אישור הרשמה

male al

New member
אישור הרשמה

שלחו לי אישור הרשמה מבן גוריון כתוב שם שאני צריך לשלוח להם " אישור על השלמת בחינות הבגרות החסרות ן/או אישור זכאות לתעודת בגרות ממשרד החינוך" זה ששלחתי להם מכתב שכתוב עליו אישור מרכזת הבחינות לגבי הבחינות שאני אעשה לא תופס? ואם לא איזה אישור כן צריך? אגב כתוב לשלוח את זה עד ה 30 לחודש

לפי מה שאני יודעת

הדבר היחיד שקביל אצל האוניברסיטאות זה אישור ממשרד החינוך עצמו. ליתר ביטחון, כדאי להתקשר אליהם ולשאול בדיוק איזה אישור הם צריכים. אם צריך אישור ממשרד החינוך, תפנה לתיכון שלך והם יבקשו עבורך את האישור.

חתום ע"י

מנהלת ביה"ס בו למדתי, סטמפה כזו ועליה חתימה עם מספר רשיון של בי"ס והכל. לא עשו לי בעיות עם זה באף אוניברסיטה.

מוזר באמת

לפי מה שכתוב בידיעון שלהם, דורשים אישור של משרד החינוך, או שתביאי את התעודה המקורית והם יצלמו ויאשרו את הצילום. ככה זה גם בתל אביב ובירושלים. בכל אופן, לגבי תעודת הבגרות עצמה, ולא שיפורים או כל אישור אחר, השנה בתל אביב וירושלים התחילו לקבל את הנתונים ישירות ממשרד החינוך, אז כנראה בגלל זה לא עשו לך שם בעיות.

גם בטכניון זה לא הפריע

לאף אחד. כמה וכמה חברות שלי עשו זאת בהרשמה אף הן. מאד מוזר העסק הזה.

בטכניון אני יודעת שזה לא מפריע להם

אבל בשאר המקומות, לפחות באופן רשמי, חתימה של מנהל ביה"ס לא מספיקה. בתל אביב הם אפילו לא מקבלים אישור של המכינה שלהם על בגרויות שעשיתי במסגרת המכינה, ודורשים את האישור של משרד החינוך. זה נראה כאילו שזה תלוי במצב הרוח של הפקידה שמטפלת ברישום באותו יום. אני לא מוצאת הסבר אחר.

gina007

New member
יש הבדל בין מה שהם כותבים למה שהם

עושים... כששלחתי את המעטפות הרשמה גם חשבתי שאי אפשר לשלוח לבן גוריון צילום מאושר, התקשרתי אליהם והם אמרו לי שאפשר ולא עשו בעיות עם זה... בטכניון הם כותבם לשלוח צילום מאושר, ולת"א לא צריך לשלוח בכלל...

morancho1

New member
עסק מעורפל.

יש כאלה שיגידו שאישרו להם ויש כאלה שלא.. תמוהים נבכי הבירוקרטיה האוניברסיטאית. אני אישית החתמתי הכל במשרד החינוך כי היה לי זמן, ואת שיפור בגרות החורף האחרון יצא מאוד לחוץ אז כבר החתמתי את המנהלת, ואם זה לא מתאים להם אז אני כבר אנסה לשכנע אותם לתת לי עוד זמן או משהו. בכל מקרה אני מקווה ששלחת מ-ש-ה-ו כי צריך עד ה30 לחודש כמו שאמרת..

male al

New member
התקשרתי

אליהם ונראה לי הכל בסדר לא הייתי צריך לשלוח שום דבר נוסף

photoface

New member
בעיה דומה

שלחתי כמה מסמכים (צילומים מאושרים) אבל הם היו מאושרים ע"י הטכניון... כתוב בעלון מידע של ב"ש שצריך לאשר אצלם אבל איך אני אמורה להגיע לב"ש?? בכל מקרה נראה שהטכניון לא מספיק ההרשמה הזאת מלחיצה אותי פחד... בכל מקרה יש למישהו רעיון איך לסדר את זה בלי לנסוע לב"ש?

אם משרד החינוך יותר קרוב אלייך

את יכולה לגשת לשלוחה האקסטרנית ולקבל שם ארבעה צילומים מאושרים תמורת 42.55 ש"ח. הנה הפרטים של השלוחה האקסטרנית בצפון: שלוחת חיפה והצפון: רח' ביאליק 3, בית מנהל הנדסה קומה 9, חיפה. טל: ‏04‎-8645584, פקס: 04‎-8645418. מנהלת השלוחה: מריאנה דוידוביץ. וממש אין מה להילחץ, תאמיני לי. כל השטויות הבירוקרטיות האלה נפתרות בסופו של דבר, הם סתם עושים בעיות על שטויות.

photoface

New member
אבל למשרד החינוך אין שום דבר שלי

כל הציונים שלי הם מארה"ב... ואת הדיפלומה וגיליון הציונים יש לי רק בעותק אחד כך שאני חייבת לצלם נראה לישאני אתקשר לב"ש מחר... בכל מקרה אני ממש מקווה שאת צודקת.. חבל לי ליפול על שטויות כאלה.. אפילו שזה כבר קורה ד"א סטייה מהנושא: בטכניון המכינה נחשבת עם הבגרות.. מחשיבים ככה גם בגרות זרה?

בקבלה עם בגרות זרה אני לא מתמצאת

יותר מדי. עד כמה שידוע לי, כדי להתקבל עם בגרות זרה את אמורה לעשות מכינה לעולים או משהו כזה וגם לעבור איזושהי בחינת רמה בעברית. הכי טוב, עד כמה שהם לא נחמדים לפעמים, להתקשר אליהם ולברר בדיוק מה את אמורה לעשות. אל תוותרי עד שתקבלי תשובה מפורטת ומובנת.

photoface

New member
כן זה מה שאמרו לי שנה שעברה

ואז הם שמעו שאני בעצם ישראלית וויתרו על המכינת עולים וזו הסיבה שאני במכינה הרגילה.. כן מחר עומד ליהיות יום טלפונים..

למעלה