אישור התנדבות

דאנמי

New member
אישור התנדבות

שלחתי 200 פעם 200 בדיקות ו200 חוות דעת במשך חצי שנה כל פעם ביקשו עוד מסמכים ועוד פשוט עצוב כמה שהצבא הזה לא מסודר וכל הזמן הרופא מתבלבל או החיילים שאומרים לי מה להביא או שהרופא בכלל לא שם לב שיש בדף ששלחתי לו את מה שהוא רצה והוא מבקש שוב ..
בקיצור דיברתי עם החייל מהתא מתנדבים והוא שכנראה אישרו לי את ההתנדבות והרופא פשוט בדיוק הלך ויום חמישי אני יידע בוודאות.
בקיצור - אם אישרו לי באמת סוף סוף את ההתנדבות המיוחלת (!!!!!!!!), מתי לדעתכם הכי מוקדם אצליח להתגייס? סוף השנה לפחות? :/
ועוד שאלה - אם אני מבקש חריג טירונות 02 - זה יאריך את התהליך או שההפך בכלל וככה אני יתגייס ב17 בנובמבר תאריך שאני ממש ממש רוצה?
תודה לכולם מראש

hillator

New member
הכל תלוי בהרבה גורמים שאין לנו תשובה עליהם

אישור טירונות 02 זו החלטה של הרופא בהתאם לבעיה, אנחנו לא רופאים ולכן לא נוכל לענות בנושא.

מועד הגיוס תלוי גם כמה זמן יקח למצוא לך תפקיד

דאנמי

New member
בנוגע למציאת תפקיד

אם אני רוצה בטכני חיל האוויר וביררתי אני יוכל לקבל את זה וזה משהו שאין כל כך ביקוש ..אני יוכל להתגייס בסביבות נובמבר להערכתם מאנשים אחרים?

hillator

New member
לא בטוח

1. מי אמר שנפתחים קורסים בטכני בנובמבר?
2. מי אמר שהתנאים בטכני מתאימים לך מבחינה רפואית והרופא יאשר? נגיד אם מישהו חרש הוא לא ישרת ליד מטוסים מבחינת רעש
3. יתכן והתפקיד דורש סיווג ביטחוני שלפעמים זה לוקח קצת זמן

דאנמי

New member
תשובות

1.כמה פעמים בשנה נפתח לזה קורס?
2.כי אין לי כל כך הגבלות רפואיות לא רואה סיבה שלא יתנו לי.
3.ביררתי עם 4 אנשים שהיו שם רק אחד עשה סיווג ביטחוני ככה שלא צריך לכל דבר שמה אני מניח

hillator

New member
תשובה

1. מאיפה לי
2. את זה רופא יקבע לא אתה
3. נשמע לי תלוש מהמציאות שמי שיתקן את מטוסי חיל האוויר לא יהיה בעל סיווג ביטחוני זה או אחר

דאנמי

New member
תשובות .ועוד שאלה

1.שאלתי כי אולי אתה יודע ראיתי אותך פה הרבה בפורום ..
2. נכון מאוד אבל אני מודע למצב הבריאותי שלי ודיברתי עם הרופאה שלי ואין לי הגבלות רפואיות .
3. יש *המון* תפקידים שמה ולא כולם מצריכים סיווג ביטחוני..
ועוד שאלה שדיברתי עם החייל מהתא מתנדבים ושאלתי על להתגייס השנה הוא אמר בטח בטח אין בעיה כאילו זה ברור שאני יכול אבל מצד שלי בכל המידע שמצאתי באינטרנט וגם מאנשים שאני מכיר אישית זה מצב שהסיכויים הם יותר ללהתגייס בתחילת השנה הבאה ..מצד אחד ברור שהחייל הזה בתא מתנדבים מבין יותר אבל אני לא יודע יכול להיות שהוא סתם מורח אותי ? פשוט הם עושים שם די חפיף ובקושי מתייחסים ..

hillator

New member
תשובה

אני בת ...
עכשיו מה שרופא אזרחי רושם מבחינת מגבלות לא קביל כי זה עניין של ביטוח ולכן רק רופא תא מתנדבים מחליט

hillator

New member
ולא ההיתי לוקחת ברצינות

תשובות שכל משק בצהל אומר

למעלה