איש אחד

איש אחד

יושב מול המסך שולח הגיגים בסך מושך בזקנו, מהסס את ציפורניו כוסס עלי חושב? את זיכרוני אוהב? על מילותיי עוגב?

mna

New member
איש אחד :cool:

מול המסך יושב, ועל המקלדת מילים כותב, בך נזכר, והשיר כבר נוצר, על ערגה לגוף, למגע חושני, געגועים לליטוף, ליחד של את - ואני.

אישה אחת..........

יושבת ומחכה... למאהב הוירטואלי שלה,,,, שיהפוך למציאותי בשבילה,,, משתוקקת למגע ידיו על גופה,, רוצה אותו קרוב לידה,,, להיצמד ולחוש את גופו צמוד לגופה,,, רוצה לנשק את שפתיו,, נשיקה ארוכה רטובה,,ומלאת תשוקה,,, היא רוצה, היא חושקת,, היא מפנטזת,,,

mna

New member
מעשים :cool:

כל שצריכה הגברת, הוא להשיל מעליה האדרת, להפוך בשבילו למציאותית, ולזכות להנאה אמיתית. חיבוקים, ליטופים, והרבה גיפופים, את שפתיו תוכלי לנשק, והוא את גופך יחבק. תתענגו יחדיו, על נפלאות התשוקה . . . אישה, למה את מחכה?

לך.. ;-)

שאת גופי תענג, תרומם בין ידיי תתפתל את לשונך תשלח, מתחמם ואני כבר אשתולל מחכה שתבוא בגופך הצעיר אל הכפר, מן העיר מביא בכנפך רוח נעורים אל אישה שבעה מהחיים תקים אותי ממרבצי הדממה תשיב בנפשי רוח חמה ובחדרי הכחול נשמח ונחגוג נעשה את המעשה הענוג ונחים נהיה אחרי מחייכים, שהרי נבוא אל סיפוקינו.

mna

New member
אלייך :)

אלייך אגיע, כשיגיע היום, את גופך אשביע, בתשוקה ובחום. שנינו ניהנה, בכפר הקסום, ולא נתענה, בצומת החסום. נגיע למחוזות, של תענוג ושלווה, אנו יודעים זאת, ומחכים להתפרצות התאווה.

MOSHE48

New member
על מילותייך..... H-) H-)

אין לי זקן אין לי שפם אין גם שיניים לכסוס ציפורניים אמנם - מילותייך עגבים האם באמת לך הם קורים או פינטוז...וגעגועים לגבר עם H-) מקלדת עם עכבר ולחצנים MOSHE48

למעלה