אישתי רוצה ואני לא

יניב 8 2

New member
אישתי רוצה ואני לא

אישתי רוצה שאני אהיה מעורב בכל מה שקורה בהריון אבל בינתיים לא קורה כלום. אני מנסה לסביר לה שכשהוא יצא אני אהיה מעורב בהכל אבל בינתיים לא קורה שום דבר מעניין. אין לי בעיה להיות מעוניין בדברים הגדולים אבל אני לא מוצא טעם בלשבת ולקרוא ביחד ספרים על הריון ולראות את הסדרה 40 שבועות רק בגלל שזאת סדרה שנעשתה במיוחד על הריון!

יעלי811

New member
ממליצה בחום! הסדרה מצויינת ומעניינת.

זאת סדרה שעשויה ממש ממש טוב ויש המון קטעי אנימציה תלת מימדיים שממחישים את השלבים. חוץ מזה שאני חושבת שאם זה חשוב לה אתה צריך להיות יותר מעורב ולהפגין יותר רגישות. זה לא יהרוג אותך להבין ולדעת מה קורה שם בפנים, וחוץ מזה שתזכה ממנה ליותר הערכה והכרה. מי יודע, אולי בסוף תתמכר לסדרה הזאתי.

תגיד לה שאתה לא מוכן לעשות כלום

עד שהיא תביא הוכחות שההריון ממך בכלל...

../images/Emo6.gif

נראה לי שבמקום הוכחות הוא יקבל מכות.

הממ....

נדמה לי שאין לך הרבה ברירות ,אתה יכול לריב איתה כמה שאתה רוצה אבל בסוף היא תנצח :)

לכו לראות את הסרט Knocked Up

ראיתי אותו בארה"ב. אני מקווה שהוא הגיע לארץ כבר. בכל מקרה. עזוב אותך שטויות. תשקיע בזה. אשתך עכשיו היא על תקן פרה מפוצצת הורמונים שמרגישה חרא עם עצמה. רק תאר לך מה יקרה אם המחשבה, של - "הוא לא אוהב אותי יותר", או חס וחלילה, "הוא לא נמשך אלי יותר" תגיע אל מוחה הקודר בחודשים קשים אלו. עדיף לך לשבת, לקרוא איתה, לראות איתה סרטים וכל דבר שקשור להריון הזה.

למעלה