אישור של בדיקה חוזרת

אישור של בדיקה חוזרת

שלום לכולם. כרגע התקשרו אלי ואמרו שאישרו לי בדיקת אולטרסאונד נוספת על הרגל בנוכחות אורטופד. בנוסף אמרו לי שאני יכולה לבחור את איכילוב או עמק בעפולה. אז מה עדיף לבחור? נראה לי שלפי ההמלצות הקודמות כדי לנסוע לעפולה ולדבר שם האורטופדים, נכון? תודה. אילנה אני מאחלת לכל המשפחות השקולות לעבור בקלות את היום הקשה הזה
וחג אצמעות שמח לכולם...

שלומות

אני שמחה שיש לכם אפשרות לבחור. אתם גרים קרוב יותר לצפון לא? לד"ר בור יש הכי הרבה ניסיון אבל גם ויניטרוב נחשב טוב מאוד. אם יש לך אפשרות תפגשי אם אחד מהם או שנהם ותחליטי. אנחנו פגשנו את בור והיינו מרוצים, אך לא פגשנו את ויניטרוב...

אילנה, אנחנו באיכילוב

הטיפול מאוד מקצועי אבל לא מספיק אישי ואנושי בעיניי. וינטרוב הוא איש חכם ובעל שם עולמי באורטופדיית ילדים, זה מה שאני יכולה להגיד מעל דפי הפורום. מעבר לזה, שמעתי על ד"ר בור דברים נפלאים כאדם וכבעל מקצוע אבל לא פגשתי אותו מעולם. לדעתי אתם חייבים לנסוע לשני המקומות ולהחליט. בקשו לראות גם את הפיזיוטרפיה והפיזיוטרפיסטיות שעובדות שם. אל תלכו משם בלי לראות את הפיזיו', זה נורא חשוב!! בהצלחה, יעל

אור עקיבא

אנחנו מאור עקיבא, זה ליד חדרה, או ליד קיסריה. בכל אופן מבחינת מיקום נראה לי שאנחנו בדיוק באמצע בין איכילוב לבית חולים העמק.

אז אילנה, אין ספק, את צריכה

לראות את שניהם, גם את וינטרוב וגם את בור ואז תהיי חכמה יותר ותוכלי לעשות החלטה נבונה לך, לבעלך ולתינוקי שייוולד.

Adoushi

New member
ד"ר בור

אנחנו מטופלים אצל ד"ר בור. ממליצים עליו בחום. הוא איש מקסים ורופא קוסם. לידיא, הבת שלנו, בת ששה חודשים עם רגליים ישרות נהדרות בזכות ד"R בור. זה גם תלוי באיזה שיטה אתם רוצים לטפל בק"פ, אם אתם רוצים בשיטת פונזטי אז עדיף לפנות לד"ר בור. (ד"ר פונזטי עצמו מפנה לד"ר בור אם שואלים אותו) נשמח לייעץ לכם בכל נושא הקשור וה-לא קשור לטיפול. שלך, איהאב

גווניבר

New member
הייתי פעם אחת אצל ד"ר בור

והוא שבה אותי בקסמיו. אדם מקסים ורופא מאוד מקצועי. מה עוד צריך. הוא נתן לי את מספר הפלאפון הפרטי שלו. כמה רופאים עושים את זה???

1הירוקה

New member
אנחנו גם בליס

חשובה גם הקרבה לבית שלכם כי נוסעים הרבה אומרים שוינטרוב הכי טוב בארץ אבל כל אחד ודעתו הוא לא ממש חביב ודר בור מאוד אז תחשבו על זה

אם הייתם גרים באזור רחובות

הייתי אומרת שאת חייבת להגיע לקפלן להתרשמות. אבל אתם קצת רחוקים מדי...

למעלה