אישי מידי.. קדימה.. שאלו כאילו אין מחר...
ד דגה ענוגה New member 13/1/04 #2 יאללה עמבוש של רותם../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif מה הכי רחוק שהגעת? (בנים ובנות! לא לברוח )
יאללה עמבוש של רותם../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif מה הכי רחוק שהגעת? (בנים ובנות! לא לברוח )
ר רותמיקה New member 13/1/04 #3 אממ אז ככה...../images/Emo29.gif בנים.. היה לי חבר 9 חודשים בן 18וחצי אז.. אוראלי... ובנות.. חירמונים ונשיקות...
אממ אז ככה...../images/Emo29.gif בנים.. היה לי חבר 9 חודשים בן 18וחצי אז.. אוראלי... ובנות.. חירמונים ונשיקות...
ר רותמיקה New member 13/1/04 #5 אז ככה..../images/Emo29.gif המקרה הכי עצוב הוא שסבתא רבא שלי נפתרה. הייתי בערך בת 12 ושדוד שלי נפתר... חוץ ממות עוד מקרים עצובים היו שבדקה ב90 לא הסכימו לי ללכת לרוק עצמאות השנה למרות שהיה לי כרטיס והסעה מאורגנים ומשולמים.. אני בת 16 עוד מעט...
אז ככה..../images/Emo29.gif המקרה הכי עצוב הוא שסבתא רבא שלי נפתרה. הייתי בערך בת 12 ושדוד שלי נפתר... חוץ ממות עוד מקרים עצובים היו שבדקה ב90 לא הסכימו לי ללכת לרוק עצמאות השנה למרות שהיה לי כרטיס והסעה מאורגנים ומשולמים.. אני בת 16 עוד מעט...
J Just Adi New member 13/1/04 #6 בובע ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif מי הבנאדם שהכי היית רוצה להתחרמן איתו? גם סלבריטי זה טוב.. אבל תיתני גם מישו שקרוב אלייך
בובע ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif מי הבנאדם שהכי היית רוצה להתחרמן איתו? גם סלבריטי זה טוב.. אבל תיתני גם מישו שקרוב אלייך
ר רותמיקה New member 13/1/04 #8 הבן אדם או הבת אדם?../images/Emo29.gif אם זה הבן אדם אז לא קיים מישהו כזה כי בנים לא כל כך עושים לי את זה... ואם בת את הסולנית של האוונסנס שווה בטירוף...
הבן אדם או הבת אדם?../images/Emo29.gif אם זה הבן אדם אז לא קיים מישהו כזה כי בנים לא כל כך עושים לי את זה... ואם בת את הסולנית של האוונסנס שווה בטירוף...
ר רותמיקה New member 13/1/04 #12 אני ואבא שלי לא כל כך מדברים..../images/Emo29.gif אני דיי שונאת אותו... ואח שלי הקטן הוא מפגר!!! שבא לי לפעמים להרוג אותו... אני לא ממש מסתדרת עם המשפחה הקרובה שלי בכל אופן..
אני ואבא שלי לא כל כך מדברים..../images/Emo29.gif אני דיי שונאת אותו... ואח שלי הקטן הוא מפגר!!! שבא לי לפעמים להרוג אותו... אני לא ממש מסתדרת עם המשפחה הקרובה שלי בכל אופן..
ר רותמיקה New member 13/1/04 #14 אממממ../images/Emo29.gif חשבתי שמישהי שאת חברה שלי וכזה דפקתי לה על הגב והתחבאתי וכל מיני כאלה וקראתי לה והיא לא ענתה ואז היא הסתובבה וראיתי שזאת לא היא בכלל...
אממממ../images/Emo29.gif חשבתי שמישהי שאת חברה שלי וכזה דפקתי לה על הגב והתחבאתי וכל מיני כאלה וקראתי לה והיא לא ענתה ואז היא הסתובבה וראיתי שזאת לא היא בכלל...
ט טולָה New member 13/1/04 #15 ../images/Emo6.gifחחחח../images/Emo85.gif מתארת אותך כזה[כן נו אני יודעת שאין לי מושג איך את ניראת אני מתכוונת בנאדם בכללי כזה]מבדרת את עצמך ואז כזה זאת בכלל לא היא! הא שיט
../images/Emo6.gifחחחח../images/Emo85.gif מתארת אותך כזה[כן נו אני יודעת שאין לי מושג איך את ניראת אני מתכוונת בנאדם בכללי כזה]מבדרת את עצמך ואז כזה זאת בכלל לא היא! הא שיט
S ShadowiT New member 13/1/04 #16 יש משהו שהחמצת\פספסת (בכל נושא) שאת חושבת שהיה משנה את מה שאת היום(לטובה ו\או לרעה)?
ר רותמיקה New member 14/1/04 #18 אם הייתי עושה עגיל בלשון...../images/Emo29.gif מתי שכבר הייתי אצל הפירסר אז היום כנראה היה לי עגיל בלשון..
אם הייתי עושה עגיל בלשון...../images/Emo29.gif מתי שכבר הייתי אצל הפירסר אז היום כנראה היה לי עגיל בלשון..
ר רותמיקה New member 14/1/04 #19 אמממ..../images/Emo29.gif שפעם האחרונה שראיתי את דוד שלי, אז לא היה לי מושג שזאת תיהיה הפעם האחרונה ואפילו לא אמרתי לו ביי לפני שהלכתי...
אמממ..../images/Emo29.gif שפעם האחרונה שראיתי את דוד שלי, אז לא היה לי מושג שזאת תיהיה הפעם האחרונה ואפילו לא אמרתי לו ביי לפני שהלכתי...
H Hopeless addiction New member 14/1/04 #20 מה היית עושה... בשביל מישהו \ מישהי שאת אוהבת (רומנטי) אמממ הכי רחוק כאילו שהיית הולכת בשבילו\ה