אישה נבגדת ובעל נבגד

magenta73

New member
סליחה, אבל, שטות גמורה!

הבעיה המרכזית בימינו היא שנשים תמיד היו גמישות יותר לשינויי פיזיים-חברתיים-תרבותיים. נשים קלטו מהר יותר את העולם המודרני. את העצמאות. לגברים קשה לקבל את זה. את המושג הזה, אישה עצמאית . אישה עצמאית, לא תלויה בגבר שלה. ממש לא. אישה עצמאית תעשה סקס ללא אהבה. אישה עצמאית תודה שגם לה, אבוי, יש צרכים מיניים. די עם הבולשיט הזה. אנחנו ב 2005 תודה...

נתחיל מהגדרת המושג "בגידה".

לכל אחד ישנן הגדרות שונות לנושא ואני לא אכנס להן. אני יכולה להגיד לך ששני הגברים שבגדתי בהם, סלחו לי ואף המשיכו את מערכת היחסים עימי [גם אחרי שאני כבר לא חפצתי בכך..]. בעקרון ובאופן מאוד הכללתי - יש בגידות שאפשר לסלוח לעיהן ויש כאלה שאי אפשר ואף טיפשי, בלי שום קשר למין, דת וגזע. אם להיכנס קצת לפסיכולוגיה בגרוש - רוב הנשים, למרות שמספרן הולך ופוחת, שוכבות עם גבר שהן מרגישות כלפיו משהו ולכן קשה להן ללכת או להעיף אותו. לעומת זאת, רוב הגברים, וגיליתי שגם מספרם הולך ופוחת, שוכבים עם בחורה לשם הפורקן לכן קל להיות יותר לקום וללכת.

תגובה כללית

מסכימה לדרווינסטים בקשר לרגשות וסקס, והגישה השונה של נשים וגברים למין ואהבה (ראה הספר מאדים ונוגה מאת ג'ון גריי) ואיך הגענו לכך. אנו הנשים לאט לאט משתחררות מהמנטליות הפרימיטיבית של האדם הקדמון וכ"ו,יחד עם הפמניזם והיציאה מהמטבח לעבודה גילינו גם את ה"בגידה" וכ"ו וכ"ו.......וכ"ו...... אני רק חושבת שנשים עושות את זה עם יותר דיסקרטיות מאשר גברים וגם על מנת לא לפגוע יש דברים שצריכים להישאר בינה לבין עצמה בעוד שלחלק ואני מדגישה "חלק" מהגברים יש את הגישה הילדותית לספר לאישה כדי לקבל אישור כאילו שהיא אמא שלו. לא להתנפל....... הדגשתי "חלק".

adiad

New member
תגובה כללית לנשים וגברים כאחד

שתי נשים כאן אמרו , לא אמשיך לחיות עם בעל בוגד . כל היתר , גברים ונשים מצאו צידוקים לחיים משותפים גם כאשר הצד השני בוגד רגשית וגם פיזית (סקס) . כלומר מה שנשאר מחיי הנישואין זה אינטרסים משותפים . אהבה ,סקס , אמון יוצאים מהנוסחה ?

niva99

New member
החכמה...........

היא לדעת לשמר את האמון, האהבה והסקס במע' הנישואין ולא מחוצה לה- כיאז בשביל מה בכלל להנשא? שכל אחד יחיה לפי הכלל: "אכול ושגול כי מחר ניפול"? ואגב, נגד הבגידות הצביעו יותר משתיים...

mbongares

New member
עברתי את זה בגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשמע/י בגידה זה דבר הכי נפוץ היום. אני הייתי נשואה כ 9 שנים. השנתיים האחרונים של נשאוים הללו הוא נורא.גיליתי במילים שהחברות שלי היו מרמזות לי שיש לבעלי מישהי. מכיוון שהייתי איתו מגיל 17 אז אני אמרתי לעצמי שזה סתם כי היו לנו חיים חופשיים. יום שישי הוא עם חברים ואני עם חברות. עד שפתאום לילה אחד שהתפתלתי מכאבי שניים וניסיתי מיליון פעמים להתקשר אליו ואין תשובה וכל החברים שלו התחילו להתגםגם (שאני בטוחה במיליון אחוז שגם הם בוגדים כי נפלטו מהפה שלהםוכולם פחדו ממני)עד שחברה אמרה לי שהייתה לו טרמפיסתית.הקיצר אחרי מעקב לילות שלי איתו כשהוא אמר שהוא חייב ללכת לעבודה כי סחורה מגיע והוא מנהל.אני והתינוקת שלי הייתה נוכח לכל איך שהוא אסף אותה ולקח אותה עד הבית. ואיך שחבוני תמיד במינוס כשהכנסתי אלפי שקלים. אבל עכשיו אני גרושתו. תראי בגידה היא סימן שמשהוא לא בסדר במערכת יחסים בין בני זוג. שלפעמי יש כאלה שאי אפשר להאשים אותם כפי מה שמעתי כי היה לי ויכוח איתם. זה תמיד תלוי מה הסיבה ומה זה גרם לזה לקרות זה מה שהם אומרים. אבל בכל אופן לא משנה מה הסיבה או מה קרה זה עדיין פסול בעיניי כמובן. בוגד/ת היא אדם שמשהו חולה. שיש לו בעיה אישית שלא יודע איך לבתות אותה. לסיום. זה פסול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babylon_a1

New member
בעיניי סקס חד פעמי

עם זר מוחלט..שגם אין סיכוי לפגוש אותו שוב אח"כ , זה לא בגידה... ואני לא מתכוון מהצד שלי, זאת אומרת אם לבת הזוג שלי יהיה סקס חד פעמי אני נשאר... גם אם זה יקרה פעמיים ב 10 שנים

ANGELIKIKI

New member
אתה באמת חושב שאם היא היתה

יודעת את זה זה היה קורה מקסימום פעמיים ב10 שנים? ואם זה היה קורה פעמיים בשנה? הגבול שלך הוא פעמיים? פעם שלישית זאת בגידה?, "טוב מותק, העשור הבא יתחיל עוד שנתיים..אל תעשי שטויות".

s h i r k u s h

New member
../images/Emo31.gif

לא מסכימה עם ההכללה הזאת, כי זה תלוי באופי ובחוזק הנפשי של האדם. אני אישית בחיים לא אהיה מסוגלת להישאר עם מישהו שבגד בי, שהיה עם מישהי אחרת בזמן שהיה איתי וכו'.

babylon_a1

New member
למשל מבדילה בין

מתנות חיבוקים והתנהגות רומנטית לאישה זרה...אבל בלי סקס או סקס בלבד וחד פעמי

Phantomina

New member
אווו יו ...

נמאס כבר מהמפשט הנטחן בלי סוף שגבר רוצה סקס מתאווה.. ונשים מרגש.. גם לנשים יש תאווה.. וגם גברים מרגישים. זה תלוי בבן אדם.. ואני לעולם לא הייתי סולחת על בגידה.. נשבר כבר לשמוע את השטויות האלה על היצר של הגברים ושהם חייבים את זה בלה בלה בלה.. אני בניגוד לרוב לא חושבת שבן אדם פועל בגלל יצרים.. יש באנשים הרבה מעבר לזה. טוב, אולי לא בכולם בעצם.
בע.

adiad

New member
יש כאן בפורום נשים או גברים שנבגדו

והמשיכו בחיים משותפים ? (מעניין מי הגבר שיודה שבת זוגו בגדה בן)

ANGELIKIKI

New member
מה לגבי בגידה רגשית?

אם הבן זוג שלך מדבר עם מישהי בצ'אט בצורה בהחלט לא אפלטונית? או חושב על מישהי? או מפנטז עליה? או מקדיש לידידה יותר זמן מלך? זאת לא בגידה? על דברים כאלה אפשר לסלוח?, דברים כאלה מותר לעשות?

adiad

New member
מותר או אסור זאת לא השאלה כבר

אם הוא מרשה לעצמו שיחות לוהטות , או שהוא מתחבר רגשית למישהי אחרת זה אומר דרשני.. תסיקי מסקנות , תדברי , תנסי לתקן אם זה שווה לך והשאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא אני מרשה לו , או לא !

ANGELIKIKI

New member
ומה איתי?

הגבול הוא מאוד דק, הפירושים לבגידה הם שונים ורחבים. אני מנסה ליישר קו, כמובן שבני הזוג מכוונים אותו יחד. אבל מבחינה מוסרית? אם יש לי חבר אבל אני מדברת ווירטואלית עם מישהו שעות על גבי שעות,לפעמים על חשבון בן הזוג, לא בהכרח בצורה לוהטת אבל משתפת דברים שידיד לא הייתי משתפת. יש בכך בגידה?

ANGELIKIKI

New member
חבר שלי

או יותר נכון לשעבר? הוא דיבר עם מישהי לפני חודש וחצי, באייסיקיו, בצורה הרבה יותר מידידותית. היינו בנפרד שבוע, החלטתי לסלוח, היה לי מאוד קשה. אבל בסופו של דבר סלחתי, כמובן שהבגידה היתה שיקוף של משהו לא טוב אצלנו או אצלו. בכל מקרה למרות הסליחה, הקשר לא בטוח יחזיק. כשהייתי בת 16 היה לי חבר שנה וחודשיים, ובגדתי בו,פיזית,אמנם לא שכבתי עם אף אחד, אבל מספיק בגידה, הוא גילה אחרי שנפרדנו והיינו אמורים לחזור. חברה משותפת סיפרה לו.הוא לא קיבל אותי בחזרה. כמובן שלא הייתי עושה את זה שוב היום.

למעלה