הנני כאן...
ולפני שאני אתחיל, אני רק רוצה לחדד כמה דברים. אני פמיניסטית, מאמינה בשיוויון זכויות. ונגד הכללות, בגדול. אבל... אמרתי אגו, והתכוונתי לגברים שבחבורה, ואני אסביר... אני בהחלט מאמינה שלא נולדנו מאדם וחווה אלא מאותם אנשי מערות. אנשי המערות חיו בשבטים. היה אלפא-מייל, ששלט על כולם. הגברים היו כל יום, בצאת השמש, יוצאים לצוד, וחוזרים בערב... הנשים היו נשארות ליד המערה, טיפלו בילדים, ליקטו חיטה וכן הלאה. אני חושבת שהמון מההתנהגות שלנו, גם היום, מאוד מושפעת מזה, וזה כבר מעבר לתת-מודע, זה משהו שמוטבע בנו. ולכן אין לו הסבר הגיוני או מוסרי, חוץ משכך למדנו איך לשרוד... ולכן... א. נשים היו רגילות להתרבות, לשכב, עם זכר ששוכב עם נשים אחרות. במיוחד אם הוא האלפא מייל. זה אומר שזרעו היה המשובח ביותר ושסיכויי הצעצע לגדול ולשרוד גבוהים יותר. ולכן, ה"שיתוף" באותו גבר היה מקובל. ב. גברים תמיד יריבו על הנשים, כי מי ששוכב אם יותר נשים, הוא בסופו של דבר יהיה האלפא-מייל. ג. אם גבר מסוים רצה לשכב איתך, סרבת, ושכבת עם אחר, זה פגע במעמדו של אותו גבר בשבט. כי זה למעשה אומר, שהוא חלש יותר, פחות מוצלח, מהאחר. וזהו... כמה שאנחנו בחברה מודרנית, כמה שיש לנו תודעה, מודעות, יש דברים שלא ישתנו כ"כ מהר... במיוחד אלו שקשורים לדורות הבאים... וכן, אני מוכנה ומזומנה לכל תגובות הנאצה שיבואו...