איש זקן...

champ

New member
איש זקן...

איש זקן בפיניקס מתקשר לבנו בניו יורק ואומר " ממש חבל לי להרוס לך את היום, אבל אני חייב לספר לך שאמא שלך ואני מתגרשים. ארבעים וחמש שנות סבל וייסורים זה בהחלט מספיק". "אבא, על מה אתה מדבר?" הוא צורח. "אנחנו כבר לא מסוגלים להסתכל האחד על השנייה," האיש הזקן אומר. "נמאס לנו מהיחסים שלנו, ולי נמאס לדבר על זה, אז תתקשר לאחותך בשיקגו וספר לה." וניתק את הטלפון. פרדי, הבן מתקשר לאחותו שמתפוצצת בטלפון "נראה להם?!?!?!? נראה להם שהם מתגרשים?!" היא צועקת "אני אטפל בזה". היא מתקשרת לאבא שלה מיד וצועקת עליו "אתם ל-א מתגרשים! אתה שומע? אל תעשו שום דבר עד שאני מגיעה לשם. אני מתקשרת בחזרה לפרדי ושנינו נהיה שם מחר. עד אז, אל תעשו כלום. שמעת אותי!?" ומנתקת. האיש הזקן מנתק את הטלפון ומסתובב לאשתו "טוב," הוא אומר "הם באים לפסח ומשלמים בעצמם על כרטיסי הטיסה".

gaia20

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

עוד בדיחה: איש אחד רואה כורדי בוחן קוביית קרח אחרי כמה שניות האיש מתעצבן ואומר "יאאלה איתך כבר, תעזוב את הקוביה!!" אז הכורדי אומר "רגע, אני מחפש מאיפה באה הנזילה..."

champ

New member
איש ואישה..

איש אחד היה נשוי לאישה נורא שתלטנית שתמיד הייתה שופטת ומשפילה אותו. יום בהיר אחד נמאס לו להיות מושפל כל הזמן והוא הלך להתייעץ עם חברו בנושא. "תעשה את מה שאני עושה", אמר לו החבר, "כל יום אני אומר לאישתי שאני הולך לפאב עם החברים עד מאוחר בלילה ושאני אחזור שיכור ועייף וכמובן שיהיה לה ברור שהיא צריכה להוריד לי את הנעליים ולכסות אותי בשמיכה." האיש אזר אומץ ניגש לאישתו ואמר, "אני הולך היום בערב לפאב עם החברים, אחזור שיכור ועייף. ברור לך מי מוריד לי את הנעליים, נכון?!" אישתו משיבה, "בטח! הפתולוג..."

lupland

New member
להביא קיטבק???

רגע.אז הוא יצא בסוף לפאב או לא? סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם. קדימה אבי.זה נקרא "טיפול בצחוק". ועוד חינם........ ד"ש לבירת הדרום...

lupland

New member
מפלאי הפס הרחב או???

וואו. איזה מהירות של תגובה. תיכף תגיד לי שגם ניתן לתכנת כך שאם המחשב פתוח ומישהוא רשם כאן הודעה אז הדבר מופיעה אצל האדם שתיכנת כך?

champ

New member
בדיוק!

ניתן לקבל תגובה במייל או במסר כמישהו מגיב להודעה שלך...

champ

New member
מענה טלפוני...

שלום, תודה שהתקשרת למרכז לבריאות הנפש - החברה השפויה ביותר לרגעים של טירוף גדול: אם אתה כפייתי - אנא הקש 1. עוד פעם. עוד פעם. עוד פעם. אם אתה בלתי עצמאי - אנא דאג שיקישו עבורך על הספרה 2. אם אתם סובלים מהפרעה של רבוי אישיות - נא הקישו 3, 4, 5, ו-6. אם אתה פרנואיד - אנחנו יודעים מי אתה, מה אתה עושה ומה אתה רוצה, אנא המתן על הקו בזמן שאנחנו מאתרים את מקור השיחה. אם יש לך הזיות - אנא הקש 7 במכשיר הטלפון הענקי ומרובה הצבעים שאתה, (ורק אתה!) רואה מצד ימין שלך. אם אתה סכיזופרן - הקשב היטב לקול הקטן בראשך שיאמר לך על איזה מספר ללחוץ כעת. אם אתה בדיכאון - זה לא משנה בכלל על איזה מקש תלחץ. שום דבר שתעשה לא יכול לשנות את המצב חסר הסיכויים בו אתה נמצא. אם אתה סובל מאמנזיה - הקש 8 וציין את שמך, כתובתך, מספר הטלפון שלך, תאריך הלידה, מצב נישואין ואת שם הנעורים של אמך. אם אתה בלתי החלטי - אנא השאר הודעתך לאחר הצפצוף...או לפני הצפצוף... או אחרי הצפצוף... או בזמן הצפצוף... בכל מקרה, חכה לצפצוף. אם אתה חווה איבוד זיכרון זמני - אנא הקש 9. אם אתה חווה איבוד זיכרון זמני - אנא הקש 9. אם אתה חווה איבוד זיכרון זמני - אנא הקש 9. אם אתה חווה איבוד זיכרון זמני - אנא הקש 9. אם אתה חווה איבוד זיכרון זמני - אנא הקש 9. אם אתה סובל מביטחון עצמי נמוך, אנא נתק. כל המרכזניות שלנו עסוקות במתן סיוע לאנשים הרבה יותר חשובים ממך. אם ברצונך לחזור על התפריט, אנא חייג שנית. תודה.

3 v i v i

New member
../images/Emo3.gifעוד,,

משהו קצר תלמיד א´: מה שלום מורתך שתחייה? תלמיד ב´: למה לקלל? שמורתך תחייה!

למעלה