תפש כריש ברשת, ביום סגריר אז מה צריך כריש דיג כך סתם תפש את הדיג, זרק אותו לים לכל חכה יש שתי קצוות בכל קצה רוצים לחיות ורק צריך עוד לברר באיזה צד רוצים יותר
הרוח כמו נושאת אותך למקומות זרים כשזה עמוק... עמוק שלגים של כעס בתוכך בן רגע נמסים מה מסתתר בתוך שניה מתוקה(ההה)? כשזה עמוק את יודעתתתתתת! מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה (שהוא רחוק את לבד) וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב, כואב בפנים שוב שלג יורד וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב, כואב בפנים שוב שלג יורד (אביתר בנאי וקורין אלאל. "דואט" מקסים
בשדות האש יתם הקרב האחרון ובוקר נהד-ר מן הבקעה להררררר אז יעלה בזמר ורון ! ! ! ! ! ! ! ! השמש ידו----ם בין עזה ו-ר-פ-י-ח ירח י-לבין. על פסגת החרמון. פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון
שמש בוקר באה צוהריימה באה ימה צבע דבש טהור לילה בגניבה בא הנחיריימה שניינו השמימה על סוסים של אש עד הור ההור סוף עונת התפוזים אני וניצה אחוזים אני וניצה חרוזים אני וניצה וזילבר התחרפן לאחרונה משהו לא?
"- די אני לא יכול.... ! - לא, יש עוד אמא... - די, זה מאוד עצוב... - נכון שזה עצוב ? - מאוד, מאוד... נורא עצוב... - יש שם שורה אחת בשיר שממש מוציאה את החשק לחיות... - איזה ? - כי אני חנוק אימי... - נכון שזה עצוב ? ידעתי שאני אדכא אותך..." אמא אמא אמא רע לי בנשמהההההההההההההההההה