אישי מידי.

אישי מידי.

מכירים את המשחק?
בוחרים קורבן, ומתחילים להציף אותו בשאלות. ברגע ששאלנו אותו שאלה אישית מידי, מי ששאל את השאלה הזו הופך להיות הקורבן. הולך?
עכשיו לטעמי בטיחות, לא לכתוב פה כתובת מדוייקת או מספר טלפון בבית.
תודה. עכשיו סעו..
[מי רוצה להתחיל?]

Black Jane

New member
שאלה ראשונה לבלוד ראד../images/Emo3.gif

אתה ימני או שמאלי? (מה
מתחילים בקטנה ואז חותרים
)

Over My Head

New member
אני אמורה לחכות שהוא יענה ../images/Emo42.gif

על השאלה הראשונה או לשאול עוד אחת ואז הוא עונה על הכל ביחד? לא הבנתי

gorck

New member
תמיד רציתי להיות קורבן במשחקים האלה....

מצטער שלא מוסיפ שאלות... אני עייף מת, הרגע הגעתי מטיול של יומיים בחום המדברי של עין גדי.... אני אכתוב מחר...

נמנמ

1. מה הצבע האהוב עליך? סגול כהה מאוד =ם 2.יש לך חיות מחמד? כן, כלב ודגים D: 3.בן כמה אתה? 15 4.יש לך חברה? לא.

Efrat K

New member
שאלות!

תוכנית אהובה בטלוויזיה? מוזיקה/להקה אהובים? איך אתה מתייחס לבי"ס? אתה עקשן והולך עד הסוף?

נמ

תוכנית אהובה בטלוויזיה? חברים, סיינפלד, נמלטים ועוד איזה 100 מוזיקה/להקה אהובים? לורדי, נייטוויש, סונטה ארקטיקה, דת'לייק סיילנס ועוד כמה D: איך אתה מתייחס לבי"ס? אוך, שונא את כולם והם שונאים אותי, שייחנקו כולם >_> אתה עקשן והולך עד הסוף? אמ, כן, אני מניח =ם

נועוש6

New member
שאלותתת

אתה נעים מפורום סימס במקרה? חח אממ אתה גאה בעצמך אחרי יציאה טובה בשרותים? אם אני משאירה אותך עם מוניקה מחברים בתקופה שהיא הייתה שמנה או עם בריטני ספירס היום והיית חייב להיות עם אחת מהן עם מי היית בוחר להיות?

m i c k e y 15

New member
נמנמנ שאלות

שם: גיל: XD מיקום: מוזיקה: להקה אהובה: שירים אהובים של הלהקה: שרים אהובים בכללי: מה השיר האחרון ששמעת? אחים יש? כמה? ספורט אוהב? איזה? משחק בספורט כלשהו? יאללה חפרתי
צ'או

Over My Head

New member
בואו נראה../images/Emo42.gif

איזה פדיחה הייתה לך בזמן האחרון? אם אתה לא זוכר...פדיחה שהייתה לך מתישהו בכל החיים... ותפרט!

Tני אענה על הכל פה :X

אתה נעים מפורום סימס במקרה? דה |: אממ אתה גאה בעצמך אחרי יציאה טובה בשרותים? מה? :\ אם אני משאירה אותך עם מוניקה מחברים בתקופה שהיא הייתה שמנה או עם בריטני ספירס היום והיית חייב להיות עם אחת מהן עם מי היית בוחר להיות? מוניקה. שם: נעים גיל: 15 XD מיקום: יבנה ): מוזיקה: להקה אהובה: לורדי שירים אהובים של הלהקה: כולם ס_ס שרים אהובים בכללי: יש מלא. מה השיר האחרון ששמעת? Planet hell של נייטוויש אחים יש? לא. כמה? 0. ספורט אוהב? לא איזה? משחק בספורט כלשהו? לא איזה פדיחה הייתה לך בזמן האחרון? אני מניח שלהזרק על זקנה ושידידה תצרח עליה "לורדי!!!!!111", אבל אולי היו יותר חדשות.

נועוש6

New member
התכוונתי

שאתה הולך לשרותים ואתה לא עושה פיפי אלא משהו אחר וזה יצא לך סבבה אתה גאה בעצמך?

למעלה