אישור שיבוץ

Lipazla

New member
אישור שיבוץ

היי :)
אני מתמיינת לחיל המודיעין, עוד לא קיבלתי תשובה סופית לקבלה לחיל (נמצאת בפחות מ-45 יום לפני גיוס). אנשים נוספים שמתגייסים איתי לתפקיד (לא מתנדבים) כבר קיבלו תשובות לפני שבוע-שבועיים. אני כל היום בטלפונים עם מודיעין ונאמר לי שלא הגיעו תשובות עבורי. עברתי את כל השלבים כמו כולם ואף חתמתי קבע.
מצד שני, המש"ק מתנדבים שאחראי עלי כבר נתן לי פרטי שיבוץ לפני חודשיים.

יכול להיות שיש עיכוב איתי בגלל ההתנדבות? יש קשר?
תודה :)

noboya

New member
לא נראה לי

אבל אולי אולי רק כדי לוודא שזה באמת לא זה אפשר להתקשר למדור מתנדבים ולשאול אותם אם במקרה יש איזו שאלה שהחיל שלך להם והם עוד לא ענו.
יש עוד אנשים שמתגייסים איתך ולא קיבלו תשובה סופית?
אגב, למה את קוראת תשובה סופית? לצו גיוס? לטלפון שאומרים לך שרק מחכים לך? משהו בדואר?
אם זה צו גיוס, את יכולה להירגע (כמו שאמרנו בנושא הקודם שפתחת) - לפעמים מתנדבים לא מקבלים בכלל או מקבלים רק בלשכת גיוס בזמן הגיוס.
אם זה אחד מהדברים האחרים אז 45 ימים זה עוד הרבה זמן ואין למה להילחץ. אם 20 ימים לפני זה עדיין לא מגיע, כדאי להתחיל ללחוץ יותר כדי לגלות מי ומה מעקב את האישור.
&nbsp
בהצלחה וגיוס נעים!!

Lipazla

New member
מכתב קבלה

תודה על המענה המהיר :)
יש עוד בודדים, אולי שניים שלא קיבלו עוד תשובה כמוני..
והכוונה שלי בתשובה סופית היא מכתב קבלה מחיל המודיעין שבו כתוב שהתקבלתי לתפקיד מכל הבחינות- תחקיר והכל..

noboya

New member
הבנתי

אז כמו שאמרתי, חכי עוד שבועיים. אם עדיין לא קיבלת אישור (טלפוני לפחות, כי ידוע שבדואר לפעמים יש בעיות) אז תתקשרי ותלחצי לגלות מי מעקב ולמה...
&nbsp
בהצלחה!

למעלה