לטעום את החיים
Member
פרסם חופשי. הכל חוץ מתמונות ואת השם. מנומשת גינגית מתולתלת, עיניים ירוקות עם חיוך קורן מהעיניים
ואוו היא כל כך מיוחדת. כמה מזל בחיי שנפגשנו.
היא הייתה האהבה הראשונה שלי ואני שלה. אהבה שלא מומשה. היינו צעירים 14 בערך.
בחיינו הבוגרים הצטלבו שוב חיינו. שנינו 20 שנה נשואים, ילדים משפחה פעילה וסביבה בריאה. השיחות זרמו העיניים צחקו וההתרגשות לגלות הייתה עצומה. היינו רדומים מינית והבערנו את התשוקה.. אגב נתפסנו מספר פעמים על ידי זרים ומשטרה ואף עשינו זאת בדירה לעיני אחרים שהכרנו. הם היו בשלהם, עירומים ושיעשעו עצמם ואותנו כשהן צופים ואנחנו בשיא . הצטלמנו, צפינו ומהר מחקנו מהמצלמה וחקקנו בראש .
היא אוהבת פינוק מלא.. ליטופים, מסאז', גירויים, נשיקות..
הזמן עמד מלכת וכך לאחר ערב איכותי כשהיא שוכבת על גבה וידיה על ראשי, נהניתי מלתת מולטי בטיפול ארוך של אצבעות ולשון והיא בחופשיות גונחת ומתפתלת.
עבורינו הכל אמיתי.. היא הגשמת חלום..
ולכל סיפור יש סוף ואם אתם כאן,
הגעתם אליו
שבת שלום
לשבוע של הנאות
ואוו היא כל כך מיוחדת. כמה מזל בחיי שנפגשנו.
היא הייתה האהבה הראשונה שלי ואני שלה. אהבה שלא מומשה. היינו צעירים 14 בערך.
בחיינו הבוגרים הצטלבו שוב חיינו. שנינו 20 שנה נשואים, ילדים משפחה פעילה וסביבה בריאה. השיחות זרמו העיניים צחקו וההתרגשות לגלות הייתה עצומה. היינו רדומים מינית והבערנו את התשוקה.. אגב נתפסנו מספר פעמים על ידי זרים ומשטרה ואף עשינו זאת בדירה לעיני אחרים שהכרנו. הם היו בשלהם, עירומים ושיעשעו עצמם ואותנו כשהן צופים ואנחנו בשיא . הצטלמנו, צפינו ומהר מחקנו מהמצלמה וחקקנו בראש .
היא אוהבת פינוק מלא.. ליטופים, מסאז', גירויים, נשיקות..
הזמן עמד מלכת וכך לאחר ערב איכותי כשהיא שוכבת על גבה וידיה על ראשי, נהניתי מלתת מולטי בטיפול ארוך של אצבעות ולשון והיא בחופשיות גונחת ומתפתלת.
עבורינו הכל אמיתי.. היא הגשמת חלום..
ולכל סיפור יש סוף ואם אתם כאן,
הגעתם אליו
שבת שלום
לשבוע של הנאות
נערך לאחרונה ב: