אישה של חורף 2005

אש אש

New member
אישה של חורף 2005../images/Emo48.gif

אני מריחה אותו לפעמים בבקרים ובערבים ריח מהול בזכרונות, בתמונות ובדמעות. אני כמעט ומנשקת אותו לפעמים נוגעת לא נוגעת בכאב, והוא נעלם. אני מרגישה אותו לפעמים את הגעגוע, מלטף את הצלקת ברוך כל כך נעים, מדגדג בפנים,ולא מחלים. אני רואה אותו, את הפחד מביט בעיניי ואני שקטנה ממנו, עומדת על כסא, נושאת עיניי מעלה רק בכדי להביט בעיניו בחזרה. (אסור לפחד שמפחיד, כך למדתי על בשרי). וכמשב רוח, העצב מלטף את שערי ממשיך לרחף לו ומבטיח,הוא עוד יבוא... ואני עדיין פה, אישה באמצע החיים שמריחה לפעמים את החורף קרב. ולא רוצה להיות לבד...
איימי.

שילה1

New member
אשונת-../images/Emo24.gifכל כך נוגע ויפה כתבת..

ולא לא לא-את תמצאי את מי שיאהבך עד כלות נשמתו! רק קצת סבלנות..

התחדשות

החורף משרה אוירה מרעננת מפני שהוא מסיר את האבק החיצוני (וגם הפנימי) שהצטבר במשך הקייץ ומנקה את החי, צומח ודומם. תתחדשי איתו איימי, עם החורף הקרב והוא לא יאכזב אותך. לחייך

אלמרה

New member
קבלי חיבוק חם ואוהב אש אש!!

ראיתם אגב את המודעות בשלטי החוצות על הסרט החדש? האורגזמה של איימיבחיי התורה קראתי ולא האמנתי... איימי? את רוצה לגיד לי שאת כבר מארגזמת עד כדי כך?

אלמרה

New member
עובדה!! ראית שלטי חוצות...

ואת נראית כל כך דשנה ומעונגת אחרי... או שמא הצילום היה במהלך? לך תדע היום עם הזיופים...

אש אש

New member
אתה מצחיק,עוד יאמינו שזאת אני../images/Emo8.gif

כנראה שיש עוד איימי אחת שמצליחה....

אש אש

New member
וכל היום../images/Emo56.gifאיימי שמעת?....

כבר זכיתי לכמה טלפונים ולראות בעיתון אוי לי וליום ראשון בעבודה. OH MY OH MAMA OH BOY
לא נעים

אלמרה

New member
אני במקומך הייתי....

מעפעפת בנון-שלאנטיות, מעיפה הצידה את הרעמה הבלונדינית ואומרת כלאחר יד: "זה לא כמו שאתם חושבים, לקחו 4-5 טייקים על כל אקט..." "הבמאי התעקש לא לזייף ולא לעשות כאילו...." "אוף איזה יום עבודה זה היה..." ושורת המחץ: "אילו רק ידעתם כמה פרטנרים וכמה ניצבים ושחקנים-מחליפים היו צריכים בשבילי..." ושימותו הקנאים!

s h o o s h a

New member
../images/Emo32.gif ככה...כי התחבר לי לכאן

להביט אל שתי עיניך ולראות עתיד לדעת שיש מחר להרגיש שעוד אפשר... לטבוע בתוך החיוך שבכל פעם מחדש אותי כובש ללגום את קול הצחוק ולרוות... לחבק אותך אלי שתדע שאינך לבד שאהבתי אותך תמיד מקיפה עליך מגינה ואתה לי בתום כל המילים כמו מנגינה ערב רב של צלילים שמתחברים יחדיו ליצירת אהבה שלי אותך

אלמרה

New member
זה ../images/Emo32.gif זה? ממש לא! זה |הדגש|ON

להיות בעל אותן שתי עיניים להיות העתיד, המחר ועוד אפשר... להיות החיוך הכובש להיות הצחוק הרועם ולהשקות לרוויה... להיות מחובק אלייך לדעת שאני לא לבד לחוש את האהבה המגינה להיות לך המנגינה להתחבר יחד איתך לאותה יצירה. שושה: מצטער על הפלגיאט שיצרתי מדברייך אבל ככה הרגשתי: ON ושתמיד תתחברי לכאן כשכך את מרגישה, שומעת?

אש אש

New member
כתבת מקסים, קשה לי להגיב כש....

הדייט של אתמול הסתיים היום וכייף לי יא בייה:) והיי לשם הסרט " האורגזמה של איימי" אין קשר לחיי כן, אפשר לדבר ולצחוק שעותתתתתת:)

אש אש

New member
התכוונתי שלשם הסרט, אין קשר עם...

הדייט הארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שלי

אלמרה

New member
איש של סתיו - אוטוטו - חורף 2005

שמתי את האפטר שייב הכי ארומטי למרות שכבר לא בוקר ומזמן התגלחתי לא רק בשביל הריח אלא עבור הזכרון של אותן תמונות ודמעות שמקומן בארון. מרגיש את הפספוס של כמעט נשיקה אותה נגיעה לא נגיעה הנעלמת כמו חלום. מתגעגע מלוטף, מדגדג לי בצלקת... את מביטה בי חוששת או פוחדת... והולכת קטנטנה, חמודה, על כסא יושבת או עומדת? עושה לך "פוווו" והרוח מבדרת את שערך מעסה קלות את הקרקפת ואת עורפך ברח לך עצב רע, רחף למחוזות אחרים! אני מבטיח שאשוב כאשר אתה תסתלק לעולמים. ואת, אישה של אמצע החיים - הישארי פה לעולם לא לבדך... בואי התקרבי לרגע ותריחי מלוא ריאותיך את ריח האו-טו-טו חורף של אלפיים וחמש. איימי: לא יכולתי להתאפק עוד! 'צטער, אהבתי כל כך!

למעלה