אישה נבגדת ובעל נבגד

adiad

New member
אישה נבגדת ובעל נבגד

בגידה יכולה להיות אהבה , או רק סקס , או כל דבר אחר אולם כאשר אישה מגלה שבעלה בוגד בה , היא ממשיכה לחיות איתו... למה ? כאשר גבר מגלה שאישתו בגדה בו הוא אינו ממשיך לחיות איתה , למה ? יש לכם / לכן תשובות ??

seeyou

New member
כאשר אישה מגלה שבעלה בוגד בה

(Billy Sherrill - Tammy Wynette) Sometimes it's hard to be a woman Giving all your love to just one man You'll have bad times and he'll have good times Doing things that you don't understand. But if you love him you'll forgive him Even though he's hard to understand And if you love him all be proud of him 'Cause after all he's just a man. Stand by your man Give him two arms to cling to And something warm to come to When nights are cold and lonely. Stand by your man And tell the world you love him Keep giving all the love you can Stand by your man. Stand by your man And show the world you love him Keep giving all the love you can Stand by your man. oh yeah... גבר, בדרך כלל,יכול לזיין גם בלי לאהוב-לפעמים בהצלחה מרובה! האם יש הצדקה "ביולוגית" לבגידה של הגבר, או האם יש הצדקה מוסרית לפעילות המינית של הגבר הלא מסופק בזוגיות. ברור שגם לאישה יש "צרכים מינים"-לפעמים יותר מחלק מהגברים. לכן יש זן מיוחד של נשים אשר מתנהגות כגברים-זיון ללא רגש אבל,לרוב,הנשים חייבות את הרגשה שהן עושות את זה מתוך הרגש. ועם זה-הגברים לא מסכמים!

niva99

New member
../images/Emo4.gif הממממ.........................

אינני יודעת מהיכן הנתונים האלה. נשמעים קצת כמו הכללה גורפת - ארכאית משהו... בעידן הנוכחי הנשים לא מוכנות לסבול בגידות כבעבר- כשהיו תלויות כלכלית בבעליהן. הסיבה היחידה שעולה על דעתי-שאשה תרצה להשאר בקשר שכזה-רק למען הילדים אולי כדי לא לפרק את התא המשפחתי- עד שיגדלו.

shahardan

New member
שלום לכולם

יש מקום לאנשים חדשים? אני חושב שקודם כול התשובה נמצאת בהגדרה מהי בגידה? יש כאלה שסתם סקס מהצד לא נתפס כבגידה אלה סתם פורקן,וגם אם נתפסו אז התא המשפחתי יותר חשוב. יש כאלה שאפילו ניהול מערכת יחסים אינטנסיבית ללא סקס יאמרו שזה בגידה... משום שהם בוחרים לחלוק את חייהם אם גורם זר. התשובה בעיקרון היא מה נקודת השקפתם על בגידה,ואיך הם מגדירים בגידה. מהי ההגדרה אצלכם?

magenta73

New member
הנני כאן...

ולפני שאני אתחיל, אני רק רוצה לחדד כמה דברים. אני פמיניסטית, מאמינה בשיוויון זכויות. ונגד הכללות, בגדול. אבל... אמרתי אגו, והתכוונתי לגברים שבחבורה, ואני אסביר... אני בהחלט מאמינה שלא נולדנו מאדם וחווה אלא מאותם אנשי מערות. אנשי המערות חיו בשבטים. היה אלפא-מייל, ששלט על כולם. הגברים היו כל יום, בצאת השמש, יוצאים לצוד, וחוזרים בערב... הנשים היו נשארות ליד המערה, טיפלו בילדים, ליקטו חיטה וכן הלאה. אני חושבת שהמון מההתנהגות שלנו, גם היום, מאוד מושפעת מזה, וזה כבר מעבר לתת-מודע, זה משהו שמוטבע בנו. ולכן אין לו הסבר הגיוני או מוסרי, חוץ משכך למדנו איך לשרוד... ולכן... א. נשים היו רגילות להתרבות, לשכב, עם זכר ששוכב עם נשים אחרות. במיוחד אם הוא האלפא מייל. זה אומר שזרעו היה המשובח ביותר ושסיכויי הצעצע לגדול ולשרוד גבוהים יותר. ולכן, ה"שיתוף" באותו גבר היה מקובל. ב. גברים תמיד יריבו על הנשים, כי מי ששוכב אם יותר נשים, הוא בסופו של דבר יהיה האלפא-מייל. ג. אם גבר מסוים רצה לשכב איתך, סרבת, ושכבת עם אחר, זה פגע במעמדו של אותו גבר בשבט. כי זה למעשה אומר, שהוא חלש יותר, פחות מוצלח, מהאחר. וזהו... כמה שאנחנו בחברה מודרנית, כמה שיש לנו תודעה, מודעות, יש דברים שלא ישתנו כ"כ מהר... במיוחד אלו שקשורים לדורות הבאים... וכן, אני מוכנה ומזומנה לכל תגובות הנאצה שיבואו...

nisk

New member
../images/Emo6.gif גדול

יש הרבה תאוריות על מאיפה שהגענו בכל אחת מהן , האשה היתה נחותה ובלי זכויות הגבר היה חזק ובד"כ נשוי להרבה נשים הכוח הפיזי דבר, היום המצב לא כזה (כמעט), במדינות רבות( בעיקר מוסלמיות עדיין הנשים חלשות ולא יעזו לבגוד כמו שידוע לנו דינם מוות( בעיקר ע"י האב או האח) במדינות המערביות זה מתחלק יש ויש התאוריה שלי כזאת ככל שהמדינה יותר פתוחה בנושא הסקס יש יותר שיווין בין נשים לגברים בנושא בגידות אז אם נשים רוצות שיוויון זכויות אמיתי(לא רק בכתב) הן צריכות לקדם את הפתיחות לסקס <זאת תאוריה של גבר שחושב עם ...
)

magenta73

New member
המדינה כולה פתוחה? ../images/Emo8.gif

בגדול אתה צודק. הבעיה המרכזית בישראל של שנת 2005, היא שאנחנו תופסים עצמנו כמערביים בהרבה מובנים, ועדיין, שובינזם, דעות קדומות כלפי סקס וכו' עדיין שולטים...

קול תול

New member
אפשר לסלוח

אם זה נעשה חד פעמי אפשר לסלוח זו היא דעתי ולא משנה מאיזה מין

adiad

New member
שכחתם מילה שאולי כבר לא בשימוש !

מה עם האמון ? אפשר לחיות עם מישהו בלי לתת בו אמון ? לנשים זה לא חשוב ? לגברים זה לא חשוב ?

אשה נבגדת ובעל נבגד

נשערים יחד לעיתים מסיבות רבות. אני מקירה אישית מקרה שבו שני הצדדים בגדו ושני הצדדים ידעו על דבר הבגידה אך נשערו יחד בגלל רקע תרבותי משותף יחודי לשניהם, חברות עמוקה וגם מצב כלכלי שבו שניהם טלוים אחד בשני ואף אחד מהם לא היה מסתדר לבד. חוץ מזה, כשהבגידה היא מינית וחד פעמית בלבד אז זה מראה על בעיה שעוד אפשר לפתור, זה לא רומאן מתמשך שמראה על כך שבן/בת הזוג כבר לגמריי לא מרגישים מחוייבים.

עוד דבר מעניין

לפי התאוריה של דרווין, כפי שנכתבה בספר "מוצא המינים", גבר יכול לסלוח לאשה בקלות על בגידה שהיא רגשית בלבד מכיוון שהכוונה הביולוגית שלו היא להפרות את האשה שתגדל את ילדיו. במידה והיא רק אוהבת מישהו אחר ולא מקיימת איתו יחסי מין ומולידה את צאצאיו כך אין סכנה שהוא, הגבר, שמצא לנכון לקשור את עצמו עם אותה אשה מסויימת, יצתרך לגדל צאצאים של זכר אחר. אשה לאומת זאת, מחפשת גבר שיגדל את צאצאיה, היא לא צריכה לדאוג לתטפל בילדים לא שלה כי היא מולידה אותם ויודעת שהם שייכים אליה. האשה מחפשת גבר שישקיע בצאצאיה ולא אכפת לה ממש שאשה אחרת תגדל את צאצאיו של בעלה בתנאי שהבעל נשער ותומך בצאצאים שלה ולא של אשה אחרת. לכן-בגידה רגשית, שמסכנת את הביטחון של האשה שהגבר ישער לצידה, מפחידה את האשה הרבה יותר מאשר בגידה פיזית גידרא. כמובן שהיום בעידן המודרני תאוריה "חייתית" וראשונית כל כך אינה יכולה להוות הסבר לתופעות שבין נשים לגברים אך בהחלט אפשר לקחת אותה בחשבון.

love01011

New member
אשה נבגדת ובעל נבגד

מה עושים שמרגישים חנוקים ובלי לפרק את "החבילה"

adiad

New member
מה שכולם כנראה עושים

מחפשים דרכים לנשום אויר אחר , למצוא ריגושים ועניין במקום אחר , משקרים , מסתירים , מתחילים לחיות חיים כפולים , הכול למען "החבילה" . השאלה הנשאלת היא האם את/אתה יכולים לסדר את הרשימה הבאה לפי סדר חשיבות ילדים , פרנסה , עתיד , זיקנה , פחד , בעל , אישה , אהבה , חברות , אמון , שותפות , חופש , סקס , חברים , משפחה .. (ובטוח יש עוד) ולהסיק את המסקנות . מעניין איך הרשימה שלך נראית בהצלחה

למעלה