אישה רוצה אותך בפנים

• פותח הנושא iaki
  • פורסם בתאריך

iaki

New member
אישה רוצה אותך בפנים

גם לפני שאתה נכנס,וגם אחרי שאתה גומר .למה לברוח כל מהר אחרי שגומרים לאן יש למהר?מה נראה לכם שהמקלחת שווה יותר מהבחורה איתה שכבתם זה עתה? אם היא הייתה בורחת לכם אחרי שהיא גומרת ומשאירה אותכם זקופים היה לכם טוב? אז ראשית דבר אל תעשו לאחרים מה שאתם לא רוצים שיעשו לכם ושנית תשארו בפנים זה כיף ועוד נשיקות וליטופים לא יזיקו גם פתאום תמצאו עצמכם מתחילים הכל מהתחלה אבל במצב של דופק מואץ והכל פתוח לרווחה לקלוט ולהקלט זה משתלם והאשה שאיתכם תוהב זאת עד מאוד.עוד משהו שרציתי להמליץ לכם זה שאם אתם אוהבים אותה לפני אז תואהבו אותה עוד יותר אחרי כי אם היא אירחה אותכם במקום הכי הכי אינטימי שלה ואיפשרה לכם לחדור לעמקי נשמתה אז תעריכו את זה ואל תירקו לבור ממנו שתיתם לפני זמן קצר ואם לא תתיחסו לאשה כאל נערת ליווי ותגלו סבלנות והתחשבות ממתינים לכם הרבה בונוסים שווים בהמשך ובעתיד .

voguemaster

New member
תיאוריה מעניינת

לא יודע מאיפה זה בא אבל למה להניח שכולם יוצאים בכלל אחרי שהם גומרים ? אני לא יוצא גם אחרי דקות ארוכות, בד"כ. לפעמים הן רוצות לעומת זאת... אבל בעיקרון, אני דוגל בלהמשיך

חזקוש

New member
זיוית , אני מכיר אחד בטוח וכנראה

שיש נוספים, חבל עליך שלא נתקךת בכזה.

חזקוש

New member
iaki אני איתך כמה שאת צודקת

וטוב שמי שנוהג כך עם בת זוגתו יקרא את הדברים ויפנים עד כמה התנהגות כזו מאכזבת עד מעליבה. אני מניח שדברים אלו באים מהבטן. אני ממליץ לך להעביר את רוח הדברים שכתבת לבן זוגך אם כך הוא פעל ולא להשאיר בתוכך את המועקה והאכזבה. היי אסרטיבית. חזקוש

חזקוש

New member
אכן טעיתי, ואני מתנצל אם נעלבת אבל

דרך הכתיבה הריגשית שלך נראתה כשל נערה ומכאן הטעות. ואני שוב חוזר ואומר אתה צודק אני עצמי נוהג דומה למה שאתה ממליץ. שם לב שהאורח "אלכס" טעה גם. חזקוש

ח

"ואם לא תתיחסו לאשה כאל נערת ליווי ותגלו סבלנות והתחשבות ממתינים לכם הרבה בונוסים שווים בהמשך ובעתיד" אתה מדבר כאילו צריך להתיחס אל האהובה שלך טוב רק כדי שיצא לך מזה משהו בעתיד... לדעתי אוהבים בלי אינטרסים כאלה

אממ...

"ואם לא תתיחסו לאשה כאל נערת ליווי ותגלו סבלנות והתחשבות ממתינים לכם הרבה בונוסים שווים בהמשך ובעתיד" אני רואה אינטרס פה... :/

מסכים עם כל מילה

זו גם אמונת החיים שלי. והכי אני אוהב להרגיש שהן באמת גומרות ואחרי זה לחבקן-תענוג.

למעלה