אישה נאה, כלים נאים, מרחיבים

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אישה נאה, כלים נאים, מרחיבים

דעתו של אדם... נזכרתי היום באימרה... ולמה??? מעשה שהיה - כך היה חטפתי קריזה מאיזה עניין בירוקרטי לא מסובך אבל מטומטם....כאופיים של עניינים בירוקרטיים.... לחיצה טיפשית על מקלדת...הופכות את היוצרות...והכל ...בגלל איזו פקידה לא מרוכזת......הגיע הדבר לכך...שחששתי שאקבל מזה אירוע מוחי....וברחתי לקניון הקרוב כדי להרגע..... ושם...קניתי לי כדרכן של נשים המנסות להרגע מספר מוצרי קוסמטיקה.. אבל לא נרגעתי... ואז החלטתי על שתיית ספל קפה... כמובן שישבתי כמו אבן....למרות שלא היה צפוף...ואף אחד לא ניגש להביא לי קפה.... וכשאני עצבנית, גם חמש דקות נראית כשעה...... קמתי והלכתי לבית קפה קטן אחר..... "הדנובה הכחולה"...... נו....... מה אגיד לכם??? הריהוט אירופאי..מזרח אירופאי....ויטרינות עם מוצגים יפים...בעיקר כלים.....כלי אוכל.... וזו אינה חנות מזון...אלא בית קפה...... ביקשתי קפה .....וגם עוגה..הכי רטובה הכי עסיסית...הכי מתוקה.....שתרגיע אותי.....וכמובן......ביקשתי להוסיף לי קצפת סביב העוגה...ליתר ביטחון.... פתאום מגיעה מלצרית....עם מגש ועליו................שימו לב....... קנקן צר וגבוה עם פית משפך שעליו מכסה... ובו היה הקפה... כדון לחלב.....סוכרון מכוסה... ובו קוביות סוכר....צלחת הגשה לעוגה... ספל קפה ותחתית......אמה מה.......בכל מקום מגישים כך......לא??????? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא כל הסט.....היה עשוי מפורצלן לבן , דק ועדין......ומחרוזות של פרחים כחלחלים עד סגולים.....שזורים בו......ועיטורי זהב דק בשוליי כל הכלים. ככה צריך לשבת לאכול.......רק ככה........ המחיר לא היה גבוה יותר מכל קפולסקי אחר.......העוגה נמסה בפי....משהו עם שכבות מוס......(היה גם דובוש......עוגה הונגרית ידועה...) הקפה לא נגמר כי הקנקן הכיל לפחות שני ספלים..... והעונג.............היה שווה כל אגורה...... ואז נרגעתי........כי כלים נאים............וגומר........ התכשירים שקניתי היו לגוף..........הקירבה למוצרים יפים...למשהו שקרוב לאמנות....יצירה.........היא לנפש...... חשבתי לרגע שאני באמת בבודפשט.....על הדנובה הכחולה.... וזה באמת, היה הנוף על הפוסטר שתלוי על קיר בבית הקפה......הנהר והגשר שתלוי עליו........ אבל לא.......דבר אחד היה שונה......מבודפשט..... אני ישבתי בקניון....מצד אחד ראיתי את הסופר.....מולי סניף דואר... על ידו.....פוטו אנג´לו.....קודק.......וקרביץ.....ואנשים רצים כי שוב ערב חג.........ערב חג ....ערב חג.....ערב חג......... ערב מלחמה................
))))))))))) חג שמח.......

magy

New member
תיקון........

אינה חנות מזון.......צריך להיות........אינה חנות כלי בית.......

אשור

New member
מגי! חבורת זיק מירושלים מוכרת לך.?

זאת שבונה "מיצגים" שהשיא שלהם הוא שריפתם.

magy

New member
אותם אישית , לא.

אבל כבר יצא לי בחיים לשמוע על אמנים שמציירים וקורעים מנגנים ושוברים.... על הפירומנים עוד לא שמעתי......ספר לי........ ומה ההקשר.......? אגב שקדי.......חברות הגבעתרון.....מככבת בפרסומת ......ל........ לא זוכרת...............

אשור

New member
מגי זה אשור ולא שקדי!

ההקשר לחבורה זו הוא פסטיבל עכו. לפני כ8 שנים הם יזמו מיצג מרשים בחוף הים.

magy

New member
אני יודעת שאתה אשור ולא שקדי

פשוט הוספתי גם הערה לשקדי...... תזכיר לי את האירוע עם השריפה....... קצת יותר פרטים.....אם יש..........

שקדי

New member
במקרה היום יצא לי לדבר...........

עם אחת החבירות שמופיעה שם והיא סיפרה לי שמעבר להצלחת הפרסומת הנ´´ל למשקה אקסטזי אגב זה הביא למודעות מחודשת לעצם קיום החבורה והתברר לכולם שהשמועות על מותם היו מוקדמות ומוגזמות וכמובן בעקבותיו לגל הזמנות על הפרסומת אגב הם קיבלו סכום די סמלי..........

מגי אוחחח איזה תיאור......

יופי שנהנית.. אבל אפשר גם להנות מחומוס\משאושה אצל סעיד בשוק של עכו ולהנות...לא? תרבות אוכל אירופאית אצילית משהו - מול תרבות אוכל מזרח תיכונית.. גיוון קולינרי אוניברסלי בארצנו הקטנטונת, בה חברה ממוצא תימני נשואה לחבר ממוצא פולני - מבשלת בסיר אחד גפילטה-פיש -ובשני מרק רגל שלצידו חילבה...
ערףףף טוב,

magy

New member
כל הנאה נחשבת.....מזרחית, אירופאית

קולינארית, מינית,,,,,,,,,,,,,,יו ניים איט....... נהניתי מן הכלים היפים......... אני שמה אותם בויטרינה......הם מגישים עליהם...... זה עשה לי נוסטלגיה של בודפשט.........הייתי שם..... וזה מכסה על אי הנעימויות שהיו כרוכות מסיבות אחרות...... אישיות............ או איך שהם קוראים לעיר המפוצלת........בודה ופשט......... אני אוהבת מלונות פאר........ומתה על שינה באוהל על שפת הים אני אוהבת הרבה דברים....חונה...... היום נהניתי מזה.....אתמול........מדברים אחרים......... הא?????????????????. ספרי לנו מה עשית בחג??????????
)))))))

זהבוש

New member
מגי כמה נהנתי מתיאורייך ../images/Emo100.gif ../images/Emo20.gif

אני בענין הזה מאד מבינה אותך, כי גם אצלי, זה קורה שאני פשוט מחפשת את הכייף לשבת, ולקבל יחס כל כך יפה, ונעים . הגשה זה דבר הכי חשוב, כך לפחות האמא הפולניה שלי לימדה אותי, אפילו שאין לך שום דבר בבית, ואת צריכה להגיש, חשוב מאד איך את מגישה ולא צריך הרבה, או יקר, צריך להיות אסטטי, עם פרח, ומפית וכמובן עם חיוך בכל אופן כייף לקרוא שאנשים גם נהנים ולא רק רוטנים..

magy

New member
התאור המפורט היה בגלל היותי

מארחת גרועה.....בשלנית גרועה.....אופה גרועה....... רק אמא למופת........... זה הכל.........ואני לא בטוחה שהם ....חושבים כך.......... היתר.........גרוע.......

זהבוש

New member
אני בטוחה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

שהגזמת על תיאוריך העצמי. אני מניחה שאת לא מצפה למחמאות כמו פולניה אמיתית, זה לפחות מה שהיו אומרים לי במשפחתי אני.

magy

New member
אבל אצלנו הרומנים, לא חילקו ככה

סתם מחמאות......היית צריך להיות ראוי להם...... אז מן הסתם, לא קיבלתי הרבה מחמאות.....לא מהוריי........ולא מבעלי הרומני........ יוצא ששכחתי שאני גם שווה משהו........ סורי....... כעת, כשאני לפני הסוף.........אני כבר יודעת מה אני שווה...... גם כשלא אומרים לי...........

זהבוש

New member
על זה נאמר" יותר טוב מאוחר ../images/Emo99.gif

מאשר כלל לא" ואני בטוחה שאת היום יודעת להנות יותר מפעם, אני בכל אופן מקווה כך ...........

זהבוש

New member
למגי צהרים טובים ואולי עצובים ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אני מבינה שמטוס שיצא מהארץ לכיוון רוסיה התפוץ למי הים השחור מה את יודעת על זה? אני מקוה שאין הרוגים ישראליים. אני רק רוצה להגיד שאני פה מחוברת כל היום לcnn וזה נורא כל היום רק בשורות מדכאות מה יהיה הסוף לכל הטרור הזה.??????

למעלה