אישור התנדבות

Lipazla

New member
אישור התנדבות

שלום,
הייתי בועדה רפואית מיוחדת שם (לצערי הרב, כמה שאני לא מסכימה עם זה) נתנו לי פטור רפואי משירות, ובאותו היום פתחתי בקשת התנדבות (סוף אוגוסט). קצינת מתנדבים אמרה שאין כל סיבה שלא יאשרו אותי, ושאצטרך לשלוח תוצאות בדיקה מסוימת.
בתחילת אוקטובר שלחתי את כל המסמכים שדרשו ממני ועדיין לא קיבלתי תשובה... הגיוני?? גם לכם לקח כל כך הרבה זמן?
התקשרתי כבר כמה פעמים למדור מתנדבים ואומרים לי כל פעם את אותו התשובה- "עוד כמה ימים..".

יש לי עוד שאלה, מישהו/י מכירים מתנדב שהיה בממר"ם, אני שוקלת ללמוד י"ג במטרה להגדיל את הסיכוי להתקבל לממרם, השאלה היא אם מתנדבים יכולים להגיע לממרם בכלל..

תודה.

hillator

New member
תשובה

מבחינת קבועי זמן זה הגיוני. לרוב המתנדבים ההליך הרפואי לוקח חודשים לא מעטים עד לאישור... וזה במידה ולא מדובר באיזשהי מחלה חריגה או מתנדבים על רקע נפשי. קורס תכנות למיטב ידיעתי סגור למתנדבים עקב הבעיה לחתום על קבע ארוך. ניתן לשרת כתכניתן שחור. יש לי קצת רקע בנושא אשמח אם תפרטי מה הידע שלך בתחום המחשוב

hillator

New member
מממ לא בטוחה

מכירה תכניתנים רבים ואם אף אחד לא היו מתנדבים בקורס

Lipazla

New member
ידע בתחום המחשוב

אני בוגרת מגמת הנדסת תוכנה (כרגע יב), 5 יחל מתמטיקה, 5 יחל אנגלית, 10 יחל מחשבים (ציון סופי 100), 5 יחל פיזיקה.
מבחינת נתוני ידע במחשוב זה נראה לי רקע מספיק מתאים. כל עוד לי אין בעיה לחתום על קבע ארוך זה יהיה אפשרי להיות בממרם בסטטוס של מתנדבת? אשמח אם תוכלי לפרט לי על האפשרות השנייה.

בקשר לחלק הרפואי, קצינת רופאת מתנדבים (ביום של הועדה הרפואית המיוחדת ופתיחת בקשת ההתנדבות) אמרה לי שיאשרו אותי כמתנדבת די בטוח היא לא רואה כל סיבה למה לא, אבל עדיין לא מובן לי למה זה מתעכב והתשובה של מדור מתנדבים במשך חודש היא - בעוד כמה ימים..

hillator

New member
תשובות

לגבי התפקיד שלחתי לך את הנייד שלי בפרטי תצרי איתי קשר בסוף השבוע

לגבי העיקוב השארה שלי זה נמצא בערימת ניירת שמישהו עוד לא הגיע אליה

למה נעולה על ממרם?

במה את רוצה לעסוק בצבא?
יש תפקידים רבים בתחום המחשבים,
בכל מקרה ממליצה לפנות לחיל המודיעין כדי להתמיין למסלול גאמא (הלפון שלהם זה כוכבית35727).

בהצלחה

למעלה