אישורי עבודה קנדה

Polyandrya

New member
אישורי עבודה קנדה

בנושא עבודה בעגלות בחו"ל , האם זה הגיוני להאמין לחברה מהסוג שמפעילה עגלות של מוצרים קוסמטיים בוונקהובר למשל על קבלת אישורי עבודה חוקיים לכל דבר , הקטצ' הוא שהעלות שלהם היא 1000$ הכל נשמע טוב ויפה אבל אי אפשר לדעת בבקשה שמישהו יכניס קצת הגיון לראש שלי ויגיד לי אם זה הגיוני בכלל תודה :)

יש כאלה שיכולים.

אני ממליץ לא לשלם כלום בפועל לפני שרואים LMO עם השם שלכם מתנוסס עליו. תנו צ'ק דחוי על ה 1000 דולר, וודאו שאתם מקבלים קבלה שבה נרשם במפורש שאם לא יתקבל LMO על שמכם עד שבוע לפני מועד הצ'ק אתם זכאים לבטל את הצ'ק, ותעשו את הצ'ק למוטב בלבד ולא סחיר. הקפידו לבטל את הצ'ק במידה ולא יתקבל ה LMO . LMO לעבודות כאלה ב BC יכול לקחת עד 3 חודשים, תנו את הצ'ק דחוי ליותר מ 90 יום. אם הם לא מסכימים, סימן שהצעת העבודה לא אמיתית. החברות האלה זקוקות נואשות לעובדים זמניים לאוקטובר עד דצמבר, והם לא ייעשו עניין מ 1000 דולר בצ'ק דחוי מול רווחי העגלה אם הסיפור אמיתי.

Polyandrya

New member
תודה

אני מודה לך על התשובה , נשמע לי פתרון טוב אתה יכל לפרט בדיוק לגבי מה זה LMO וBC

LMO - לייבור מרקט אופיניון

חוות דעת של משרד העבודה הקנדי הנדרשת במרבית המיקרים לשם הנפקת רישיון עבודה. במקרה של מכירה בעגלות לעונת הכריסמס, יש חברות שמצליחות לקבל חוות דעת חיובית לשם קבלת עובדים או מנהלי מכירות ל 4 חודשי הכריסמס. בלי ה LMO אין רישיון עבודה. השגת ה LMO כרוכה לפעמים בסיוע של עורך דין לניסוח הבקשה, אני מניח שהעורך דין גובה כמה מאות דולרים, הם מבקשים 1000 כדמי רצינות כדי להבטיח שלא יבלבלו להם במוח, אני לא בטוח שזה מוסרי אבל זה מה יש. BC בריטיש קולומביה הפרובינציה שבו שוכנת וונקובר המופלאה.

למעלה