אישית לוחצת, ממש צפוי

אישית לוחצת, ממש צפוי

האמת, זה היה צפוי, התקפות אישיות ללא שום מילה על המהות. אפשר היה להתווכח האם דבריי הינם נכונים, טבים, אמיתיים, עיתונאיים...מיחקו את המיותר, אך אתם גבירותי ורבותיי הוירטואלים החלטתם להתמקד, דווקא בי, אישית. אז נכון שזה הכי קל ונעים, להתחבא מאחוריי כינויים, לא ממש מקוריים, יש לציין ולתקוף אישית, אותי או את פריגל, או כל אדם אחר. משום מה יש לי את ההרגשה כי רובכם ככולכם באים ממחנה מסויים מאוד וזה בסדר וראוי אך דעו לכם חבריי הוירטואלים כי התגובות לבריי מחוץ לעולם הוירטואלי שונות בתכלית. האמת, אין לי כול כך על מה להגיב, הרי כל מה שנכתב זאת רכילות, דברי שקר וכזב. "ערן ואני רצים למועצת עיר" , נו באמת. או שמישהו הבטיח לי להיות "דובר עירייה", דווקא מכם ציפיתי ליותר מקוריות, הרי אתם מתחבאים מאחורי כינויים, אז מדוע לא לחשוב יותר מקורי, ענייני. אפשר ורצוי היה להתווכח על דבריי, הרי לא בכל יום קם עורך עיתון ומציע לראש העיר להתפטר. עשו את זה לפניי, גדולים וטובים ממני, אך אני בחרתי לומר מה שרבים מתושבי העיר רק חושבים בליבם. טוב, לא טוב, זה כבר סיפור אחר. אך מה זה שייך, לגובה שלי, לעיניי הכחולות, לשחצנות שלי. תהיו עניינים, עובדתיים, תתייחסו למצב, לאבטלה, לגרעון, לניהול הכושל, לפוליטיזציה האוכלת כל חלקה טובה. תגיבו על שילטון הפחד, על המועקה העירונית. כן, אני יודע, זה הכי קל לתקוף אישית, הרי במילא אתם מתחבאים מאחורי כינויים. מכיוון שלפחות שניים מכם פנו אלי טלפונית הרי שיש לי מושג קלוש מי אתם ולמה אתם כותבים ומגיבים כך. אך אני, לא אבחר בדרך הקלה ולא אתעמת איתכם בפאן האישי. צר לי ידידיי הוירטואלים שבחרתם להגיב ברמה האישית, ובצורה זולה הרי יכולתם אחרת...אך למה לכם להתאמץ, לכו על הצפוי, על הבנאלי, זה הכי קל ונעים. כן, יש לי עיניים כחולות, ומאוד יכול להיות שלעיתים אני נתפס כשחצן, אך מה לזה ולעניין העירוני. אז תמשיכו בדרכם אנשים אלמונים יותר או פחות, אך תשתדלו לא לרדת לרמה אישית, כי בסוף זה עוד יכול להגיע אליכם. מה גם שהביקורת שיש לי על תיפקוד העירייה נעשית לדעתי ולדעת רבים בצורה מבוקרת ומאוזנת. חוץ מזה תראו לי תושב אחד שאין לו דעה. כן, יכולנו להתווכח עקרונית על המהות אך אתם העדפתם את התגובות הקלות. חבל, זה פחות מעניין ופחות מאתגר. יכול להיות שטעיתי, שנסחפתי, אך מי שלא עושה או במקרה הזה כותב, לא טועה. אך לכם אין עניין בוויכוח עקרוני...אלא רק בגובהי, ובצבע עיניי, כמה בנאלי...

למעלה