איש הקובייה

איש הקובייה../images/Emo103.gif

תרשו לי לשאול אתכם מה זה ועל מה זה? הבת שלי מתחננת שאקנה לה את הספר כי "כל הבנות בכיתה קוראות ומה-זה-מתלהבות...." עיינתי בכמה מאמרים באינטרנט וזה נראה לי ממש לא לילדות בנות 12 כמו הבת שלי... כרגע היא קוראת את "הסיפור שלא נגמר", והיא ביקשה שאקנה לה את "איש הקובייה" אחרי שתסיים את מעללי באסטיאן שהיא מוקסמת מהם כמובן. (לשמחתי הרבה). בקיצור, אם מישהו יכול קצת להאיר את עיניי בעניין הספר, אני אשמח. תודה.

sigalit33

New member
יכול להיות ש...

אמנם אני לא קראתי את הספר אבל אחי קרא וסיפר לי. יכול להיות שהבת שלך צופה קבועה בטלנובלה הישראלית "מיכאלה"??? אני שואלת כי שם לספר הזה יש "תפקיד" מסוים ויכול מאד להיות שבעקבות הסדרה, הספר הפך מבוקש בקרב בנות גילה. בגדול מדובר על איש שחי את חייו לפי הטלת קוביה, כך הוא מגיע להחלטות. ממה שידוע לי, הספר ממש לא מיועד לבנות 12. אבל אולי תשאל אותה מה כ"כ מרתק אותה בספר הזה שהיא רוצה לקרוא אותו? מקווה שעזרתי...

כן, היא צופה ב"מיכאלה" המטופשת...

וחברות שלה המליצו לקרוא את הספר. אני לא מתכוונת לתת לה לקרוא את זה. אני אעיין בזה בחנות בנוסף לכל התחקיר שאעשה על הספר. תודה, סיגלית.

1אריאדנה

New member
אבל רק לידע כללי-

תמסרי לבת שלך שהספר ב"מיכאלה" הוא ממש לא אותו דבר כמו זה במציאות
(וכן, מודה, גם אני צופה ב"מיכאלה"
)

ToryMaster

New member
לא.

ממש ממש לא, כל כך לא. איש הקובייה של לוק ריינהרט מוכר בארץ בעיקר מהטלנובלה "מיכאלה", בה הספר משפיע על אדם. אני ממליצה לך לקרוא את הספר בעצמך, אבל אפילו לרגע אל תשקלי ברצינות לקנות לילדה. אני בדיוק קוראת אותו, וגם בגיל 16 (ועם בגרות מנטלית גבוהה יחסית) וקשה לי איתו.

חבר'ה, תודה, אין סיכוי שאקנה לה

אחרי כל מה שכתבתם. תודה גדולה ומזל שכתבתם לי כאן את כל האזהרות. קראתי על זה קצת ברשת היום ואני ממש לא מבינה איך יש גל כזה של בנות טיפש-עשרה קטנטנות בראשית גיל ההתבגרות שרצות לקנות את הספר. תודה והסירו דאגה מלבכם.

טוב

פעם רביעית שאני שומעת שמעלים את הספר הזה בשבועיים האחרונים. הוא לא מתאים לילדה בת 12. הוא מספר על פסיכולוג שהחליט לבצע את כל ההחלטות שלו בעזרת קוביה. זה מתחיל מזה שבעקבות הטלת הקוביה הוא יורד אל השכנה למטה ואונס אותה. הבנתי שזה ספר מזעזע אפילו למבוגרים.

ToryMaster

New member
לחלוטין

אם אפשר להימנע קצת מהקריאה זה כדאי. זה לא ספר לילדים, זה אפילו לא ספר לבני נוער, ולא משנה כמה הם בוגרים

למעלה