אישור מילואים שלא נשלח

בלגאנים

New member
אישור מילואים שלא נשלח

רציתי להגיד שזה ממש בושה מה שהולך בבירוקרטיה הצבאית, כזה חוסר סדר והפקרות. מה שמצחיק, זה שזה כבר לא מפתיע אותי. שירתתי בפיקוד העורף בתפקיד שלא נגע כלל למילואימניקים אבל ראיתי את היחס של קצינות ומש"קיות הקישור כלפי המילואימניקים, שרק מי שמנדנד מתייחסים אליו. הנה אני, עכשיו בצד השני, של המילואימניקים, נקראתי לתרגיל גיוס לפני חודשיים (!!!!) ולהפתעתי לא קיבלתי שום אישור מילואים לגבי אותו יום. חיכיתי וחיכיתי. כאשר באחד הימים כשטילפנתי לברר את הסיבה, אמרו לי שלא מוזן במחשב שהגעתי באותו יום למילואים. אמרו לי לשלוח פקס. לתומי חשבתי שבכך זה יפתור את הבעיה והכל יסודר, ואקבל את האישור. זה עזר? שום כלום. דממה. מה שמוזר זה שגם מקבילות חיילים לא חוזרים אלי (פניתי אליהם לפני שבוע ולא קיבלתי תגובה) בתור אחת שהחזיקה מקבילות חיילים כי הם עזרו לי פעם אחת, אני מאוד מופתעת מההתעלמות הזאת. פשוט בושה. כל פיקוד העורף זה בלגאן אחד גדול.אין עם מי לדבר. אף אחד לא מקשיב, אף אחד לא מעניין אותו כלום. ומה עצוב, זה כבר לא מפתיע אותי.

אפי א

New member
הורדת אישור מילואים מהאינטרנט ...

http://www.aka.idf.il/ נכון שזה לא פתרון לבעיה , אך בינתיים תוכלי להוריד את האישור דרך האינטרנט (במידה והזינו למחשב) מבלי לחכות שישלחו

בלגאנים

New member
תודה!!!

אבל השאלה העיקרית היא אם המוכשרים האלה הזינו את החד-יומי למחשב

למעלה