אישור לחינוך ביתי

sarit32a

New member
אישור לחינוך ביתי

הרגע הגיע אילי טלפון מהקבסית (קצינת ביקור סדיר) והיא אמרה שמשרד החינוך הוציא נוהל חדש לגבי מתן אישורים צריך להגיע עם הקבסית לפגישה במשרד החינוך בנצרת. מישהו שמע על כך? יודע משהו בנושא? תודה שרית

לא שמעתי על כזה דבר, ולאור ההכרות

שלי עם עבודת הועדה שכותבת את הנהלים, זה בדיוק הפוך למגמה. מעניין מי המציא את זה - אני אברר ואחזור

זה מזכיר לי.

נראה לי שהקבסית מתעצלת לבוא אלייך. זה מזכיר לי שלפי ההלכה אפשר לטבול במקווה ואשפר בים אלא שאף רב לא יאשר חתונה של חילונים שהכלה טבלה בים בערב שלפניה כי לאף רבנית אין כח לנסוע אם אף כלה לים.

sarit32a

New member
לא מדויק

הקבסית היתה אצלנו בבית והיה מאוד נעים ונינוח. אתמול היא התקשרה ובידה מכתב ממשרד החינוך שבוא התבקשה לידע אותי.לגבי קיום הפגישה. הבוקר התקשרתי לברטה במשרד החינוך והיא אכן אישרה בפני שאילו הנהלים, שהבעתי תמיהה ןאי נחת מזה היא אמרה שאצור קשר ישירות עם שולה בוחבוט ורק היא רשאית לבטל את הגעתי לועדה.

התחלתי לעשות בירורים במשרד החינוך

1. מהודעתך הקודמת נשמע כאילו חובה לבוא, מהודעת השנייה נשמע שיידעו אותתך על קיום הפגישה וזהו. 2. הייזל אומרת שגם בשנה שעברה המשפחות הוזמנו והגיעו. אני לא הייתי כאן כדי לעלות בכלל לועדה, גם בעניינך היה משהו ואתם יוצגתם על ידה וע"י הקב"סית. זו הסיבה שזה חדש לשתינו. עוד הבנתי מהייזל שהועדה חייבת לזמן את ההורים, ממש כמו ועדות השמה, בעוד אנחנו ההורים לא חייבים להגיע. מירושלים עוד אין תשובות - היה להם איזה כנס היום
מקווה שיהיה לי יותר מידע מחר.

sarit32a

New member
היי

לפי דברי הקבסית מאמש היהניתן להבין שחובה להגיע, וכן לפי דברי ברטה היום, כשאמרתי לה שזו הגזמה כיאני צריכה לנסוע למעלה מ3 שעות באוטובוסים מעלות-נצרת, היא אמרה שאצור את הקשר עם בוחבוט. מה שאעשה כמובן מחר. אם אילו הנתונים שהייזל נתנה לך אז זה קצת מרגיע אותי, כי לרגע חששתי שמשהו לא בסדר. תודה על האיכפתיות

למעלה