אישור בית משפט - court records ושאלה בטופס i-864

miritav

New member
אישור בית משפט - court records ושאלה בטופס i-864

הי לכולם, אשמח לעזרתכם בכמה שאלות:
1. כתבתי מכתב לחבילה שאני אשלח לNVC עם הAOS לבעלי, שמסביר שאין לי תעודת יושר לשלוח להם כי המשטרה שולחת ישירות לקונסוליה.
האם גם כדאי להסביר שאין לי court records כי אין עבר פלילי? איך כדאי לעלות את הנושא? רשום בwelcome letter שצריך להסביר כל דבר שאין לך ברשימה שהם שולחים.

2. בהמשך לשאלה על המשטרה, האם כדאי כבר לגשת למשטרה ברגע שאני שולחת את חבילה לNVC?

3. האם אני יכולה כבר לשלוח את החבילה ל NVC ברגע שאני משלמת את התשלומים (fees) או שאני צריכה לחכות לprocessing של הds-260?

4. בטופס i-864, מה המספרים שמצוינים בתמונה? יש לי רק את הcase number וה invoice id number? כאן מבקשים alien registration number וה- uscis elis account number.

תודה לכולם!

כמה תשובות

1. אין צורך להסברים נוספים. אם טופס מסויים הוא אופציונלי, אז הם יוצאים מנק׳ הנחה שאם לא צירפת אז זה לא חל עליך.
2. כשתקבלי תאריך לראיון, תוכלי להגיש בקשה לרישם פלילי דרך האתר של המשטרה
3. החבילה היא לאחר סיום מילוי של ds260, כוללת את כל המסמכים שלך ושל בן הזוג
4. אם אין לך את המספרים הנ״ל, אין צורך למלא

בהצלחה!

miritav

New member
אין מקום למלא אפילו מספר קייס...?

תודה על התשובות המהירות! מוזר לי שלא צריך להסביר על הבית משפט.

לגבי המספרים, אין אפילו מקום לרשום case number על ה i-864. מוזר...

marley09

New member
מישהו יכול לעזור עם שאלת הUSCIS ELIS?

מישהו שמילא i-864 יכול לענות לי בוודאות מה הכוונה במספר USCIS ELIS? שהתקשרתי לNVC אמרו לי להתקשר לUSCIS. שם הם עונים כמו תוקים וענו לי שאני צריכה ללכת למשרד USCIS הקרוב אלי לקבל את המספר. נשמע לי לא הגיוני. שאלתי אותה מה זה המספר הזה והיא אמרה שאם יש לחשבון אונליין בUSCIS אז זה מופיע שם. יש לי sign in name באתר שלהם אבל לא מופיע שם שום מספר כזה בפרופיל.

אני ממש מנסה לשלוח את הi-864 פעם אחת עם כל המסמכים מבלי שיחזרו אלי עם בקשות ודרישות.

למעלה