איש אחד התחפש לקארי תאילנדי

sjarjar

New member
איש אחד התחפש לקארי תאילנדי

בא כלב - האיש אכל אותו...

sjarjar

New member
פרס דיג הרשת, ביום סגריר

תפש כריש ברשת, ביום סגריר אז מה צריך כריש דיג כך סתם תפש את הדיג, זרק אותו לים לכל חכה יש שתי קצוות בכל קצה רוצים לחיות ורק צריך עוד לברר באיזה צד רוצים יותר

pickit

New member
דה בה דה בה דה

דה בה דה דה בה דה בה דה בה דהבהדה דהבהדה דהבהדהבהאה דה בדה דהבהדה דהבהדהבהדהבהדהבהדה דבה דבדיבדיבדה דיבדיבה

pickit

New member
עיניים ../images/Emo99.gif במיוחד בשבילך../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

sjarjar

New member
ים כחול

סירה ונשר שמש זהב אדום עיניים קטנות מסתכלות וחוקרות מציירות לי את כל העולם

pickit

New member
יש אדם רואה הכל באור ורוד ורוד

(זה לא טוב אומרים כולם אפילו רע מאוד
) יש אדם רואה הכל באפלה קודרת (זו אותה המחלה רק בצורה אחרת
) אל תרכיבו משקפיים לא קודרות ולא שמחות הסתכלו נא בעיניים בעיניים פקוחות

sjarjar

New member
אומתם לא היתה להם אם

לא ידעה בצאתם לדרך היה לילה עמוק ונושם כתמיד בניסן, הירח.

pickit

New member
כשזה עמוק

הרוח כמו נושאת אותך למקומות זרים כשזה עמוק... עמוק שלגים של כעס בתוכך בן רגע נמסים מה מסתתר בתוך שניה מתוקה(ההה)? כשזה עמוק את יודעתתתתתת! מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה (שהוא רחוק את לבד) וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב, כואב בפנים שוב שלג יורד וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב, כואב בפנים שוב שלג יורד (אביתר בנאי וקורין אלאל. "דואט" מקסים
) קבל ח"ח על אלתרמן

sjarjar

New member
כל המילים השמחות

פרצו שוב כהורה סוערת טיפסנו עם כל הרוחות אל פסגת החרמון הזוהרת

pickit

New member
כשאביב נרדם יעור בחיוורון

בשדות האש יתם הקרב האחרון ובוקר נהד-ר מן הבקעה להררררר אז יעלה בזמר ורון ! ! ! ! ! ! ! ! השמש ידו----ם בין עזה ו-ר-פ-י-ח ירח י-לבין. על פסגת החרמון. פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון

sjarjar

New member
נעצום עיניים רק ליום שלא נראה

איך גואים המים, איך חכם טועה, נצטרף לשמש העולה כל כך גדולה יש, עוד יש, שמיים יש שלי, שלה או כולה

pickit

New member
סוף עונת התפוזים עם ניצה

דבש ניגר מריח הדרים ניצה-בחלון-חדרי-הציצה-את-חושי-הקיצה-ופתאום(!)זרועות וצווארים !
שמש בוקר באה צוהריימה באה ימה צבע דבש טהור לילה בגניבה בא הנחיריימה שניינו השמימה על סוסים של אש עד הור ההור סוף עונת התפוזים אני וניצה אחוזים אני וניצה חרוזים אני וניצה וזילבר התחרפן לאחרונה משהו לא?

sjarjar

New member
תם השרב הגדול

השמש רד לים הכחול ורוח חרישית מרגיעה פנים וצוואר נחיריים ודם.

pickit

New member
מור וקינמון כל מני בשמים

אוי לי בלילות ואבוי לי בימים

sjarjar

New member
ודוד חשק במים מן הבאר שבים פלישתים

למלא את רצונו יצאו שלושה גברים מיהרו הם אל בית לחם מי הבאר להעלות זה לזה סיפרו בדרך מעשי גבורות

pickit

New member
! ! !

"- די אני לא יכול.... ! - לא, יש עוד אמא... - די, זה מאוד עצוב... - נכון שזה עצוב ? - מאוד, מאוד... נורא עצוב... - יש שם שורה אחת בשיר שממש מוציאה את החשק לחיות... - איזה ? - כי אני חנוק אימי... - נכון שזה עצוב ? ידעתי שאני אדכא אותך..." אמא אמא אמא רע לי בנשמהההההההההההההההההה

sjarjar

New member
אתה יושב בתל-מונד

למה לא תעמוד בוא תשב איתנו, בסוכת דוד נעשה שבת לא תהיה לבד העם החליט לשים טלית ברוך השם יום יום העם החליט לשים טלית ונעשה שלום

pickit

New member
אתה תלך למכון ויצמן אני למכון שמשון

ונראה מי יגיע ראשון

למעלה