אישה מוכה מחפשת קורת גג

nili02

New member
אישה מוכה מחפשת קורת גג../images/Emo92.gif

הבקשה הנ"ל הגיע לתא הדואר שלי, אשמח ליצור קשר בין האישה למי שמוכן לאפשר לה מגורים תחת קורת ביתו/ה. "שלום לך נילי קראתי את המאמר שלך בעניין נשים מוכות יש לי ידידה שחוותה מסכת חיים לא אנושית (לאו דוקא מצד בן הזוג) וכיום היא גרושה עם תינוקת בת חצי שנה. היא מעוניינת למצוא דירה לגור בה ואין לי מושג כיצד לעזור לה. כרגע היא מובטלת אך היא במקצועה קוסמטיקאית. אנא עיזרי לי למצוא אדם או ארגון שיכול לסייע לה תודה מראש" בברכה נילי גולן מנהלת תוכן פורטל BSH

שלום נילי

יש באתר מקום מדור שקרוי "לאן פונים?" אשר בו יש רשימות של אירגוני סיוע בתחומים שונים, בכלל זה - למקרים של אלימות במשפחה. את ואחרים מוזמנים להיעזר ברשימות הללו ואף להמליץ לנו על אירגונים שעזרו להם. אני ממליצה בחום על הפורום של דניאלה בפורטל נענע, שעוסק באלימות במשפחה. דניאלה היא קצינה במשטרה שמומחיותה היא טיפול במקרים של אלימות במשפחה והיא תוכל להוות מקור טוב למידע עדכני בנושא. למען האמת, לא הייתי מחפשת לאותה אישה מקום מגורים דרך האינטרנט - מה תעשי אם מי שיקבל אותה לביתו יהיה גרוע יותר מהבעל המתעלל? מוטב לה להיעזר באירגון כלשהו ששם לפחות אפשר יהיה להבטיח שהיא לא תיפגעו כמובן בשירותי רווחה. וטיפ נוסף - במקרים רבים כאשר חברה מלאת כוונות טובות פונה לחפש עזרה עבור מישהי, התשובה הטובה ביותר היא להזמין את אותה מישהי לפנות בעצמה. כי זה שהחברה רוצה לעזור, לא אומר שהאישה עצמה רוצה להיעזר. בסופו של דבר את עלולה להשקיע מרץ רב לשווא. אבל כל הכבוד על ההתגייסות בכל מקרה

למעלה