אישור התנדבות וכ'ו....

amit10salomon

New member
אישור התנדבות וכ'ו....

שוב שלום הילה

היום אישרו לי את ההתנדבות - תאריך גיוס 31.10
בחור אחד רשם את העיסוקים שאני אוהב לעשות כדי להתאים לי תפקיד.

איך אוכל להתמיין למקומות שאני אוכל לממש את העיסוקים כשאני פונה אליהם?

עוד משהו, הייתי מאוד שמח לעשות טירונות 02, האם יש אפשרות מלבד התעקשות ?

nitz94

New member
אומנם לא הילה, אבל...

אחרי אישור ההתנדבות אתה אמור לקבל זימון לריאיון אישי בתא מתנדבים בו ירכיבו לך סוג של מנילה (רשימה של 4-5 תפקידים) שמתבססת על התחביבים ועל ההעדפות שלך.
את התפקידים תדרג לפי רצונך, ותקבל זימון למיון מאחד המקומות הראשונים שסימנת. אם יש יחידות או תפקידים ספיציפיים שאתה רוצה להגיע אליהם, תגיד את זה בריאיון בו מרכיבים לך את המנילה.
הרבה בהצלחה! :)

amit10salomon

New member
אני מודה מודה מודה

תודה ניץ (?), אני ממוקד מאוד בתפקידים שאני רוצה ומקווה שישתמשו בי נכון.

תאמיני לי התנדבות זאת הרגשה אחרת היום קיבלתי את הרעידות של הנה זה בא אחרי שחשבתי שלא אתגייס משום מה, תודה לעוזרים שהיו, שעכשיו ושיהיו...

nitz94

New member
בשמחה רבה

בכיף, עמית סלומון (אכן ניץ, קיצור של ניצן). מעולה שאתה יודע מה אתה רוצה, אם זה עוזר אז מהניסיון שלי עם הצבא או לפחות עם תא מתנדבים (שמהווים משקל נכבד בהחלטה באיזה תפקיד תשרת - הם אלה שמרכיבים לך את המנילה...), הם מאוד מתחשבים ברצונות ובהעדפות של המתנדב ומשתדלים ככל הניתן לתת לו תפקיד שהוא רוצה.
התקבלתי לתפקיד מעולה שלא יכולתי לבקש יותר טוב ממנו, והרבה מזה בזכות תא מתנדבים.
התנדבות זה באמת מדהים (ובלי קשר - אנחנו מתגייסים באותו יום), ואיזה כיף שיש מקומות כמו הפורום הזה שאפשר לעזור אחד לשני בכל שלב בתהליך וגם אחרי הגיוס, יש הרגשה כללית כזאת (גם לא במרחב הוירטואלי) שכל המתנדבים שם אחד בשביל השני

amit10salomon

New member
בצהלה ובששון

כן זה אחרת פה, למדתי להבין ולהתפשר שאני לא יכול לעשות קרבי לצערי ועדיין יש תפקידים שמתאימים לי יותר ופחות. לאן את מתגייסת ניצן ?

ולמה אנחנו ערים

nitz94

New member
כתבתי לך במסר

רחמנות על הגולשים פה עם כל החפירות שלנו ;)

nitz94

New member
אם ככה אז...

אני מתגייסת לתפקיד של כתבת צבאית בביטאון זרוע היבשה (אחד העיתונים של צה"ל), ביקשתי תפקיד שמתעסק בכתיבה (שאני מאוד אוהבת) וזה מה שקיבלתי.
באילו תפקידים אתה מעוניין? :)

nitz94

New member
מגניב!

היא נהנתה מהתפקיד? ואיפה היא שירתה? אני הולכת לשרת בקריה.

hillator

New member
שירתה בקירייה

היום היא כבר עושה את צעדיה הראשונים כעורכת דין

amit10salomon

New member
תגובה

כתבתי לך באינבוקס, ולקוראים אם זה מעניין אתכם ומשעמם לכם עכשיו אז מעניין אותי מחשבים ואומנות

hillator

New member
שילוב נחמד

רוב המהנדסים שהיכרתי בחיי היו בעלי חוסר ידע ניכר באומנות

amit10salomon

New member
-_-_-_-

כי בד"כ או שאתה איש רוחני או איש של מספרים והגיון פחות רגש אבל שאני לא יישמע איזה סטיב ג'ובס אני לא איזה האקר אני פשוט אוהב גרפיקות וכ'ו ...

hillator

New member
חחח

לא לרדת על חנונים.. מנהלת הפורום שלכם היא אחת כזאת

נ ו ע ה 12

New member
להיות גרפיקאי יעניין אותך? (-:

והילה - גם אני כזאת... שני תחומים שממש מעניינים אותי ואני לא מעט זן מתלבטת ביניהם הם הנדסת תוכנה וגרפיקה.

נ ו ע ה 12

New member
יש כל מיני מקומות, אני אספר על היחידה שלי

היא נקראת שה"ד (שירותי הדרכה), זו יחידת ההסרטה של ח"א. עוסקים בעיצוב וגרפיקה הקשורים לפן ההדרכתי בחיל האוויר (כלומר, יוצרים ומעצבים תכנים הדרכתיים, לא מדריכים או משהו כזה חח) ולעיתים יש פרויקטים שקצת פחות קשורים להדרכה. עובדים עם מיטב התוכנות - אילוסטרייטור, פוטושופ ואינדיזיין. בגדול היחידה מאוד פתוחה כלפיי מתנדבים ומחבקת אותם, ובפרט המפקד הישיר שלי. העניין הוא שבניגוד אולי לתקופות אחרות, אנחנו לא נמצאים באיזשהו מחסור רציני של כח אדם בגף, אבל יכול להיות שבכל זאת שווה לנסות... כמובן אם זה מעניין אותך ורצוי שיהיה לך רקע בתחום.

amit10salomon

New member
שאלות בנושא

יש רקע בגרפיקה אבל בעיקר באומנות ויזואלית של לצייר וכ'ו ...

בכל אופן, את השירות אני אעשה יום יום מול המחשב?

כמה זמן לומדים את התוכנות?

ועד כמה חופש יצירתי נותנים לך?

תודה

למעלה