אישה נבגדת ובעל נבגד

S i r i u s

New member
אופס

נשמטה לי 'ה'

adiad

New member
לא היית סולחת , אבל היית נשארת ?

ותחשבי היטב על התשובה שלך , אל תעני משהו תאורטי ...

אני לא יודע תשובה ברורה

אבל יש לי שני תשובות: 1. יחסי מין של גבר מונעים על ידי תאווה ושל אשה על ידי רגש, ממילא גם כשגבר מקיים עם אחרת, אצלו זה כמו לאכול פלאפל אצל השכנה והרגש קיים לאשתו, משא"כ אשה היא מעניקה את האהבה והרגש לאחר. 2. אני לא יודע אם זה קשור, אבל למיטב ידיעתי על פי המקורות היהודים מותר לפי התורה לגבר להתחתן עם שני נשים (לא נוהגים כך כי יש חרם אבל מהתורה מותר) ואילו לאשה אסור מן התורה, יתכן שזה קשור לזה.

adiad

New member
כלומר .. לגבר מותר לבגוד ?

ורק למען האינפורמציה אצל אישה הרגש מוביל לסקס אצל גבר הסקס יוצר קשר רגשי

תוריד את המילה 'לבגוד'

גבר שמקיים יחסים עם אשה אחרת הוא לא בוגד כשם שגבר שאוכל ארוחת צהריים במסעדה עם אשה אחרת אינו בוגד. אשמח לקרוא על חילוק הגיוני ולא סוללה של משפטים ברבריים חסרי תוכן.

צודק

נכון. גברים שמקיימים יחסים מהצד הם לא בוגדים. גם נשים לא. הגברים הרי בוגדים עם נשים , לא?

ANGELIKIKI

New member
איך שאני רואה את זה

הרבה גברים מבטאים את האהבה שלהם דרך סקס, הבחור שלי כזה. מכך, שגם בגידה פיזית לחלוטין היא לא בהכרח כמו לאכול פלאפל.

אהממ...

מאיפה הבאת את הסטטיסטיקות האלו? נראה כילו את/ה מדבר/ת על מקרה ספציפי שמוכר לך. על אותו משקל: איך זה שרק ילדים שקוראים להם חמי אוהבים חמניות בעוד שאר הבנים מוצאים את זה נשי? טוב, אני סתם רעה. נגידדדד ומה שאמרת נכון, ההשערה שלי היא שגברים גרושים מסתדרים הרבה יותר טוב ובקלות בעולם הרווקות מאשר נשים גרושות. גברים מזדקנים בחן. למה יש הרבה נשים צעירות שמסתובבות עם גברים מבוגרים עד זקנים ולא להפך? אישה כביכול יודעת החל מגיל מסוים שבעלה הוא בערך האופציה היחידה שלה לזוגיות. ופה נכנס הויברטור. נועה.

adiad

New member
האמת היא ...

שאני מנסה להבין עוד צד של הנושא "איך נשים חושבות" "איך גברים חושבים" ומה שאני מגלה להפתעתי הוא שכאשר מדובר על בגידות ,או נקרא לכך קיום מערכת יחסים רגשית או מינית כאשר נמצאים במערכת זוגית מקובלת , הגברים אינם מוכנים להמשיך הלאה , ונשים כן . ותקראי היטב בכל הפורומים , ומחקרים , וכתבות , ותשאלי חברים וחברות תמיד התשובה היא משהו כזה :אצל הגברים זה "כמו לאכול פלאפאל אצל השכנה" ומה עם הנשים ? לא אוהבות פלאפאל אצל השכן ?

shahardan

New member
אולי הנשים הצעירות ברובן....

רודפות אחרי חיי נוחיות....הרי התופעה מוכרת יותר כאשר לאותם אנשים מבוגרים יש כסף.... אבל בכל מקרה לא חסר גם בגידות של נשים...זה נפוץ לא פחות מגברים אבל גבר לא יודה בעובדה שאישתו בוגדת בו. אני חושב שרוב האנשים בשלב זה או אחר מחפשים ריגושים מחוץ למערכת היחסים אבל לא רוצים לפרק את אותה מסגרת. הבלאגן מתחיל שקורות "תאונות" באותם ריגושים.

niva99

New member
../images/Emo88.gif מי מהנשים בפורום מוכנה

לחיות עם בעלה לאחר שיבגוד בה? מי שבעד תשרשר וי ומי שנגד תשרשר איקס. נערוך מדגם חם!

niva99

New member
אני אתחיל ../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

ביום שבו אני אגלה "חלילה" שבעלי בוגד בי- אני פשוט לא אהיה שם.

magenta73

New member
אין לי בעיה שהוא יתפרפר

כל עוד זה ידוע מראש, מוסכם מראש, והוא שם קונדום.ומודע לזה שעכשיו גם לי מותר... אבל כל עוד זה מאחורי גבי, בשקר. שילך לחפש את החברים שלו.

../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

לא חושבת שאני יכולה לדעת מה יהיה אם חס וחלילה יקרה דבר כזה. זה תלוי במערכת היחסים שיש לי, ותלוי איך ולמה קרה המקרה

adiad

New member
תאונות ?

מה הכוונה , התאהבות או שהסיפור מתגלה ?

miko the king

New member
תשובה.

א. אשה תלויה בבעל יותר משהבעל תלוי באשה. ב. אשה לא תעשה סקס בלי רגש ואולי גם אהבה. אך הגבר יכול לעשות סקס רק מצרכים מיניים גרידא. וזה לא מחייב שהוא מאוהב.

אני חושבת שדיי הכללת בגסות...

היום, רוב הנשים כבר לא ממש תלויות בגברים שלהן. ועוד דבר, היום מתרבות הנשים שעושות סקס לשם ההנאה ותו לא.

למעלה