איש ברזל ותקשורת מנייר

Joe the wolf

New member
איש ברזל ותקשורת מנייר

ביום חמישי ייחד עיתון "הארץ" כתבה (נאה, חייב לציין) בעמודו הראשון על לא פחות ולא יותר מסיבת פורים של יוצאי חלם בישראל שפשוט קצת התפקששה. חדשות ערוץ 2 הקדישו אתמול זמן מסך נאה לתחרות אווירונים באבו דאבי וכתבה - משמימה ולא ממש ברורה, אני חייב לציין - על תחביב האופניים. על תחרות איש הברזל, יוק. חיפשתי בכל סוף השבוע לקרא על תחרות איש הברזל. לא מצאתי. ( לא סרקתי את הכל, וגם לא עבדתי עם זכוכית מגדלת). לא צפיתי בחדשות ערוץ 1 אבל ב- 2 כאמור לא היה כלום. גם בעיתון הארץ לא מצאתי הבוקר כלום לפחות לא בסריקה הראשונית. אף לא בידיעות. נכון, יש לנו משבר שפעת עופות, ועוד שבוע וחצי בחירות ובמלון סיטי טאוור ניסו לגנוב טלווזיה מהלובי (עמוד ראשון, ידיעות) הזמרת מיכל אמדורסקי נתפסה נוהגת בשכרות (עמוד אחורי) . אבל: הייתי ביום שישי בנאות סמדר. ראיתי את אחת התופעות החיוביות מהמעניינות שנתקלתי. נכון, לא היו שם המונים, וזה לא כדורגל וגם הכסף לא משחק כאן תפקיד, ואולי את מסעודה משדרות לא ממש מעניין לשמוע על אוסקר טוזמן בן 68 מקריית מוצקין שאחרי 14 שעות פעילות רק יצא למרתון. שאלתי אותו - תגיד אתה באמת בטוח שאתה רוצה לצאת עכשיו? והוא הביט בי כעל משוגע (אני הוא המשוגע) "מה זאת אומרת? בוודאי?". באינטרנט קראתי שהוא סיים אחרי יותר מ- 19 שעות.שאפפפווו. אבל סיפור איש הברזל הוא סיפור מעניין שגם במדינה חצי מתוקנת כמו שלנו הוא שווה כתבות טלווזיה בכל מהדורות החדשות, דיווח חדשותי בכל עיתון בוקר היום וכתבות פולוא-אפ במהלך השבוע על טל הלר שגמעה בהצלחה למעלה ממאה קילומטרים בשחייה, רכיבה וריצה לזכר בעלה שנהרג במהלך אימוניו, על אוסקר טוזמן, על חנה בן שואן ש'בטירוף' שלהם אותתו שאולי המדינה הזו עוד קצת נורמאלית. אבל אני לא מצאתי כלום (ומתנצל מראש בפני כלי זה או אחד שאולי כן עשה, או אולי עוד יעשה, איזה אייטם ופספסתי).תוהה מה קרה כאן? האם המרדף הסלבריאטי העביר כבר את התקשורת לגמרי על דעתה, או שמא היא כלל לא הוזמנה ולא ידעה על האירוע. האם היא הוזמנה ולא באה כי לא הבינה את חשיבות והעניין? בפוסט מורטם - באם יהיה - מציע לבחון זאת. לא יודע. אבל פייר, כמו שאומרת ההיא מארץ נהדרת, אני מה זה מאוכזב. פייר!!! ג'ו הכותב עוסק בתקשורת

למעלה