אישורי עבודה/ גרין קארד

goor1

New member
אישורי עבודה/ גרין קארד

שלום אני מסיים שליחות באירגון מסויים קיבלתי ויזה R1 גם אני וגם אישתי לאחרונה אנחנו שוקלים לנסות להשאר בארצות הברית האם אני יכול לקבל אישור עבודה/גרין קארד ? האם הסטטוס הקיים מסייע לנו? רצוי לחזור לארץ ולסדר את זה מהארץ? בני שנולד כאן קיבל אזרחות האם זה משנה ? האם אפשר לבסס בקשה להשאר פה(בארצות הברית)על בסיס העובדה שבני הוא אזרח? תודה

roy269

New member
לגבי הבן

תוכל לבקש גרין כארד בהסתמך על אזרחות הבן כאשר הוא יגיע לגיל 21 עד אז אם הויזה שלך הסתיימה או הסתיימה ההתקשרות שלך עם המעביד שבגינה קבלת את הויזה אתה הופך לבלתי חוקי

justme2002

New member
חידוד השאלה

אני מכיר כמה מקרים כאלה. אני יודע שיש הרבה Illegals בארהב שנשארים על הסמך הילד שנולד. זאת הרי סוגייה מרתקת - הילד אזרח חוקי לכל דבר - יש איזה שהיא פרצה המוכרת לכם לבצע את הבקשה לאיחוד משפחות עוד לפני הגיעו לגיל 21?

לא, אין אפשרות

לקבל אשרת שהייה חוקית על סמך ילד אזרח לפני הגיעו לגיל 21. מי שעושה זאת עושה זאת בדרכים אחרות או באופן לא חוקי.

goor1

New member
עוד שאלה

מכיוון שהילד אזרח אין שום דרך לטעון שברצוני לגדל אותו באמריקה?ולא לקבל גרין קארד אלה רשיון עבודה כזה או אחר?

אשרת עבודה אתה יכול לקבל

בלי שום קשר לילד, אם תמצא מעסיק שיסכים להיות ספונסר. ה-INS על סמך היותך הורה לילד אזרח לא יתנו לך שום אשרת עבודה, או כל אשרה אחרת, כיוון שעל פי החוק אין משמעות לעובדה שיש לך ילד אזרח עד הגיעו לגיל 21. זה עדיין לא מונע ממך להשיג אשרות אחרות בדרכים הרגילות.

goor1

New member
ספונסר

מה המשמעות של ספונסר והאם כדאי לעשות את זה בזמן שאני נמצא באמריקה או בארץ ואולי זה לא משנה?

roy269

New member
ספונסר = מעסיק

אם אתה בארה"ב ויש לך ויזת R1 אתה אמור להכיר את התהליך בעקרון המעסיק מגיש בקשה לויזת עבודה כפי שבקש עבורך המעסיק הנוכחי R1 - עד כמה שאני זוכר ויזה זו מאפשרת לך לעבוד בתחומי הדת - לימודי קודש וכו´ (גם בתי ספר יהודים מוציאים ויזה כזו, אם כי יותר פשוט וזול להוציא J1) אם תרצה לשנות סטטוס - סוג ויזה תוכל לעשות זאת בעודך בארה"ב, אבל שוב, אינך עושה זאת באופן עצמאי - על המעסיק להגיש בקשה בשמך ל-INS לויזת עבודה בהתאם לסוג העבודה המתבקשת J1 - הוראה H1 - תחומי ההייטק וההנדסה

למעלה