אישור משרד הבריאות להקמת דוכן מזון
שלום, ברצוני להקים דוכן אוכל שדורש הכנה מקדימה בבית ולאחריה טיגון מול עיני הלקוח. הבנתי שלשם כך יש צורך באישור ופיקוח של משרד הבריאות אך הבנתי שיש קושי בהשגת אישור שכזה. למרות זאת אני רואה בקניונים ובירידי אוכל שונים דוכני אוכל שהאוכל בהם הוכן מבעוד מועד ע"י היצרן (ככל הנראה בביתו). האם מישהו כאן יודע כיצד מתגברים על הבעיה ומשיגים אישור שכזה?
שלום, ברצוני להקים דוכן אוכל שדורש הכנה מקדימה בבית ולאחריה טיגון מול עיני הלקוח. הבנתי שלשם כך יש צורך באישור ופיקוח של משרד הבריאות אך הבנתי שיש קושי בהשגת אישור שכזה. למרות זאת אני רואה בקניונים ובירידי אוכל שונים דוכני אוכל שהאוכל בהם הוכן מבעוד מועד ע"י היצרן (ככל הנראה בביתו). האם מישהו כאן יודע כיצד מתגברים על הבעיה ומשיגים אישור שכזה?