בלי סטינגות
נעם, ראשית, אני מפנה אותך לפסקה הרביעית בהודעתי. איננו מדברים על מה שמתרחש בתודעתו של הגבר המחפש טרנסקסואלית לא מנותחת. ברור שהוא לא יודה בפני עצמו שאלה יחסים הומוסקסואליים. אבל הרי זה לב העניין. הוא אכן ימצא לעצמו הסברים מהסברים שונים, בתום לב מוחלט. הבעיה היא מה קורה כאשר מנסים להסביר את הדברים מן החוץ, בצורה אובייקטיבית. מכל מה שקראתי בנושא, ומשיחותיי הרבות עם חברות לא מנותחות, עולה התמונה הבאה: 1) הגבר נמשך לאישה טרנסקסואלית לא מנותחת בתור שכזו. הוא בפירוש לא מחפש אישה גנטית, אלא אישה עם זין. 2) הגבר רואה עצמו כסטרייט לחלוטין. הוא דוחה בכעס ובבוז כל נסיון לייחס לו נטייה הומוסקסואלית. משמעות הכעס הזה היא שחשוב לו מאד שלא להחשב הומוסקסואל. אגב, שים לב לדרך הניסוח שלך: "...אז תימנעו מסטיגמות..." מדוע אתה חושב שלהיות הומוסקסואל זו סטיגמה? כל-כך מרגיז/מפחיד אותך שלא רק אנשים אחרים, אלא גם אתה עצמך, יראו אותך כהומו? 3) איבר המין הזכרי של האישה משחק תפקיד בולט ומובחן במהלך המפגש המיני. ברור שהאיבר שלה מהלך קסם על הגבר; כל המשחקים שלו במהלך האקט מלמדים על משיכתו לאיבר, שלאלדבר על כך שבמקרים רבים היא חדרת אליו. נטיה מינית איננה מקשה אחת, קופסה סגורה. נטיה מינית היא משהו פתוח, מעורבב, כאוטי. כל הנטיות המיניות קיימות אצל כל האנשים, עם משקל גדול יותר או פחות לכיוון זה או אחר. גם אצל האדם הסטרייטי ביותר יש כוחות המושכים אותו לעבר בני מינו. עכשיו, אחת הבעיות של גברים בתרבותנו הפטריארכלית, היא שתרבות זו נוטה לבלבל בין הומוסקסואלים לבין הומוסקסואליות. האישה הטרנסית הלא מנותחת מאפשרת לגבר החרד לדימוי הסטרייטי שלו לחוות את נטיותיו ההומוסקסואליות בלי להרגיש שהוא הומוסקסואל. במילים אחרות, היא מאפשרת להפריד בין ההומוסקסואליות (הנאה מקיום יחסי מין עם גוף בעל איבר מין זכרי) לבין ההומוסקסואלים (כיוון שאני עושה זאת עם אישה, אז אני אינני הומוסקסואל). האישה הטרנסית הלא מנותחת מספקת לגבר הזה לגיטימציה להנאה ממין עם אדם בעל איר מין זכרי. אינני מכירה אותך אישית, ולכן אינני מחווה דעה לגביך. אני מדברת על משמעות התופעה באופן כללי. ברור שכל אדם ואדם וסיפורו הוא. מכל מקום, הייתי מציעה לך שתבדוק מניין נובעת החרדה שלך מפני האפשרות שתיחשב הומוסקסואל, כפי שהיא משתקפת מדרך הניסוח שלך. בסך הכל, להיות הומוסקסואל, או לציין שקיימת יחסים הומוסקסואלים, איננו סטיגמה אלא ציון עובדה שאין מה להתבייש בה. ואני מצטרפת להערה של מיכלי. המבנה האנטומי שלנו (אשר נהוג לבלבל בינו לבין המין הביולוגי) אינו קשור לזהות המגדר. העובדה שיש לך זין בין הרגליים אינה קובעת שאתה גבר. אחרת, לשם מה אתה מחפש אישה טרנסית לא מנותחת? אלא אם כן אתה... אבל לא, כמובן, בלי סטינגות, כמו שאמרה הבלונדינית. נורה