אישה קרה חמה..!!!

אישה קרה חמה..!!!

אני במגננה כנגד כולם אני יורה כדורי קרח לעברו בלוקים של קרח מגנים עליי סביבי זה לא שאני רוצה אבל יש ``מפקד`` שצועק לי ``אש!!`` במתכוון לקרח ופתאום כשהם מסתובבים והסכנה חלפה אני רואה שהבלוקים נמסים והכדורים כבר לא יורים והחום הנפשי שלי מתאכזב ואז לבסוף מישהו ישיר בדבריו פונה אליי ואני מתקיפה אותו ויש לו מגן מאש שמצליח לספוג את כדורי הקרח ואת בלוקי הקרח הוא ממיס בעזרת נשמתו ואז הוא עוטף אותי והורס את המפקד שבתוכי ומוציא ממני את החום הנפשי ואנחנו מתחברים ניסיתי לירות במישהו אחר שניסה להיכנס לחיי ופגעתי באדם הלט נכון ולפתע אני לבדי לא מאמינה עוד באהבה...

מנו

New member
יקירתי....לילית

את קודם כל צריכה ללמוד מה זאת אהבה, לפני שאת מפסיקה להאמין בה. לילית

לילית....

יכול להיות שאולי את צודקת אני עדיין צעירה ולא הייתה לי ההתנסות אך.... גם לא ניתנה לי ההזדמונות אולי בעתיד...אבל עד אז....לא הייתה לי סיבה להאמין בה.. אגב תודה..אני זקוקה להערות כך אני לומדת אני עדיין כותבת צעירה שסך הכל לומדת ממכם המבוגרים ..יחסית..אליי :0)

ענבל ..תמשיכי עם ההערות..

ענבל תודה רבה לך חשוב לי מאוד לשמוע הערות ככה אני אלמד כי אני מתחילה...אני די חדשה יחסית לאנשים כאן אולי אוכל ללמוד ממכם....תודה רבה

תודה..

תודה רבה לך בתור אחת שהיא כותבת צעירה...חשוב לי לדעת מה אומרים על שירי ..תודה..ואם יש הערות שאולי אוכל ללמוד מהם אז יתקבל בברכה

שון33

New member
וואוו...

לא מאמין שאת כותבת ככה.... כמו אישה... כמה נהדר שהתגלית בפניי... אני לשרותך... ושומר הכל בינינו כמובן ק.ב.

תודה..

כל עוד זה נשאר ביננו אני שמחה השיר הזה נכתב מתוך נסיון אישי....לא כל השירים שלי הם מנסיון אני מבינה שכבר הבנת על מה מדובר בכל זאת... תודה

למעלה