אישונים וואנשות יקרים אני שוב צריך

עמילני

New member
אישונים וואנשות יקרים אני שוב צריך

ספרו לי קצת בבקשה על ההבדלים בין הניתוחים srvg,lap band´ועל הניתוח העוקף קיבה דרך השטחים וירושלים היום הכל עוקף... כמו כן הייתי רוצה לשמוע על הדרך בה הם מבוצעים ומה הם הייתרונות והחיסרונות שלהם. ובעברית בבקשה כי שכחתי את התואר באוטו היום ואת האיזמל שכחתי בתוך משהו(מסכן....)אני וההומור המיותר שלי ממש ממש עצוב אוהב אתכם ביי

רוייקו

New member
אהלן עמי..

שכחתי אם כבר שאלתי אותך או אם ענית.. מה המישקל שלך היום ומה הגובה ? דבר שני: ניפגשת כבר עם דר´ סובחי ? אני לא זוכר גם אם ענית לי לגבי הארוחה.. מה אתה מסוגל לאכול. ניקח למשל ארוחה גדולה.. מה אתה יכול לאכול כארוחה גדולה ?

עמילני

New member
רוייקו ידידי שלומך בפקודה!!

ובכן היום נפגשתי אם ד"ר סובחי והוא זה זהמליץ לי על הניתוח הזה, אבל לצערי שכחתי לשאול אותו בנוגע לניתוח עוקף קיבה שעליו הייתי רוצה לשמוע. ולצערי היום התברר לי כי העליתי 9 ק"ג (רציתי למות כאשר עליתי על המשקל) ומשקלי הנכחי הינו עומד על 99 ק"ג וגובהי הוא 1.73 בנוגע להרגלי האכילה שלי,כן כיום אני מסוגל לאכול הרבה מבלי להקיא אני מסוגל לסיים ארוחה... ואני לא רוצה להיות מסוגל רוייקו תעזור לי!!!!

רוייקו

New member
עמי... מצבך מצויין !!! הרבה יותר

טוב ממה שאתה עושה ממנו.. אמנם יש לך 27 קילו עודף אבל זה לא סיבה ליאוש. ממש לא. סובחי הציע לך את הלאפ-בנד מעל ה SRVG ? (סיפרת לו על הפורום, אגב ?) סובחי מבצע מעקפי קיבה גם לפרוסקופיים (שזו פריצת דרך בניתוחי מעקף קיבה ובניתוחים נגד השמנה בכלל) אבל אני לא חושב שהוא יציע לך את האופציה הזו כלל וכלל. סובחי מבצע את קשירת הקיבה עם לאפ-בנד בכ 98 אחוז מכלל הניתוחים נגד השמנה בגלל העלות הגבוה של מעקפי הקיבה. אני מבין שאתה מסוגל לסיים ארוחה, אבל לא מבין כמה זה מבחינת כמות. תן דוגמא.

ronnymp

New member
רוייקו - לעניות דעתי ה-BMI נמוך

ועמי לא עומד בקריטריונים - לעניות דעתי (בלי להעזר במחשבון) ולא ברור לי אם מישהו בכלל ינתח אותו ולא ממש הבנתי איך עבר "בשלום" את השיחה עם דר´ סובחי . נראה לי קצת תמוהה .......
אבל בהחלט מאחל לך עמי - שלא יעשו לך בעיות עם זה רוני

רוייקו

New member
בהחלט עשויים לנתח אותו, רוני

כי מדובר בתיקון של ניתוח, אם אכן באמת התפקשש אצלו משהו בניתוח שלו. ככל, מנתחים מעדיפים לנתח כאשר המנותח במצב רזה יותר. ככל שאדם שמן יותר, כך קשה יותר לנתח אותו וגם הסיבוכים גדלים. גם למנותח הרבה יותר קל לעבור את הניתוח כשהוא רזה, לכן, לא כל כך חשוב כמה עמי שוקל היום. יש לו משהו כמו 26-27 קילו עודף ואמנם זה לא הרבה כמו מנותח בתחילת דרכו, אבל אל תשכח כמה מישקל עודף היה לך כשניגשת למעקף קיבה. היו לך בקושי 20 קילו עודפים, זוכר ? גם היום אני לא אהיה אתפלא אם תחליט על ניתוח נוסף... אתה מסוגל. משוגעעעעעעעע.

ורד *

New member
עוקבת אחריך מהיום הראשון..........

ומתה עליך וסגנונך........כן, גם אני יכולה להיות אמא שלך
ורד.

למעלה