבים, אינטרנט, סרטים במחשב, משחקים מיוחדים, אתם מדברים במשך שעה שלמה על האתר ההוא שממנו הורדת את המשחק הפצצתי ההוא ששיחקת בו אתמול. איזה מגניב שהבחור החדש אוהב את אותם דברים שאתה אוהב? לעומת זאת, נניח והיה מגיע עובד חדש, אתם מתחילים לדבר והשיחה מתפתחת למכוניות ולשיפורים, כל מיני "מגנזיום" למיניהם או "ספויילרים" וכמה כ"ס הוא הוסיף לב.מ.וו החדשה שלו ובשבילך מכונית היא רק אמצעי להגיע מנקודה A לנקודה B. אז כמה חבל שזה לא כ"כ מתחבר. זה בדיוק כמו בחורה שעושה בנייה בציפורניים והחולצה שהיא לובשת מקסטרו ובמקרה מכירה מישהי שעושה בניה אצל אותה קוסמטיקאית ונורא אוהבת לקנות בגדים בקסטרו, אז הנה הן התחברו. או להפך, בחורה שהיא שחקנית כדורסל ונורא אוהבת לנהוג בפראיות מכירה מישהי שהדבר שהיא הכי אוהבת זה לעשות "שופינג" ולעשות גוונים בשיער כל יום חמישי והן לא בדיוק מסתדרות... אתה שואל איך הסינון שלנו נעשה לגבי נשים אחרות? בדיוק כמו הסינון שלכם. אני יכולה להסכים עם זה שאנחנו קצת יותר ביקורתיות מכם אבל גם לכם לא חסר.

שאלה קצת קשה

אז ככה, תראה, יש המון נשים עם בעיות פרגון, לא יודעת למה. קשה לבחורות לפרגן אפילו אם הן מאוד אוהבות את הבחורה שמולן. בחורות אוהבות לנתח, לפרק לגורמים, לטחון וכולי, אבל זה לא אומר שאנחנו לא אוהבת את הבחורה שעליה נעשה כל העניין. חלק מהניתוח הזה שאנחנו מעבירות ועוברות רק תוררם, גם אם לפעמים מבחוץ הוא נראה כמו קשקוש של חבורת קשישות על הספסל מחוץ לבית הכנסת ערב שבת. יש נשים שהן שטן ולא יעזור, יש נשים שכשפוגעים בהן, הן הופכות להיות השטן והסיוט הכי גדול. ולגבי הנשים שאנחנו רק מכירות וכבר מתחברות אליהן, זה הכל עניין של אינטואיציה. אני בן אדם מאוד חברותי אבל לא מתערבב מהר, ועדיין יש בחורות שאני מקבלת מהן המון אנרגיה חיובית ואווירה טובה ואני מסמטפת על השנייה הראשונה. אבל מסימפטיה ועד לשיתוף הנבכי נפשי הדרך ארוכה. מקווה שעזרתי.

למעלה