אישה עצובה באמצע הדרך

ענתי44

New member
אישה עצובה באמצע הדרך

הבוקר פגשתי בחנות אישה. בכת חמישים, עולה חדשה. נראית אישה מטופחת ומאושרת ואז לפתע, פרצו , כמו לבה לוהטת מהר געש, ממנה פרצי כאב ובכי חזק. מסתבר שאמא שלה חולת אלצהיימר ומאושפזת במקום מסויים. האישה שכל חייה זה אמא שלה, מלאת כאב ובעיקר לא יודעת על המחלה. נמצאת במצוקה אמיתית. נתתי לה מספר טלפון ולקחתי את שלה. ואני מתכוונת ל"אמץ" אותה. אבל כל הדרך חשבתי כמה משפחות עצובות ישנן שמסתירות את מצוקתן. שאינן מודעות לעמותת אלצהיימר ולזה שניתן לקבל תמיכה וסיוע.

ענתי ,עשית מצווה גדולה

ענתי יקרה , החושים שלך תמיד מרגישים את הזולת וכאביו ואת תמיד תמצאי מילה טובה ועידוד לכל אחד. דרך אגב , שמת לב כמה "יבש" בפורום. איפה נעלמו כולם? האם כל הבעיות נפתרו ואין יותר חולים?! לילה טוב , טובה

zs1957

New member
ענתי יקירתי עשית מצווה גדולה

אני גאה בך. למרות כל הקושי שיש לך את תמיד מוצאת זמן ורון לעזור לאחרים. מי יתן וירבו כמותך אנשים שיודעים להעניק מעצמם לזולת זהבה שחם

ענתי44

New member
זהבה וטובה יקרות

אני צריכה חומר על אלצהיימר ברוסית.כמו החוברות הנהדרות שקיבלנו אז בעמותה. גם לאותה אישה וגם מאחותי ביקשו בעיר מגוריה. וגם, איך מעוררים את הפעילות בעיר מגוריי? אני כבר ראיתי כמה משפחות שיקירם חלה. האם אי אפשר לארגן קבוצה כזו, כמובן, בלי לפגוע ברכזת העמותה הנהדרת שיש בעירי? מה דעתכן?

חומר ברוסית

ענתי , תבקשי חוברות מהעמותה שישלחו לך בדואר. בנוסף , כדאי שרכזת העמותה תפנה לרווחה בעירייה ותציע עזרה לאוכלוסיית העולים הדורשים טיפול אחר ובשפה אחרת. אולי קבוצת תמיכה בשפתם כמו שהצעת. בהצלחה , טובה

אסתרס

New member
קבוצת תמיכה ברוסית

יש פרויקט בעמותה להענות לצורכי האוכלוסיה בשפה הרוסית. תפני לעמותה , יש חומר כתוב ברוסית ולפ מיטב ידיעתי יש כבר קבוצת תמיכה ברוסית, אינני יודעת באיזו עיר. אם בעירך יש מספיק משפחות דוברות רוסית הנזקקות לסיוע, עדכני את העמותה ונראה מה אפשר לעשות. בקר טוב. נ.ב אני הולכת הבקר לניתוח קטן בכף היד( מזל שזה ביד שמאל) ונקווה שלא יהיו סיבוכים. להשתמע בסוף היום.

zs1957

New member
בהצלחה בניתוח

שהכל יעבור בשלום. תרגישי טוב זהבה שחם

zs1957

New member
ענתי היקרה

חומר ברוסית ניתן לקבל מהעמותה. אפשר להקים קבוצת תיכה ברוסית. הייתי הולכת על שיתוף פעולה עם רכזת העמותה. תבדקי ותראי מה דעתה בנושא? מאחלת לך המון הצלחה!!!! זהבה שחם

ענתי44

New member
אני אבקש מידע ברוסית

אגב, אני רוצה שתהיה פעילות ומפגשים לדוברי עברית. לא לדוברי רוסית. כי מאז שאמא חולה, וזה כבר למעלה משנתיים התקיימה פגישה אחת בלבד וחבל! כמובן שאם יהיו הרבה משפחות דוברי רוסית אני אשמח לעזור להם להפגש.

למעלה