אישור עבודה

matbucha

New member
אישור עבודה

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לפרט קצת על תהליך הוצאת אישור עבודה לבן/בת זוג של סטודנט. מעבר להצהרה כללית באתר CIC שמגיע לו/לה אישור עבודה עם יש לי ויזת סטודנט לא מצאתי שום פירוט לגבי התהליך הזה. אשמח אם תפרטו איזה בקשה / טופס מגישים, מתי מגישים, כמה זמן לוקח עד שמאשרים וכו'. ושאלה נוספת, מי מכיר מה ההבדל בין אוניברסיטת מוניטובה ואוניברסיטת וויניפג? מה נחשב למכובד יותר? תודה

dannyk27

New member
כל אוניברסיטה ויתרונותיה.

זו של וויניפג קטנה יותר וידועה בעיקר בתחום הלימודים ההומניים והפקולטה להוראה בעיקר. זו של מניטובה גדולה בהרבה ומוכרת בעיקר בתחום הרפואה ההנדסה ועוד. זה מה שאני יכול לתמצת כרגע.

פשוט מאוד

אם את בארץ תיגשי לשגרירות עם הוכחה על הקשר בינכם (תעודת נישואין לדוג') ודרכון + הדרכון שלך וויזת הלימודים שלך (אני לא בטוחה לגבי תמונות בשבילו). אם את בקנדה תסעי למעבר הגבול בבאפלו ותקבלי על המקום.

dannyk27

New member
Emerson

מעבר הגבול הקרוב לוויניפג אם לשם פניכם מועדות (להבדיל מבאפלו).

אין שום צורך באישור עבודה לעבודה בקמפוס

זה חלק בלתי נפרד מהיתר הלימודים הקרוי ויזת סטודנט. לגבי היתר עבודה מחוץ לקמפוס והיתר עבודה לבן/בת הזוג, ראי בקישור המפורט שלמטה.

matbucha

New member
את הקישור ששלחת אני מכיר

וקראת את הGUIDE ובו אין שום איזכור לגבי התהליך. ה GUIDE והטפסים המצורפים מדברים על הוצאת אישור עבודה לסטודנט לא לבן/בת זוג. משהו לא מסתדר לי. מצד אחד יש הפנייה לטפסים, מצד שני הטפסים לא מדברים בכלל על הנושא ומצד שלישי תשובתה של מסטיק על מקל שמאוד שמחתי לקרוא שאין צורך בשום טפסים.

למעלה