אישתו עושה לי עיניים..מה עושים?

Palm tree

New member
אישתו עושה לי עיניים..מה עושים?

שלום לכם. אני תינוק בן 23 עם תסביכי נחיתות קשים וגוף של אל יווני. בחודש האחרון יצא לי להיפגש עם חברים ותיקים של המשפחה, שמעולם ולא יצא לי ממש להכיר אותם. לזוג הנחמד הזה, יש בית, חתול, ילדה קטנה וגינה. אישתו היא חברה ותיקה של אמא שלי, היא בערך בת 40, והיא לא מפסיקה למשוך את תשומת ליבי. מעולם חשבתי שאישה היא אף פעם לא אישה אמיתית עד שהיא לא מגיעה לגילאי 30-40 ככה. רק אז האישה "מבשילה", אם תרצו, והופכת להיות לאישה אמיתית, שלמה, ומושכת יותר מאי פעם. היא עושה לי עיניים, אני עושה לה בחזרה. אני לא בנאדם מוסרי במיוחד, למעשה אני די מניאק. אבל לאחר שפגשתי את בעלה, את ילדתה ולאור העובדה שהם חברים ותיקים של המשפחה, אני פשוט מוצא את עצמי קופא במקום. מה לעשות??

Vdrums

New member
או שאתה מחזיק את עצמך

ולא הורס משפחה שאתה מכיר והיא לא רחוקה ממך, או שאתה יוצא מניאק, כמו שאתה טוען שאתה, מגיע למצב שבו אתה נפגש איתה וכו' וזה עלול להוביל לגירושים שלה וצרות אחרות. אלה התסריטים האפשריים, בתור חלק מההפקה והבימוי, תחשוב איך אתה רוצה שהסרט הזה יראה.

Savage Garden

New member
לא כ"כ מהר....../images/Emo166.gif

להביא לגירושין או צרות אחרות אצלה, אני בספק, מה שבטוח זה שהיחיד שיפסיד מכל העניין זה תהיה אתה! אשה בגילה ומצבה מקסימום תרצה לצאת קצת מהשיגרה המשעממת עם בעלה ותחשוב שרוצה להיות איתך אבל מהר מאוד תתפכח ואתה תשאר עם כל מטען המניאקיות שלך ואז מה תעשה???

לא הגזמת בכלל כפרות...

...מי שיכול להרוס משפחה, אלה רק בני הזוג, במקרה הזה האישה. אף אחד לא יהרוס משפחה טובה כשבני הזוג לא רוצים. כך שהוא לא הורס כלום. אם היא רוצה זיונים מהצד - היא כבר תמצא עם מי, מקסימום יקח לה עוד קצת זמן (ומי אמר שכבר אין לה זיונים אחרים?). זה לא יפול ולא יקום על בחור אחד שיסרב.

ברור שהאשה היא ורק היא אחראית

במקרה זה לפירוק [או לאי הפירוק], אבל גם כאן כמו במקרים אחרים, צריך שניים לטנגו. יכול להיות שיש לה עוד אלפי זיונים מהצד אבל למה שהוא יהיה אחד מהם?

לא, לא ולא

טוב, את הבעיה המוסרית אתה כבר יודע, כי אחרת לא היו לך לבטים. חשבת מה זה יעשה למשפחה שלך אם זה יתגלה?? הרי אמרת שהם חברים טובים....

למעלה