אישית לוחצת, ממש צפוי

אישית לוחצת, ממש צפוי

האמת, זה היה צפוי, התקפות אישיות ללא שום מילה על המהות. אפשר היה להתווכח האם דבריי הינם נכונים, טבים, אמיתיים, עיתונאיים...מיחקו את המיותר, אך אתם גבירותי ורבותיי הוירטואלים החלטתם להתמקד, דווקא בי, אישית. אז נכון שזה הכי קל ונעים, להתחבא מאחוריי כינויים, לא ממש מקוריים, יש לציין ולתקוף אישית, אותי או את פריגל, או כל אדם אחר. משום מה יש לי את ההרגשה כי רובכם ככולכם באים ממחנה מסויים מאוד וזה בסדר וראוי אך דעו לכם חבריי הוירטואלים כי התגובות לבריי מחוץ לעולם הוירטואלי שונות בתכלית. האמת, אין לי כול כך על מה להגיב, הרי כל מה שנכתב זאת רכילות, דברי שקר וכזב. "ערן ואני רצים למועצת עיר" , נו באמת. או שמישהו הבטיח לי להיות "דובר עירייה", דווקא מכם ציפיתי ליותר מקוריות, הרי אתם מתחבאים מאחורי כינויים, אז מדוע לא לחשוב יותר מקורי, ענייני. אפשר ורצוי היה להתווכח על דבריי, הרי לא בכל יום קם עורך עיתון ומציע לראש העיר להתפטר. עשו את זה לפניי, גדולים וטבים ממני, אך אני בחרתי לומר מה שרבים מתושבי העיר רק חושבים בליבם. טוב, לא טוב, זה כבר סיפור אחר. אך מה זה שייך, לגובה שלי, לעיניי הכחולות, לשחצנות שלי. תהיו עניינים, עובדתיים, תתייחסו למצב, לאבטלה, לגרעון, לניהול הכושל, לפוליטיזציה האוכלת כל חלקה טובה. תגיבו על שילטון הפחד, על המועקה העירונית. כן, אני יודע, זה הכי קל לתקוף אישית, הרי במילא אתם מתחבאים מאחורי כינויים. מכיוון שחלפחות שניים מכם פנו אלי טלפונית הרי שיש לי מושג קלוש מי אתם ולמה אתם כותבים ומגיבים כך. אך אני, לא אבחר בדרך הקלה ולא אתעמת איתכם בפאן האישי. צר לי ידידיי הוירטואלים שבחרתם להגיב ברמה האישית, ובצורה זולה הרי יכולתם אחרת...אך למה לכם להתאמץ, לכו על הצפוי, על הבנאלי, זה הכי קל ונעים. כן, יש לי עיניים כחולות, ומאוד יכול להיות שלעיתים אני נתפס כשחצן, אך מה לזה ולעניין העירוני. אז תמשיכו בדרכם אנשים אלמונים יותר או פחות, אך תשתדלו לא לרדת לרמה אישית, כי בסוף זה עוד יכול להגיע אליכם. מה גם שהביקורת שיש לי על תיפקוד העירייה נעשית לדעתי ולדעת רבים בצורה מבוקרת ומאוזנת. חוץ מזה תראו לי תושב אחד שאין לו דעה. כן, יכולנו להתווכח עקרונית על המהות אך אתם העדפתם את התגובות הקלות. חבל, זה פחות מעניין ופחות מאתגר. יכול להיות שטעיתי, שנסחפתי, אך מי שלא עושה או במקרה הזה כותב, לא טועה. אך לכם אין עניין בוויכוח עקרוני...אלא רק בגובהי, ובצבע עיניי, כמה בנאלי...

שקלתי אם להגיב או לא ..

אני לא עיתונאית , אני סתם אזרחית שכואב לה והלוואי והיתה יכולה לעשות משהו בשביל הבלגאן שיש כאן . התגובה שלך ראובן מזלזלת פוגעת . מצטערת שכך אתה חושב .. אני לא אגיד לך מה דעתי על מה שכתבת .. למרות שאני חושבת שיש לי דיעה ענינית ולא דיעה עליך בתור אדם , אני לא רוצה להגרר לזה .. מקווה שתקרא את מה שכתבת שוב פעם ותבין מה אמרת בעצם שיהיה לך בוקר טוב

toni6

New member
ראובן!!!!!!!!!!!!!!!!!

לך הביתה נגמר לך הסיפור לא יעזור לך שום דבר לך הביתה עיתונאי קטן וטיפש אני תומך נילהב של אחד המועמדים ולא של גבי קדוש ואני אומר לך לך הביתה

ראובן זלץ אתה......

קשקשן .....וחבל מאוד שהגיבו לך כאן. תקרא את הפורום טוב....אין פה מילה אחת שמפרגנת לך וזה לא על רקע אישי(לדעתי)....הרושם שלי מתקופת ה"משקיף" שלי כאן, שיש פה אנשים עם המון ידע, רציניים ומאוד איכפתיים כלפי העיר ומה נעשה בא. ואם במקרה יש לכ.ו.ל.נ.ו. משהו אישי נגדך, לא הייתי רוצה להיות במקומך זה הרבה אנשים שלא כל כך אוהבים אותך או את דעותך. אלמוג אש

לב רחום

New member
ראובן

אלמוג אש, זה גבר או גברת ואני לא סתם שואל. פשוט רציתי לדעת איך לכנות את ה"משקיף" בעל הדיעות המשוחדות. אני סבור שדעתו של זלץ הינה לגיטימית . איני יודע אם היא נכונה או לא אבל אף אחד כולל המשקיף/פה לא הזים אותם בדברי טעם אלא בכנויים משפילים כגון עתונאי עלוב, עתונאי קטן, קשקשן-אגב זה לדעתי לפעמים נכון- או כל מיני כנויים מסוג אלו. השאלה היחידה האם לדעת משתתפי הפורום הזה גבי קדוש הצליח בתפקידו והוא ראוי לכהונה נוספת או שהוא נכשל ובגדול וצריך במיידית לסיים את תקופת כהונתו. רבותי וגבירות המלומדים והמלומדות זו השאלה ואין אחרת .

לב רחום

New member
ראובן!!!!!!!!!!!!!!

מר טוני6, אתה באמת סבור שבאתר נמצאים כותבים טפשים? אם אתה לא תומך של גבי אז במי כבודו תומך ואל תתסתתר מאחורי זכות השתיקה הרי בין כה וכה אתה מופיע בשם בדוי.

קודקוד 1

New member
עדיין לא

החלטתי במי לתמוך אני מדבר על רמה של התנהגות ומה קרה אתה פתאום הסניגור של זלץ וכל תומכי גבי

mivzak

New member
זלץ קצת הגזמת

אני מסכים איתך שהביקורת על דבריך, שאגב אני מסכים איתך מילה במילה היתה מוגזמת. אבל לא צריך להיסחף אני חושב שהתגובות הרבות לדבריך הן רק מחמאה לך שאנשים קוראים את דיעותך ומאזינים לך ברדיו. אז עדיף לקבל את הביקורת גם אם היא מתפרשת כאישית ולא ענינית כמחמאה לא הרבה אנשים זוכים לתשומת לב בפורום הזה כמו שאתה זכית

למעלה