אישון כידוע הוא

אישון36

New member
אישון כידוע הוא

אדם חשאי למדי (ששששששששששששש....זה סודי). אז הבוקר החל בשיחות טלפון ממקורבים על זה שתמונתו באתר נט ידוע (חדשותי). אז זהו שזה לא.... זאת אומרת זאת לא התמונה, למרות שחלק מהמקורבים חושבים אחרת, זאת תמונה של מישהו דומה. לא אישון. ואני אומר זאת אחרי בדיקה ארוכה ביותר. (פשוט אישון לא היה שם). עכשיו......בהנחה שהתמונה שלכם בעיתון נפוץ .......... מאוד נפוץ ....... האם זה שידרוג למעמדכם בשוק ? ונרחיב עוד במעט מה לדעתכם (הדבר הבודד) שיתווסף לכם ויהיה שידרוג למעמדכם בשוק. ושאלת השאלות מה מונע את זה מכם. אישון. משודרג.

sh a ch a r

New member
לא תרם בכלום

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ig20070411_239012&origin=ibo&strToSearch=Debian תאמין לי, בגרסה המודפסת היתה גם תמונה (אני לא באמת יודע מאיפה הם השיגו אותה, אבל היא היתה די מחמיאה, אז אין תלונות). האמן לי, מאז שזה קרה, מטחים של תחתוני בנות, באופן קבוע למדי, לא התחילו ליפול עלי כשאני הולך ברחוב. כמות הפניות שקיבלתי באתרי היכרויות ביוזמת הבנות יותר משילשה את עצמה (כלומר, אפס), וחיי המין שלי בכלל מאוד השתפרו (תודות לחברה שלי). בקיצור, אל תבנה על זה שזה ישנה משהו. שחר

אישון36

New member
זו לא השאלה

הופעתי עשרות אם לא מאות פעמים באיזכורים בתקשורת (גם בסופש זה). זה פורום סינגלס, השאלה היא מה הדבר שישנה את ערכך בשוק הסינגלס. כל דבר שהוא. אישון. שווי שוק.

magenta73

New member
אתה שואל אם להיות מפורסם

מעלה לך את "שווי השוק"? התשובה היא כן. (למרות שאני לא כ"כ בטוחה לגבי השווי שוק של בני סלע)...

לפני בערך 10 שנים

עשו עלי כתבה עם תמונה מאוד גדולה .קבלתי למערכת העיתון עשרות פניות . היו כאלה שאיתרו את מקום העבודה שלי ושלחו הצעות נישואים . מוצאת את זה דיי מפחיד ולא היתי חוזרת על זה . לא שידרג לי בכלום .

moi24

New member
הבוס שלי

מופיע כמעט כל שבוע במדורי הרכילות, כל פעם עם פרחה אחרת, ומתקשר אליי כדי שארגיע אותו - "לא, לא יצאת שטחי בכלל! אייטם מ-א-ו-ד רציני... אפילו חברה שלך נראית סופיסטוכוסית..." לא צחוק! אם זה משדרג אותו בשוק? הוא לא ממש זקוק לשידרוג בקרב הקהל שהוא מייעד לעצמו (ילדות פסיכוכוסיות מגיל טרום צבא עד 22 גג). אולי משדרג לו קצת את האגו, אבל לא יותר מזה...

bioc1

New member
חבר שלי הוא סוג של סלב...

כל מי שנמצא בסצנת חיי הלילה מכיר אותו...בעלי מועדונים/ ברים, יחצנים, די ג'ייס ובליינים. לא קורה מצב שאנחנו מסתובבים ברחוב/ בסופר/ בקניון או בכל מקום אחר מבלי שיזהו ויעצרו אותו. האם זה תורם לו? מבחינה מקצועית אין ספק. מבחינות אחרות..לא משהו שנראה לעין...

ufffnick

New member
ת'כלס?

בכל פעם שהייתי בשוק, לא היתה לי תחושה מחסור. כשרציתי היה, כלא רציתי לא היה. לא זקוק לשידרוגים בנושא. בטח שלא היום
אגב, לרוב אנשים (ואני מסייג- לרוב), מחפשים איזשהו שידרוג שיטחי למדי, הראיה לכך - ניתוחים פלאסטיים ותרבות רדודה של הקליפה שנרקמה סביבנו. קשה לי להאמין שיש מישהו שיוכל לענות על שאלה כזו,ברצינות ועומק, על גבי פורום. כאשר אצל רובינו, כשיש רצון אמיתי לשידרוג שבא ממקום אמיתי ועמוק, השידרוג נעשה. אם מעצמו (תוך עצם גילוי נקודת החולשה) ואם באופן יזום. עם זאת שידרוג שיטחי וחיצוני הרבה יותר פשוט, נגיש וקל, זו עצם הסיבה לשיטחיות שאופפת חלקים רבים מה"תרבות" המערבית. שבת שלום.

אישון36

New member
סוף סוף

מישהו שהבין. לא דיברתי רק על פרסום אלא שדרוג בכלל בחיים. נכון, הרוב יבחרו בשיטחי, אבל האם זה לא מובנה. הרי לא שיטחי קשה להסביר.........ושמסבירים זה שיטחי.

ufffnick

New member
הכל בסדר?

אתה מרגיש טוב? מישהו כותב במקומך? מה קרה לסיומת: "אישון <הערה כלשהי>" לשאלתך, אני לא חושב שהבחירה בשיטחי היא המובנת, אלא הבחירה בדרך הקלה שמובילה אל השיטחיות. כשמישהו מרגיש (בשלב כלשהו אם בכלל) שהשיטחיות הזו לא ממלאה את הדרוש, הסיכוי שיבחן לעומק גדול יותר, ולכן הסיכוי שיגיע אל השידרוג גבוהה יותר. אם כי, זה לא תמיד קורה. מה שלא שיטחי אכן קשה להסביר, זה דורש את הדברים שהכי דורשים אנרגיה מאיתנו, החל מכנות אמיתית אל עצמינו, ועד הכוח לחולל שינוי מהותי בתוך תוכינו. אך בשום מצב זה לא עושה את זה לשיטחי, אלא לעיתים עשוי להראות כסיסמא ריקנית. נראה שהסיבה לכך שהאדם היחיד שאמור להבין את המשמעות של ה"סיסמא", הוא זה שעובר את השידרוג. לאחרים זה פשוט חסר משמעות, אולי כי הם שונים (מן הסתם) ולא זקוקים לשידרוג שכזה, ואולי כי הם חיים במקום הרדוד שלהם. שידרוג נעים

אישון36

New member
לא זוכר למה אבל הייתי קרוע

תראה לפני כמה זמן ראיינו איזה חרדי אחרי שהוא שם פתק בכותל ושאלו אותו מה הוא רשם. הוא ענה משהו בסגנון: "שיצליח בלימודי התורה".....והוסיף "יש משהו יותר מכך ? זה מה שכול אדם צריך לאחל לעצמו ?" וכאן לא פעם אם כל אחד יצטרך לרשום משהו שחסר לו.....אז יגידו "שיפוץ באף", "חזה עומד", 100,000 ש"ח ועוד כהינה וכהינה. השאלה היא מה חסר לנו על מנת שהערכת העצמי שלנו תשתנה............והאם מתוך הערכת העצמי תבוא גם היכולת לקבל את האחר. אישון. העצמי.

ufffnick

New member
זה מתחלק לשני קטבים

כאשר אצל כל אחד, התערובת בינהם שונה. האחד - אופי, השני - החינוך. נדיר מאוד לראות אדם עם הערכה עצמית שמתאימה בדיוק למי שהוא באמת. למה? אין לי תשובה. אולי בגלל הדינמיות של החיים. בכל פעם אתה עשוי לגלות משהו על עצמך שלא ידעת. לא ידעת עד שעמדת באיזשהו מבחן שהוכיח את זה. מצד שני, למה שתדע אם לא הזדקקת להישתמש בזה אי פעם? יש מבין? הערכה עצמית היא תוצר של הניסיון בחיים (האופי שמתעצב מהניסיון) וכן תוצר של פידבק סביבתי (בגיל צעיר זה חינוך, אח"כ זה כבר חסר שליטה חיצונית). אתה לא יכול להעריך את עצמך נכון, בדיוק במידה, מבלי להתנסות בכל המצבים האפשריים כדי שיחשפו את כל הגבולות של הדמות שמייצגת את עצמך. כך גם בנושא קבלת האחר. שם נכנס גם עניין הנורמות שאתה חי בהן לעומת נורמות האחר. דוגמא קיצונית, ישנה בהולנד מפלגת פדופילים, המצע שלהם טוען, שממש כמו שנידו את הקהילה ההומולסבית, כך גם מנדים אותם, וזה עניין של זמן עד שפדופיליה תתקבל בחיבוק כמו הקהילה ההומולסבית. האם לקבל אותם זה קבלת האחר? האם קבלת האחר הזו, היא פגיעה קשה בנורמות שלך המושתתות על ערכי מוסר מובהקים? אינדיבידואלי. אם כי, היום הקונצנזוס די ברור בעניין.

belli80

New member
ה-כמעט- 15 דקות שלי..

כשהייתי בת 15 וחצי, נזדמנתי לאירוע ענק ומסוקר תקשורתית בצורה מקיפה ביותר. הייתי, אולי רלוונטי לציין, ילדה חמודה למדי (לא לדאוג, זה כבר עבר..
) היו קשורים לי בלוני הליום לשיער, ועם כל אפקט ילדי-הפרחים שהיה שם נבחרתי להיות התמונה הראשית בשער של אחד העיתונים היומיים הגדולים של הבוקר למחרת. אלא שאז ירו ביצחק רבין, חמישים מטר מאיתנו, והעיתונים התמלאו בתמונות אחרות לגמרי.. והאמת? לא קריטי לי.

שיט!

לאור השרשור הזה שהתפתח כאן, כשלכל אחד פה או שיש פינה קבועה משל עצמו ב-"מצעד הסלבס" של הערוץ הישראלי, או לפחות יש לו חבר-של-אח-של-דוד-של-חברה שהוא כזה, אני מרגיש כל כך מנודה... "סתם" אני שכמוני. :) :) :) ולשניה יותר ברצינות, אישון, אלא אם כן אתה במקרה אחד מ-100 העשירים ביותר של ישראל, כפי שגלובס מפרסם כל ראש השנה האזרחי לשהייה שלך, עשרות אם לא מאות פעמים, במדורי העיתונות (בין שרכילות ובין שמדורים קצת יותר רציניים) יש השפעה של אקמול: עובד ל-10 דקות ואחרי זה הכאב (או במקרה דנן, האי-התייחסות המיוחדת) חוזר פי עשרה יותר חזק. לא מאמין? איפה היום סעדו, גבסו, האחים צנחני, נולדים לרקוד עם כוכבים שהיו בוילה של פרויקט Y וכן הלאה?!

וכמובן שהחלק השני הוא...

(אני שונא לשרשר לעצמי אבל לפעמים היד זריזה מהמוח. במקרה שלי זה אפילו לא קשה מדי. :) :) :)). אם אתה כן אחד מאותם 100 עשירי ישראל אז כן, להופעה שלך בעיתונות יש המון השפעה. גם לעובדה שאם בא לך ארוחת ערב אתה אוכל במסעדה על גדות הסיין בצרפת, וארוחת בוקר כבר בלוס-אנג'לס, לדוגמה, יש השפעה. בדרך כלל זו השפעה מזיקה למערכות יחסים אמיתיות. לא מאמין? ראה מקרה אנה ניקול-סמית, זיכרון צדקת לברכה. :) :) :)

אישון36

New member
השאלה שלי היית שונה

אבל............ברור לי שהדמויות שהפניתה אליהן שדרגו את עצמן כתוצאה מהפירסום לרגע. יש את הארגנטינאי מקחי אותי שרון. ברור לי שהוא משודרג פי 1234567890 ממה שהוא היה במקור. ויש כאילו כמו שרון (כחי אותי שרון) שגם מינפה את זה לא רע. אבל השאלה היא מה חסר לך בחיים. מה השידרוג שאתה מאחל לעצמך בבוקר שיוביל לשינוי. אישון. "קח אותי אישון".

Old Girl

New member
במקרה הזה אני לא עם שאר המגיבים.

פרסום חיובי או אפילו נייטרלי עשוי לתרום לרושם חיובי, אצלי לפחות. אם אני מכירה גבר חדש, וכל מה שאני יודעת עליו זה גיל+מצב משפחתי+שם+שהוא מצא חן בעיני חיצונית (כך מתחילות היכרויות רבות) - אני חושבת שכתבה בעיתונות מקצועית בה הוא מצוטט כמומחה תוסיף לדימוי שלו בעיני. לעומת זאת, אם גבר שאינו מוכר לי עדיין יופיע במדור "מפסידים ומנצחים של השבוע" בווינט עם חץ ענק למטה ופסקה המפרטת את המעילות שלו בעשר השנים האחרונות - אני מאמינה שלא אמהר לפגוש אותו.

BABELICIOUS

New member
גמני נזכרתי ב-5 שניות של {עאל'ק} תהילה שלי../images/Emo6.gif

כשהייתי כבת 22-23 בתכנית "ערב טוב עם גיא פינס" כשעשו כתבה על הצ'יפנדיילס כשבאו לארץ והייתי בין 3 הבחורות ש"זכו" להשתתף בארוחת ערב עם החבורה המתערטלת האורגינלית ובכרטיס חינם למופע שלהם ב- VIP. oh geeeez אז כמובן הכל תועד, כולל הפאדיחה

אולי תפרגן לנו בלינק?

תראה, אם התמונה מחמיאה, זה יכול לעזור אני מניח. בכל מקרה, תקרא טוקבקים, שם לא חוסכים ביקורת
תגיד, אתה המילואימניק המדובר מהעצרת? ריגשת אותי. (טוב, לא ממש אותי, לא הייתי שם, הייתי בחדר כושר לא רחוק משם ולא שמעו כלום מבחוץ, אבל קראתי טוקבק שריגשת שם אנשים) רוץ לפוליטיקה, גם ככה זה או אתה או ביבי, ולי אישית לא איכפת להצביע לך. מה אתה אומר? נארגן לך כנס בחירות, נחכך אותך עם כמה דוגמניות, שחקניות וכאלה שסתם ימצאו חן בעינייך, ואם נזכה בבחירות, בתמורה אני רוצה להיות שר התיירות, הולך?

אה, ולגבי חמשת דקות התהילה שלי

לפני כמה שנים, כשעוד הייתי נשוי, עשיתי איזשהיא עסקה שהכניסה לי קצת כסף עשו עלי כתבה של 3 עמודים בכמה מקומונים באיזה חצי מדינה, הרייטינג שלי בהחלט עלה, כל ארגון שמתרים כספים בארץ יצר איתי קשר לתרומה, אפילו קיבלתי טלפון מחברת השקעות לונדונית שרצתה להשקיע את הכסף שלי בסוף דפקתי את כולם, התגרשתי ונשארתי בלי כלום

למעלה