אישור הצעת עבודה בקוויבק עבור pr

lawfromusa

New member
אישור הצעת עבודה בקוויבק עבור pr

מישהו יודע מה המעסיק צריך לעשות כדי לאשר הצעת עבודה בקוויבק ולהוסיפה לבקשת ה pr שלי

gilad_no

New member
לא מובן

מה צריך לPR או מה צריך לאישור עבודה? לPR מספיק מכתב חתום מהמעסיק. לאישור עבודה הם צריכים לקבל אישור מHSRDC או איך שלא כותבים את זה.

lawfromusa

New member
לזרז התהליך

יש לי מעסיק במונטריאול שמוכן לסייע לי לזרז התהליך pr שהגשתי בארץ לא ידעתי שמספיק מכתב חתום האם זה יזרז אץ התהליך בארץ - מה צריך להיות נוסח המכתב

gilad_no

New member
פשוט תביאו את המכתב איתכם לראיון

זה מסלול פרובינציאלי גם ככה, ולא רלוונטי לנוהל החדש של ההגירה בפדראלי. גם לאחר מכן, המסלול הפדראלי שתעשו הינו שונה מכיוון שאתם עושים מסלול של קוויבק. לנו אמרו שאני המגיש הראשי מכיוון שלי היה את המכתב תעסוקה (ששלחנו אליהם עם כל הטפסים). שבוע לפני הראיון, אישתי קיבלה הצעת עבודה במונטריאול, ולראיון הבאנו גם מכתב מהמעסיק שלה. על המקום הם שינו את הבקשה על שמה (מכיוון שלה יש גם תואר אקדמאי ולי אין).

lawfromusa

New member
מסלול פדראלי עם מכתב תעסוקה

אני במסלול פדראלי מלפני שנה ויש לי מעסיק במונטריאול שמוכן לתת מכתב האם זה יזרז את התהליך של ה pr

gilad_no

New member
אז זה לא רלוונטי למסלול של קוויבק

המסלול של קוויבק הינו מסלול מיוחד ועצמאי (לנו לקח 6 חודשים מהגשת המסמכים ועד קבלת הPR). במקרה שלכם, אולי אתם יכולים לעבור למסלול המהיר של הפדראלי בזכות האישור, אבל אני מניח שהמושל"ט בקיא בזה יותר ממני.

lawfromusa

New member
אז מה אתב אומר מושל"ט?

אם יש הצעת עבודה במונטריאול עדיף לעבור למסלול קוויבק - ראית 6 חודשים וקיבל pr?

gilad_no

New member
לא התכוונתי לעבור למסלול של קוויבק

התכוונתי למסלול המהיר בפדראלי (לאנשים עם הצעת עבודה)

lawfromusa

New member
ברור כן במסלול הפדראלי

אני פשוט מנסה לברר האם מכתב מהמעסיק מספיק או שצריך משהו נוסף

לא מספיק. במסלול הפדרלי מכתב מהמעסיק

מזרז רק אם אתה כבר עובד בפועל בקנדה על רישיון עבודה. אם אתה עדיין בישראל, המעסיק צריך לפנות ל HRSDC בבקשה מנומקת כדי לקבל AEO. במידה ויש לך רישיון עבודה ומכתב העסקה קבוע, או AEO אתה יכול להגיש לשגרירות מייד תיק מלא, ותוך ימים תקבל הודעה שבקשתך אושרה עקרונית ושעליך להמתין לפתיחת "שנת ההגירה 2008 " (כלומר כשיתקבלו המכסות ל2008....) כדי לקבל זימון לרופא. הם הגיעו ליעדי 2007 ועכשיו מחכים......

lawfromusa

New member
אם כך אז יכול להיות שאין לי צורך במעסיק

אני הגשתי בספטמבר 2006 לפי הלו"ז שאתה מתאר יגיעו לתיק שלי בכל מקרה ב 2008 עם הצעת עבודה מאושרת או בלי או שיש עוד יתרונות שאני לא מודע להם

לא בטוח, נצטרך לחיות ולראות

אני מניח שתיקי ספטמבר 2006 ייגמרו דווקא ב 2009 (אני מניח שבתחילת השנה אבל אין לדעת)

lawfromusa

New member
אם כך אז יכול להיות שאין לי צורך במעסיק

אני הגשתי בספטמבר 2006 לפי הלו"ז שאתה מתאר יגיעו לתיק שלי בכל מקרה ב 2008 עם הצעת עבודה מאושרת או בלי או שיש עוד יתרונות שאני לא מודע להם

Astroo

New member
בלי מעסיק תקבל ויזות בעוד כשנתיים

עם הצעת עבודה - תוך חצי שנה.

yanivran

New member
ואחדד מעט

באוגוסט יקבלו כל מי שנשאר מ2005 (כלומר אוגוסט - דצמבר). וגם כנראה חלק מ2006 (אני מניח עד אפריל) כלומר שתפסיד שנה בלי הצעת מעסיק (אם לא יותר, מי יודע?). אז כן, אם אתה יכול תשתמש בהצעת מעסיק.

למעלה